Orijinalini görmek için tıklayınız : XVS 1100 Dragstar Yardım!
Arkadaşlar sonunda kararımı verdim. Midnightstar fiyatları coşunca daha eski model ikinci el bir 1100 cc dragstar almak istiyorum.
Maalesef Ankara'da satan kimse yok. İstanbul ve Çorum'da bir tane buldum. Siz değerli dostlarımın yardımına ihtiyacım var.
Aşağıdaki linklerde bulunan makinalardan hangisini tercih etmeliyim. Emin olamıyorum. :(
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-aksesuar-128435406/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-klasik-yamaha-motosiklet-160182895/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-tertemiz-dragstar-127361116/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-e-g-e-d-e-t-e-k-d-r-a-g-s-t-a-r-1-1-0-0-162145315/detay
sercan.m
06.May.2014, 15:36
abi istanbuldaki 2 motosiklette güzel duruyor 230kmde olan km yüzünden tercih edilebilir diğeri ise aksesuar yonunden ve başarılı duruyor. Ancak ben 230kmde olanı tercih ederdim egsozu orjinal ayak basamakları orjinal km orjinalse ve sisybarınıda verirse bence tercih edilebilir
Telefonmda bi sıkıntı var ilanlarına bakamıyorum ama ben olsam bunu tercih ederdim,çok temiz gözüküyor,aksesuarlarıda çok yakışıklı olmuş
Sahiinden ilan no: 132617533
Emrehan
06.May.2014, 15:42
Abim hayırlısı olsun; heyecanla bekliyorum bi tur binmeyi. :mrgreen:
bana sorarsan 1 ve 3 numaraları ele, ilanlar çok eski.
Bir de, şu ilanla neden ilgilenmedin?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-yamaha-1100-dragstar-kaza-boya-yok-hatasiz-163355696/detay
Kilometresine takılmış olabilirsin ama bu Dragstar neticede. Ben olsam 10 yaşında ama 14000 km'de bir motora güvenmezdim. :|
Bahadır
06.May.2014, 15:49
Ben olsam doğru ve temiz ise 230 km de olanı alırdım.22 bin lirayı gözden çıkarmışsın.Geriye kalan paraylada istediğin aksesuarı alabilirsin diye düşünüyorum.8)
abi istanbuldaki 2 motosiklette güzel duruyor 230kmde olan km yüzünden tercih edilebilir diğeri ise aksesuar yonunden ve başarılı duruyor. Ancak ben 230kmde olanı tercih ederdim egsozu orjinal ayak basamakları orjinal km orjinalse ve sisybarınıda verirse bence tercih edilebilir
Sercan 230 km deki motor neredeyse sürekli yatmış. Bir çok parçası korozyon ve pas yüzünden sorunlu olabilir. Lastikler mutlaka değişmeli diye düşünüyorum. Malum kauçuğun ömrü en fazla 5 yıl. Ama yine de düşük km olması cezbediyor.
Telefonmda bi sıkıntı var ilanlarına bakamıyorum ama ben olsam bunu tercih ederdim,çok temiz gözüküyor,aksesuarlarıda çok yakışıklı olmuş
Sahiinden ilan no: 132617533
İlandaki motor gerçekten çok güzel ama rengi sadece siyah hoşuma gidiyor. Fiyatsa gerçekten ucuz. Herhalde km yüksek olduğu için.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-yamaha-1100-dragstar-kaza-boya-yok-hatasiz-163355696/detay
Kilometresine takılmış olabilirsin ama bu Dragstar neticede. Ben olsam 10 yaşında ama 14000 km'de bir motora güvenmezdim. :|
Motorum senindir kardeşim ne demek bir tur. 8)
Km yüksekliği dediğin gibi çok önemli değil. Düşük km li olanlar hemen şüphe uyandırıyor.
Ankara'da bulamadığım için biraz endişeliyim. Bulduğum illerde nereye gösterebilirim ya da nasıl sorunsuzluğundan emin olabilirim bilmiyorum.
Ben olsam doğru ve temiz ise 230 km de olanı alırdım.22 bin lirayı gözden çıkarmışsın.Geriye kalan paraylada istediğin aksesuarı alabilirsin diye düşünüyorum.8)
Rodajı dahi bitmemiş, yanılmıyorsam alındığından beri yatıyor.
Değişmesi gereken veya elden geçmesi gereken parçalar düşündürüyor beni.
Aldıktan sonra tamircide yatmasını istemiyorum motorun.
