PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankaradan merhaba

ercankarşı
28.April.2014, 17:33
sevgili rr ailesi;
uzun yıllar hayalini kurduğum motor için başlangıç yapmış bulunmaktayım. Ehliyet kursuna kayıt işlemlerinden sonra acemiliğimi en keyifli şekilde geçireceğim motor markası olarak rr da karar kıldım.Satın almadan önce güvenli sürüş eğitimleri alma taraftarıyım.ankara da kurum olarak değilde bu işi sahsi yapan üyelerimiz var mı? spyder e10 başlangıç olarak ideal mi?
ismim Ercan Yaş:27 ankarada ikamet ediyorum. Otomotiv sektöründe çalışmaktayım. motor alıp doya doya diyar diyar gezmek istiyorum.

Erkan
28.April.2014, 17:59
Merhaba. Aramıza hoşgeldiniz.. :) hayalini kurduğunuz motora kavuşursunuz umarim. İncekte Atom Karınca Soner var başlangıç eğitimi için güzel bir yer yardımcı olabilirim. Buluşmalarda görüşmek üzere...:)

A. Emre GÜVEN
28.April.2014, 18:11
hoşgeldin güvenli sürüşler dilerim
incek soner hoca tavsiye ederim şahsi çalışır yeteneğine göre fiyat çıkarır.
kendi motorunu kullanmak istersen fiyat iyice düşer

ercankarşı
28.April.2014, 18:35
teşekkür ederim soner hocayı bi araştırayım :)

Bülent
28.April.2014, 19:26
Hamdi hoca var bi de istersen telini vereyim özel ders veriyor bewn şahsen ondan ders aldım gayet başarılı mülayim bi insan. ( hamdi hoca cep 0533 280 57 41 )

CELİL
28.April.2014, 22:11
sevgili rr ailesi;
uzun yıllar hayalini kurduğum motor için başlangıç yapmış bulunmaktayım. Ehliyet kursuna kayıt işlemlerinden sonra acemiliğimi en keyifli şekilde geçireceğim motor markası olarak rr da karar kıldım.Satın almadan önce güvenli sürüş eğitimleri alma taraftarıyım.ankara da kurum olarak değilde bu işi sahsi yapan üyelerimiz var mı? spyder e10 başlangıç olarak ideal mi?
ismim Ercan Yaş:27 ankarada ikamet ediyorum. Otomotiv sektöründe çalışmaktayım. motor alıp doya doya diyar diyar gezmek istiyorum.

Merhaba Ercan aramıza hoş geldin :)
Ehliyete yazılarak ilk başlangıcı yapmışsın bundan sonra sıra gönlündeki makinaya kavuşmaya gelmiş arkadaşlar sürúş eğitimi için yadımcı olmuş eğitimini aldıktan sonra istediğin modeli alıp kullanabilirsin işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun8)

Erkan 28
28.April.2014, 22:28
Foruma ve aileye hoşgeldin Ercan. Umarım en yakın zamanda motoruna kavuşur ve diyar diyar güzelce gezersin 8)