Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye turu yapıcam,fikirleriniz?

Gezgin
05.May.2014, 02:44
Arkadaşlar merhaba,
Temmuz ayında türkiye turu yapmayı düşünüyorum,az çok rotamı belirledim,
Sizden yanıma mutlaka almam gereken ekipmanlar malzemeler şu da olsa iyi olur diyeceğîniz malzemeler,şurayı da mutlaka gör diyeceğiniz yerler hakkında fikirlerinizi rica ediyorum,eski konuları da okumaya devam ediyorum orda da güzel şeyler var
Mesela deri ceketi hiç almayayım diyorum,daha önce yazılanları okudum herkes piştiğini söylüyor,tişörtle deri yelekle sürsem kollarım çok kötü yanmaz mı? Tecrübelerinizden bahsederseniz sevinirim,
Herkese iyi sürüşler diliyorum

Tanju Mayda
05.May.2014, 02:49
en önemli ekipman-malzeme : muhakkak ki muhakkak yanında kız arkadaşın olmalı Doğuş kardeş :)))))))

kurye61
10.May.2014, 01:46
öncelikle tek basına cıkmanı tavsiye etmem en az 2 motor ama niyetin varsa tek basına uzun kollu tsort ve eldiven ince guneş tehlikeli şekilde yakar tecrubeyle onaylı saglam bir çadır ve mat ana materyerlerden bahsetmeye gerek bile yok zaten

kadiragir
10.May.2014, 02:02
uzun yolda polyester kapsonlular cok iyi oluyor. hani bildgimiz spor giyim nike ın falan oluyor onlar.
birde rotadan biraz bahsedersen birşeyler söylemeye çalışalım son olarak motor nedir ?

sezar
10.May.2014, 10:24
Ne yaparsan yap, yola tam olarak hazırlanamazsın. Eskilerin bi sözü var "Kervan yolda düzülür". Tabi temel bazı durumları yapman gereken, sana kendi gezimi ve dünyayı gezen birinin görüşlerini içeren linkleri veriyorum.
Mutlaka motorunla yola çık.
http://www.ruzgarinizinde.com/yazilar/motosiklet-uzun-yol-tavsiyeleri-motosikleti-hazirlama/

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=8044&page=3

Gezgin
10.May.2014, 10:52
Kadir kardeşm motorum asya pars 250,
Rotam kırklarelinden-mardine kadar kıyıdan gitmek,arada bir nevşehire gitmek de istiyorum,daha tam netleştiremedim,
Sezar abi,telefondan bakamıyorm,bir internet cafeye gidip bakacağım linklere

Gezgin
10.May.2014, 12:14
bu site çok iyiymiş abi,takıldım kaldım
senin gezini de okumuştum daha önceden faydası olacak bana
teşekkür ederim