Ama emin olamıyorum. Belki de motorun yatması hiç çalıştırılmamış olması sorun değildir. :cry:
Levent abi şimdiden hayırlısı olsun senin adına çok sevindim :) 230km de olan güvenilir ise acaba revizyondan geçirilip tertemiz yapılabilir mi... Manisa'da olan çok hoşuma gitti hem temiz hem de dürüst duruyor :mrgreen:
Levent abi şimdiden hayırlısı olsun senin adına çok sevindim :) 230km de olan güvenilir ise acaba revizyondan geçirilip tertemiz yapılabilir mi... Manisa'da olan çok hoşuma gitti hem temiz hem de dürüst duruyor :mrgreen:
Ben de aynı şeyi düşündüm ama revizyon sonrası ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum. Tam bir kumar. Yani 2000 TL harcansa sıfır gibi olur deniyorsa bence de en mantıklısı düşük km olandır.
Ama hala kulaklarımda "İşleyen demir ışıldar." kelimeleri yankılanıyor. 8)
Yatan makina ne kadar iyi olabilir bilmiyorum. :(
Erkan 28
06.May.2014, 16:11
Levent şimdiden hayırlı olsun Forumun ismini yakında değiştiriyoruz RaprtorStar :mrgreen::mrgreen:
Levent şimdiden hayırlı olsun Forumun ismini yakında değiştiriyoruz RaprtorStar :mrgreen::mrgreen:
Çok teşekkür ederim kardeşim. İnşallah temiz bir tane bulabilirim.
Yeni isim de tam uymuş valla. :p RaptorStar
Bahadır
06.May.2014, 17:06
kapalı garajda yattıysa pek sorun olmamıştır bence
sercan.m
06.May.2014, 17:23
Hocam bu motor size daha çok yakışır yarın bitirin bu işi 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-daha-12.000-km-de-emsalsiz-videosunu-mutlaka-izleyin-163038338/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-daha-12.000-km-de-emsalsiz-videosunu-mutlaka-izleyin-163038338/detay
Niyeyse intruder hiç düşünmedim. Aklımda sadece Yamaha var.
Ama suzuki tam bir heybet abidesi. Ne zaman VL 1500 görsem aklıma hep indian geliyor. Esasında paran olacak gözünü kırpmadan indian alacaksın. 8)
http://www.theinquirer.net/img/4790/chief.jpg?1241332042
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVb8IER3PvOWwwx-EP6EVacQUO_dioU_GZvHTewwTdksi5Z6vGLw
Levent hayırlısı olsun işallah Bizim korhan1100 dragstar aldı geçenletde komple bakıma soktu makinayı tanıyor haber vereyim konuya baksın 8)
Levent hayırlısı olsun işallah Bizim korhan1100 dragstar aldı geçenletde komple bakıma soktu makinayı tanıyor haber vereyim konuya baksın 8)
Celil abi harika olur. Kullanan biri eminim yardımcı olacaktır. 8)
korhan_751
06.May.2014, 17:53
Evet bende 2 3 ay önce bir dragstar aldım 2001 model. Bu makinelerde kronik sorun marş rublesi eğer kullanıcı düzgün kullanılırsa marş rublesi sıkıntı yaşatmıyor ama motor çalıştırılırken marşa geri tepme yaptırırsan dişlileri yiyor ve motor marşı boşuna basıyor. O yüzden ilk tavsiyem motor alırken Marş rublesini kontrol etmen. senin anlaman biraz zor olabilir o yüzden yamaha ustasına göstermen gerekli.
Bu motorlarda km hiç ama hiç önemli değil. motor ömrü çok uzun. Ama düşük km li bir makina alırsan ömürlük binersin 2 3 yıl sonra artık bu makineler classik olucak çünkü türkiyede çok az sayıda var. E bay üzerinden alışveriş yapabiliyorsan parça sıkıntın asla olmaz. ama Türkiyede parçaları pek bulunmuyor. O yüzden Tavsiyem üzerinde hiç oynanmamış egsozları bile orjinal olan bir 1100 dragstar almanız. Aksesuar Bol bir makina. Geçenlerde Bostancı dönüşünde rüzgarlı havada 160 170 yaptım ve dahada fazla yapabilirdim ama motora kendimi bağlamam gerekli o zaman ön cam olmadığı için motordan uçacaktım :) O hızlara çıkarken hiç zorlanmıyor. Biraz fazla ilgi isteyen bir motor. Eğer tamir işlerinden anlıyorsan yağ buji hava ve yağ filtresi gibi şeylerini kolaylıkla kendin yapabilirsin.
