PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : boluda yaşayan

ereneren
01.May.2014, 00:23
iyi akşamlar herkese antrenörlük yapıyorum ve kademe yükseltmek için 4 mayısta boluda olmam gerek 18 ine kadar ve motorumla gelmeyi düşünüyorum ama bolunun havalarına pek güven olmuyo bu ara internetin gösterdiğide pek cıkmıyo acaba orda yaşayan varsa cokmu yağmurlu nasıldır hava ona göre otobüslemi gitsem motorlamı kararsızım zaten orda kullanmam büyük ihtimal otelin oraya kitlerim kurs görceğimiz yer yakın olur yürürüm

CELİL
01.May.2014, 00:30
Eren motorla gezecek zamanın olmayacaksa bence hiç motoru götürme mayıs yağmur ayı yollarda çok zorluk çekersin tabi yinede sen bilirsin 8)

ereneren
01.May.2014, 00:33
Eren motorla gezecek zamanın olmayacaksa bence hiç motoru götürme mayıs yağmur ayı yollarda çok zorluk çekersin tabi yinede sen bilirsin 8)

gezmeyede zaman olur abi ama arada yağarsa falan cokda önemli değil gidiş gelişime engel olmazsa ama bilmiyorum orda çalınma durumda olabilir motorla gidip otobüsle dönmiim :) :D

Levent
01.May.2014, 07:40
Tam 6 yil boluda yaşadım. Bolunun en yağışlı mevsimi mayistir. En iyisi otobusle gitmen.

ereneren
01.May.2014, 11:26
Tam 6 yil boluda yaşadım. Bolunun en yağışlı mevsimi mayistir. En iyisi otobusle gitmen.

bencede en iyisi otobüs motosikletimi özlicem 14 gün :)