Orijinalini görmek için tıklayınız : spider 250 ve daytona 250 hakkında
Tuncay
26.April.2014, 03:09
Öncelikle Herkeze selamlar..
Çok uzun bir ertelemeden sonra artık bir motor sahibi olamak istiyorum ve seçimimi regal raptordan yana yaptım işalah çok kısa bir süre sonra bir raptor sahibi olacağım.
Sipider 250 veya daytona 250 şu an favorim. Daytona'nın ürün detaylarını göremediğimden ikisi arasında bir karşılaştırma yapamadım. Bu konuda siz tecrübe etmiş arkadaşların yardımını rica etmekteyim.
Şimdiden teşekkürler.
Levent
26.April.2014, 09:46
Hoşgeldin Tuncay. Görsellik dışında pek bir farkları yok.
CELİL
26.April.2014, 11:50
Merhaba Tuncay aramıza hoş geldin :)
İki modelinde yürürü motoru aynıdır sadece görsellik farkı vardır bir bayiye giderek iki modelide inceleyip son kararı vermek doğru olur işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Tuncay
28.April.2014, 02:33
Hoşbulduk arkadaşlar
Bilgi için çok teşekkür ederim. Bu sıra iki duyguyu aynı anda yaşamaktayım, 95 senesinden beri kahrımı çeken emektar arabamı sattığım için üzgünüm fakat hep içim de bi ukte olan moruma kavuşma hevesi ayrı bir güzel:)
ehliyet için başvurumu yaptım kısmetse önümüzdeki haftasonu kadıköye geçip motosikletcim' e kızımızı görmeye gidecegim işallah tabi bildiğiniz başka bir adres varsa memnuniyetle giderim,fikirleriniz benim için önemli.
Tuncay öncelikle hoş geldin, bende senin yaptığın gibi almadan önce gidip tavsiyelere uydum ve motorun üzerine oturdum. Benim için en uygun modelin Spyder olduğa karar verdim. Tabi bu süreç öyle kolay olmuyor, baya bir oturup kalkmak bol resim çekip resimleri incelemek gibi bir sürü ayrıntıyla dolu :)
Şimdiden hayırlı olsun, en azından kafanda 2 seçenek olması güzel, seçenek çoğaldıkça tercih etmek zorlaşıyor.
Ahmet AYKURT
28.April.2014, 17:39
hoşgeldin aramıza ben 350 daytona kullandım yaklasık 8000 km ondan sonra spider aldım 250 cc bunlada 7500 km cıvarındayım şu an ama ben olsam daytona derim tabiki zevk meselesi her ikiside güzel ve sağlam motor karar senin :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.