Youtube üzerinde Bu tip bakımlar için oldukça video var. Piyasada Temizini bulmak oldukça zor. Ayrıca Bir kere marşa bastıktan sonra tek seferde aralıksız 2000 km yapsan dahi motor tık demez. yeterki sen o marşa bas :)
korhan_751
06.May.2014, 17:54
benim servislerde en çok gördüğüm motorlar Suzikinin chopper modelleri (M800 hariç ) hepsine yeniden motor yapılıyor genelde.
korhan_751
06.May.2014, 17:56
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10178148_10203136022214781_6459399101982108083_n.j pg
bak bu resimde mesela 1100 dragstarın yanında ezilen bir shadow görüyorsun :D
resimdeki insanların gözlerine bak :D
Evet bende 2 3 ay önce bir dragstar aldım 2001 model 42.000 kmde. Bu makinelerde kronik sorun marş rublesi eğer kullanıcı düzgün kullanılırsa marş rublesi sıkıntı yaşatmıyor ama motor çalıştırılırken marşa geri tepme yaptırırsan dişlileri yiyor ve motor marşı boşuna basıyor. O yüzden ilk tavsiyem motor alırken Marş rublesini kontrol etmen. senin anlaman biraz zor olabilir o yüzden yamaha ustasına göstermen gerekli.
Bu motorlarda km hiç ama hiç önemli değil. motor ömrü çok uzun. Ama düşük km li bir makina alırsan ömürlük binersin 2 3 yıl sonra artık bu makineler classik olucak çünkü türkiyede çok az sayıda var. E bay üzerinden alışveriş yapabiliyorsan parça sıkıntın asla olmaz. ama Türkiyede parçaları pek bulunmuyor. O yüzden Tavsiyem üzerinde hiç oynanmamış egsozları bile orjinal olan bir 1100 dragstar almanız. Aksesuar Bol bir makina. Geçenlerde Bostancı dönüşünde rüzgarlı havada 160 170 yaptım ve dahada fazla yapabilirdim ama motora kendimi bağlamam gerekli o zaman ön cam olmadığı için motordan uçacaktım :) O hızlara çıkarken hiç zorlanmıyor. Biraz fazla ilgi isteyen bir motor. Eğer tamir işlerinden anlıyorsan yağ buji hava ve yağ filtresi gibi şeylerini kolaylıkla kendin yapabilirsin.
Youtube üzerinde Bu tip bakımlar için oldukça video var. Piyasada Temizini bulmak oldukça zor. Ayrıca Bir kere marşa bastıktan sonra tek seferde aralıksız 2000 km yapsan dahi motor tık demez. yeterki sen o marşa bas :)
Korhan çok teşekkür ederim. Bilgiler çok değerli. 8)
Uzun yıllar yatmış olan motora ne dersin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-klasik-yamaha-motosiklet-160182895/detay
benim servislerde en çok gördüğüm motorlar Suzikinin chopper modelleri (M800 hariç ) hepsine yeniden motor yapılıyor genelde.
Suzuki hiç düşünmedim. Aklımda hep Yamaha var. Param olsa Midnight star alacağım ama fiyatlar çok yüksek.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10178148_10203136022214781_6459399101982108083_n.j pg
bak bu resimde mesela 1100 dragstarın yanında ezilen bir shadow görüyorsun :D
resimdeki insanların gözlerine bak :D
Asaleti yeter be. :p
korhan_751
06.May.2014, 18:19
O linkteki motor benim rüyalarıma girdi. senin dediğin gibi korozyona uğramış olabilir. ama tanıdık ustamız var. herşeyine bakar. aklında bir soru işareti kalmazsa kesinlikle alınacak motor budur. oda km için demiyorum üstündeki parçalar hepsi orjinal ön camını almaya kalksan 700 800 liranın üzerinde.
O linkteki motor benim rüyalarıma girdi. senin dediğin gibi korozyona uğramış olabilir. ama tanıdık ustamız var. herşeyine bakar. aklında bir soru işareti kalmazsa kesinlikle alınacak motor budur. oda km için demiyorum üstündeki parçalar hepsi orjinal ön camını almaya kalksan 700 800 liranın üzerinde.
Tamamdır kardeşim. Şu işi kesinleştireyim ilk bakacağımız bu olsun. Tabiki senin yardımlarınla.
İstanbul'da tanıdığım bir usta yok. İstanbul'a geldiğimde fırsatın olur da yardımcı olursan çok sevinirim. 8)
Bir de sadece dış görünüşteki pas vs değil acaba motorla ilgili bir sıkıntı olur mu? Sonuçta yıllardır yatıyor bu motor.
UCANLAZ
06.May.2014, 19:17
Ben bana mantıklı geliyor..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-tertemiz-dragstar-127361116/detay
En kısa zamanda kavuşman dileği ile şimdiden hayırlı olsun.Eğer mutlaka Yamaha servisi olsun dersen Maltepe Yamaha servisin de expertiz yaptırabiliriz..
Herhangibir motorlu taşıt alırken dikkat edilmesi gereken hususlar..
*Tüv türk muayenelerini mutlaka araştırın.Eksik muayene varmı?hangi tarihte kaç KM de muayeneye girmiş?KM ler tutarlımı?Herzaman mesajla doğru bilgi gelmeyebiliyor..
*İyi bir sigortacıda ayrı ayrı şase,motor ve plaka sorgusu yaptırın.Her sene sigorta yapılmışmı ve kaç kullanıcı değişmiş..Şasede gözüken hasar bazen motor numarasında veya plakada gözükmeyebiliyor.Veya tersi olabiliyor..Plaka değişmiş ise önceki plakalar Tüv türk veya sigortadan görülebiliyor.Pert araçları bir numara eksik şase veya motor no ile sigorta yapabiliyor bazı zatlar.Bu şekilde sistem sigortaya izin veriyor ama hasar anında merkez ödeme yapmıyor...
*Çekme belgesi olayında yakın zamanda değişiklik oldu.Eskiden plaka iptal olmuyor ruhsat yaprağının birisine çekme belgeli damgası vuruluyordu.Şimdi direkt plaka iptal oluyor ve yeniden trafiğe çıkarılacağı zaman yeni bir plaka veriliyor.Buda pert araç satan üçkağıtçıların işine geliyor çünkü pert kaydı merkezde bazen uzun süre düşmeyebiliyor.Siz sorgulattığınız zaman gözükmeyen hasar kaydı 4-5 ay sonra karşınıza çıkabiliyor.Şuan bu ciddi şekilde dolandırıcılığa sebep olmakta..aklıma gelenler..
Ben bana mantıklı geliyor..
En kısa zamanda kavuşman dileği ile şimdiden hayırlı olsun.Eğer mutlaka Yamaha servisi olsun dersen Maltepe Yamaha servisin de expertiz yaptırabiliriz..
Herhangibir motorlu taşıt alırken dikkat edilmesi gereken hususlar..
*Tüv türk muayenelerini mutlaka araştırın.Eksik muayene varmı?hangi tarihte kaç KM de muayeneye girmiş?KM ler tutarlımı?Herzaman mesajla doğru bilgi gelmeyebiliyor..
*İyi bir sigortacıda ayrı ayrı şase,motor ve plaka sorgusu yaptırın.Her sene sigorta yapılmışmı ve kaç kullanıcı değişmiş..Şasede gözüken hasar bazen motor numarasında veya plakada gözükmeyebiliyor.Veya tersi olabiliyor..Plaka değişmiş ise önceki plakalar Tüv türk veya sigortadan görülebiliyor.Pert araçları bir numara eksik şase veya motor no ile sigorta yapabiliyor bazı zatlar.Bu şekilde sistem sigortaya izin veriyor ama hasar anında merkez ödeme yapmıyor...
*Çekme belgesi olayında yakın zamanda değişiklik oldu.Eskiden plaka iptal olmuyor ruhsat yaprağının birisine çekme belgeli damgası vuruluyordu.Şimdi direkt plaka iptal oluyor ve yeniden trafiğe çıkarılacağı zaman yeni bir plaka veriliyor.Buda pert araç satan üçkağıtçıların işine geliyor çünkü pert kaydı merkezde bazen uzun süre düşmeyebiliyor.Siz sorgulattığınız zaman gözükmeyen hasar kaydı 4-5 ay sonra karşınıza çıkabiliyor.Şuan bu ciddi şekilde dolandırıcılığa sebep olmakta..aklıma gelenler..
Kardeşim kesinlikle haklısın. Bu yüzden 2. El bende tedirginlik yaratıyor. Peki biz direkt tuv istasyonuna gidip bu bilgileri talep edebiliyor muyuz? Yoksa uymamiz gereken bir prosedür var mı?
Siyah olmak durumunda mı? Nadir bulunan bir bordo & krem kombinasyonuna şans eseri (motor bakarken bir dükkanın garajında, takas ile geçen hafta gelmiş)vdenk geldim. 2007 model, 9000km'de, sissy bar, koruma demiri, ön cam, krom far kaşı, sis farı, çanta hazırlığı vs. mevcut ve motor Ankara'da. Sahibi ile henüz görüşemedik, ilan da yok ama motor kesinlikle satılık. Benim bütçemi büyük ihtimalle aşacak, bu nedenle renk sorun olmaz derseniz ayrıntıları öğrenince size haber verebilirim.. Ben bu motora hasta oldum, 1-2 seneye de çok değerleneceğini düşündüğüm için düşük km bir tane alarak saklamak istiyorum, kullanabileceğimden değil :)
Siyah olmak durumunda mı? Nadir bulunan bir bordo & krem kombinasyonuna şans eseri (motor bakarken bir dükkanın garajında, takas ile geçen hafta gelmiş)vdenk geldim. 2007 model, 9000km'de, sissy bar, koruma demiri, ön cam, krom far kaşı, sis farı, çanta hazırlığı vs. mevcut ve motor Ankara'da. Sahibi ile henüz görüşemedik, ilan da yok ama motor kesinlikle satılık. Benim bütçemi büyük ihtimalle aşacak, bu nedenle renk sorun olmaz derseniz ayrıntıları öğrenince size haber verebilirim.. Ben bu motora hasta oldum, 1-2 seneye de çok değerleneceğini düşündüğüm için düşük km bir tane alarak saklamak istiyorum, kullanabileceğimden değil :)
Kardeşim beni bilgilendirirsen çok sevinirim. Eğer fiyatı uygun ve temizse kesinlikle düşünürüm.
Kardeşim beni bilgilendirirsen çok sevinirim. Eğer fiyatı uygun ve temizse kesinlikle düşünürüm.
Benim gördüğüm eksikler çantaların askısı var ama kendisi yok, bir de sissy bar yastığı yok (demiri var).
Motorun model yılı tam nedir, muayene ne durumda, yedek ve immobiliser anahtarları var mı gibi soruların cevabını bile alamadım. İlgili arkadaş lastik alman ve komple bakım yapman lazım, 1500TL masraflı düşün dedi. Biraz gizliden içeri sızdığım için yer ismi veremiyorum, bilgiler kesinleşince sorup yeri de size söylerim kendiniz incelersiniz (ben pek anlamadığım için hepsi super gözüküyor :))
06-SPYDER CUSTOMS
06.May.2014, 22:54
Bencede buuuuuuuuuuuu8)
Lakiska abi,
Senin dediğin 263 km lik motor burgaz da mı?
Öyleyse burda yaşayan bir kaç abime sordum pek yanaşma dediler
Eğer ilgiliysen daha detaylı araştırayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-2008-yamaha-drag-star-classic-1100-cc-263-km-de-83093074/detay
Doğuş senin dediğin bu zannediyorum. Adam hayal dunyasinda yasiyor galiba. 30000 tl istiyor. :)
Evet abi,çok uçmuş,sıfır intruder parası istiyor adam:)
Ben burgazdayım ama istersen gidip görebilirim de,gösterebilirim de
UCANLAZ
07.May.2014, 09:49
Kardeşim kesinlikle haklısın. Bu yüzden 2. El bende tedirginlik yaratıyor. Peki biz direkt tuv istasyonuna gidip bu bilgileri talep edebiliyor muyuz? Yoksa uymamiz gereken bir prosedür var mı?
Merkez call center bilgi veririmi bilmiyorum ama herhangibir istasyonu arayıp "0" tuşlarsan genelde açarlar telefonu,rica edersen ve müsaitlerse bakacaklardr.Şaseden de bakabiliyorlar.Plaka değişmiş ise bu daha sağlıklı.İstasyon telefonları mevcut bende..Ulaşamazsan görüşelim..
Evet abi,çok uçmuş,sıfır intruder parası istiyor adam:D
Ben burgazdayım ama istersen gidip görebilirim de,gösterebilirim de
Doğuş kardeşim ilgine çok teşekkür ederim. 8) 30000 TL bütçemi aşıyor.
Merkez call center bilgi veririmi bilmiyorum ama herhangibir istasyonu arayıp "0" tuşlarsan genelde açarlar telefonu,rica edersen ve müsaitlerse bakacaklardr.Şaseden de bakabiliyorlar.Plaka değişmiş ise bu daha sağlıklı.İstasyon telefonları mevcut bende..Ulaşamazsan görüşelim..
Serdar çok teşekkürler. 8) Eğer bir sonuç alamazsam seni rahatsız ederim.
Bugün bahsettiğim motordan haber geldi. Fiyat çok uygun (17.500TL), 1500TL masrafla 19.000'e gayet iyi olur diye ümitlendim ve almak üzereydim. Ancak satıcı bugün olmazsa bi daha uğraşamam dediği için alamadım, haber zaten akşam 6 gibi geldi. Ayrıca muayenesi var mı, yedek anahtarları duruyor mu gibi gayet normal olduğunu düşündüğüm sorularıma da cevap alamadım..
Bu arada genel olarak bu tür motorları satan arkadaşlar biraz kıl oluyor sanırım :) İki soru sorsam telefon yüzüme kapanıyor, sadece bilgisi olanların aramasını istiyorlar, çekindiğim için mesaj atayım diyorum ona cevap veren zaten yok. Şeytan milletin eskisini alacağına 250 Daytona ya da GV250 al sıfır bin diyor :)
Bugün bahsettiğim motordan haber geldi. Fiyat çok uygun (17.500TL), 1500TL masrafla 19.000'e gayet iyi olur diye ümitlendim ve almak üzereydim. Ancak satıcı bugün olmazsa bi daha uğraşamam dediği için alamadım, haber zaten akşam 6 gibi geldi. Ayrıca muayenesi var mı, yedek anahtarları duruyor mu gibi gayet normal olduğunu düşündüğüm sorularıma da cevap alamadım..
Bu arada genel olarak bu tür motorları satan arkadaşlar biraz kıl oluyor sanırım :) İki soru sorsam telefon yüzüme kapanıyor, sadece bilgisi olanların aramasını istiyorlar, çekindiğim için mesaj atayım diyorum ona cevap veren zaten yok. Şeytan milletin eskisini alacağına 250 Daytona ya da GV250 al sıfır bin diyor :)
Canım kardeşim sorduklarin ve ogrenmek istediklerin gayet normal. Bu sorulara cevap alamiyorsan vardir bir bit Yeniği. İyiki olmamış. Sıkma canını.
Sonuçta bedava almiyorsun.
Böyle böyle motor alamayacağım :)
KamilErgün
09.May.2014, 12:35
Hayırlısı olsun kardeşim vardır iyi bir kısmetin. Çok acele etmemeni öneririm. Heleki almaya niyetlendiğin bir şeyi satıcı acele ettiriyorsa mutlaka bir pislik vardır gözden kaçırman için acele ettiriyordur. Bu yaşa kadar yediğim kazıkların bileşkesi tecrübeyle sabittir.
UCANLAZ
09.May.2014, 12:58
Bu ülkede bir motosiklete 17.500 gibi bir rakkam verip almayı düşenebilecek hatta sadece TR de çok az bulunan bir modeli almayı düşünebilecek 80 milyon nüfustan muhtemelen 8-10 kişi arasındaki birine bu muameleyi yapıyorsa arkadaşların dediği gibi uzak dur dostum..Ben herzaman 3 kuruş fazla verir kafamı ağartmayacak araba veya motor alırım.Öncesinde tecrübe kazandığım durum oldu..Ne satıcı ile ne tamirci ile uğraşmayı sevmem.Ona gücüm yetmiyor ise bir alt donanım veya modeli tercih ederim..Mesela yazdıkların yerine 650 V-star tercih edebilrsin 1100 yerine..
Bu ülkede bir motosiklete 17.500 gibi bir rakkam verip almayı düşenebilecek hatta sadece TR de çok az bulunan bir modeli almayı düşünebilecek 80 milyon nüfustan muhtemelen 8-10 kişi arasındaki birine bu muameleyi yapıyorsa arkadaşların dediği gibi uzak dur dostum..Ben herzaman 3 kuruş fazla verir kafamı ağartmayacak araba veya motor alırım.Öncesinde tecrübe kazandığım durum oldu..Ne satıcı ile ne tamirci ile uğraşmayı sevmem.Ona gücüm yetmiyor ise bir alt donanım veya modeli tercih ederim..Mesela yazdıkların yerine 650 V-star tercih edebilrsin 1100 yerine..
Aynen öyle, bir önceki hobim Land Rover idi, en son geçtiğimiz ay 4.6 Range Rover satarak bu sevdadan vazgeçtim. Malum Land Rover, hele ki Range Rover sanayisiz yapamaz :) Alacağım motorun kesinlikle sorunsuz olması lazım, sorunla uğraşmaya doydum zaten :)
Ankara ikinci el motor konusunda çok kötü, seçenek çok az. Bulduğum iki Dragstar da olmadı.. Şehirdışından almaya da güvenemiyorum..
korhan_751
09.May.2014, 17:51
eğer içinde 1100 dragstar alma isteği varsa kesinlikle başka motorlara bakma helede sakın suzuki 1500 müş intrudur 800 müş volusia 800 müş bunlara sakın bakma. 650 dragstarlar güzel makina ama ufak. 750 shadow ace lar güzel ama piyasada uygun fiyatlısını bulmak zor.
1100 dragstar bazı harley modellerinde bile daha iyi bence. fiyat ve basitliği konusundada çok iyi.
eğer içinde 1100 dragstar alma isteği varsa kesinlikle başka motorlara bakma helede sakın suzuki 1500 müş intrudur 800 müş volusia 800 müş bunlara sakın bakma. 650 dragstarlar güzel makina ama ufak. 750 shadow ace lar güzel ama piyasada uygun fiyatlısını bulmak zor.
1100 dragstar bazı harley modellerinde bile daha iyi bence. fiyat ve basitliği konusundada çok iyi.
Konuyu dağıtmamak için özelden sordum ama belki başkalarının da bu bilgiye ihtiyacı olabilir diye buradan da sorayım.
2003 model 40.000 km de marş rublesi değişmiş bakımları yapılmış bir 1100 buldum. Sahibi motosiklet tamircisi benim arkadaşımın arkadaşı. Herşeyine kefil. Yalnız dragstar sport modeli olduğunu söylüyor.
Şimdi classic ve sport modelleri arasındaki fark nedir ve sport modeli tercih edilmelimidir? :cry:
Korhan kullanan ve sonuna kadar bu makineyi savunan biri olarak senin fikirlerini merak ediyorum.
Ahmet Turan
09.May.2014, 18:58
Konuyu dağıtmamak için özelden sordum ama belki başkalarının da bu bilgiye ihtiyacı olabilir diye buradan da sorayım.
2003 model 40.000 km de marş rublesi değişmiş bakımları yapılmış bir 1100 buldum. Sahibi motosiklet tamircisi benim arkadaşımın arkadaşı. Herşeyine kefil. Yalnız dragstar sport modeli olduğunu söylüyor.
Şimdi classic ve sport modelleri arasındaki fark nedir ve sport modeli tercih edilmelimidir? :cry:
Korhan kullanan ve sonuna kadar bu makineyi savunan biri olarak senin fikirlerini merak ediyorum.
öncelikle bunu düzelteyim Dragstar sport yok sadece Dragstar Classic veya CUSTOM var.
bu alta ekledigim bilgiler sayesinde ikisindeki farki görebilirsin..:
motor: ikiside çift silindir V2
Kompres: ikiside 8.3:1
silinder diametre: ikiside 95.0 x 75.0 mm (3.7 x 3.0 inches)
benzin system: ikiside Karbürator
benzin kontrol: ikiside SOHC
sogutucu: ikiside hava sogutucu
fites: ikiside 5 fites
ikiside Saftli (Kardan)
koltuk yüksekligi: custom: 691mm Classic : 711 mm
tümüyle yüksekligi : custom: 1,095mm Classic :1,095mm
tümüyle uzunlugu : custom: 2,405mm Classic : 2,464mm
tümüyle genisligi : custom: 894mm Classic : 831mm
iki teker araligi: custom: 1,641mm Classic : 1,646mm
ön amortisör: 140mm
arka amortisör: ikiside 114mm
ön tekir diametre: custom: 110/90-18 Classic: 130/90-16
arka tekir diametre: custom: 170/80-15 Classic: 170/80-15
ön fren disk: ikiside çift diskli
ön fren diametre: 298 mm (11.7 inches)
arka fren disk: ikiside tek diskli
arka fren diametre: ikiside 282 mm
benzin tank kapasitesi: ikisde 17.03 litre
Birde kilo olarak classic 50kilo fazla, nedenide bazi parçalari kalin demirden yapilmistir, custom'un bazi parçalari polyesterden üretilmistir.
Renk olarak Classic 7 çesit var custom ise 3 renk.
Baska eklenmemis teknik bilgiler ikiside ayni.
dostum bir forumda gormustum buyur. bende dragstar bakıyorumda ras gelmişti öyle.
Ahmet Turan
09.May.2014, 19:05
Dostum bende senden birsey rica etsem neden dragstar bana az bilgi verirmisin bende motor bakıyorum ve kararsızım.
Malesef bir kere üzerine oturmuş bulundum, hala fotoğrafına bakıp duruyorum :)
İstanbul'da 20.000TL civarına çok güzel motorlar var, sizce bu motor temiz ve bakımlı ise (lastik yeni, aksesuarlar tam ve temiz vs. ise) ne kadar verilmeli en fazla?
öncelikle bunu düzelteyim Dragstar sport yok sadece Dragstar Classic veya CUSTOM var.
bu alta ekledigim bilgiler sayesinde ikisindeki farki görebilirsin..:
motor: ikiside çift silindir V2
Kompres: ikiside 8.3:1
silinder diametre: ikiside 95.0 x 75.0 mm (3.7 x 3.0 inches)
benzin system: ikiside Karbürator
benzin kontrol: ikiside SOHC
sogutucu: ikiside hava sogutucu
fites: ikiside 5 fites
ikiside Saftli (Kardan)
koltuk yüksekligi: custom: 691mm Classic : 711 mm
tümüyle yüksekligi : custom: 1,095mm Classic :1,095mm
tümüyle uzunlugu : custom: 2,405mm Classic : 2,464mm
tümüyle genisligi : custom: 894mm Classic : 831mm
iki teker araligi: custom: 1,641mm Classic : 1,646mm
ön amortisör: 140mm
arka amortisör: ikiside 114mm
ön tekir diametre: custom: 110/90-18 Classic: 130/90-16
arka tekir diametre: custom: 170/80-15 Classic: 170/80-15
ön fren disk: ikiside çift diskli
ön fren diametre: 298 mm (11.7 inches)
arka fren disk: ikiside tek diskli
arka fren diametre: ikiside 282 mm
benzin tank kapasitesi: ikisde 17.03 litre
Birde kilo olarak classic 50kilo fazla, nedenide bazi parçalari kalin demirden yapilmistir, custom'un bazi parçalari polyesterden üretilmistir.
Renk olarak Classic 7 çesit var custom ise 3 renk.
Baska eklenmemis teknik bilgiler ikiside ayni.
dostum bir forumda gormustum buyur. bende dragstar bakıyorumda ras gelmişti öyle.
Eyvallah kardeşim. Faydalı bilgiler için teşekkür ederim.
UCANLAZ
09.May.2014, 20:00
Dostum bende senden birsey rica etsem neden dragstar bana az bilgi verirmisin bende motor bakıyorum ve kararsızım.
"Dragstar az" dan kastın 1100 lük ise benim düşüncem..satıldığı senelerde TR de motosikletler bukadar revaşta değildi ve pahalı bir uğraştı.Motorsiklet satışları son 6-7 senede artışa geçti ve tavan yaptı...Artı o senelerde 1000 cc lik makina sadece Yamaha da değil diğer firmalarda da çok çok az satıldı.Fazla model bulamazsın..diğer tipteki motorlarda da geçerli.Mesela ozamanlar BMW 650 cc ler fazla satıldışimdilerde 1150-1200 cc ler gözde..Daha çok 600 cc civarı revaştaydı.Bu sebeple Dragstar 650 shadow 600,750 çok daha fazla var.Tabii az olan makinanın bazı parçalarıda az bulunmakta..
Ahmet Turan
09.May.2014, 20:12
"Dragstar az" dan kastın 1100 lük ise benim düşüncem..satıldığı senelerde TR de motosikletler bukadar revaşta değildi ve pahalı bir uğraştı.Motorsiklet satışları son 6-7 senede artışa geçti ve tavan yaptı...Artı o senelerde 1000 cc lik makina sadece Yamaha da değil diğer firmalarda da çok çok az satıldı.Fazla model bulamazsın..diğer tipteki motorlarda da geçerli.Mesela ozamanlar BMW 650 cc ler fazla satıldışimdilerde 1150-1200 cc ler gözde..Daha çok 600 cc civarı revaştaydı.Bu sebeple Dragstar 650 shadow 600,750 çok daha fazla var.Tabii az olan makinanın bazı parçalarıda az bulunmakta..
1100 lk düşünmüyorum. 650dragstar, int800, vulcan800, shadow750, temiz bir motor arıyorum fiyatı bana uyanı alacam hepsine baktığım için kararsızım bir ona bakıyorum bir ona bakıyorum sende dragstar650 var bu motoru tercih etme nedenin nedir öncelik ?
korhan_751
09.May.2014, 22:48
1100 lük classic makineyi hafif bir custom la sport modele çevirebilirsin ama sport makineyi classic yapmak zordur. O yüzden classic alıp ilerde sıkılınca sport yapabilirsin.
Neden dragstar ?
Dragstar ses ve güç olarak harleye çok yakın hatta harleyin bazı modellerinden çok daha iyi bir motordur. Harley gibi sadece hava soğutmalı yani karbüratörlüdür. Üstünde teknoloji olmayan yapı itibariyle basit tasarlanmış bir motordur. Tek teknolojisi ayaklığı açtığında motor vitesteyken stop etmesidir :) bazıları o hava soğutmalı sıcaklarda hararet yapar o makinalar dese bile bu makinalar arabistanda o sıcaklarda kullanılan makinelerdir ve araştırdım şimdiye kadar ne internette nede çevremde dragstarım trafikte hararet yaptı diyenle karşılaşmadım. Sadece yağına bakın ve yola çıkın diyolar. Üstelik amerikaya giden motorcu arkadaşlarım heryer dragstar kaynıyor burda adam dragstar alıp üstünede aldığı para kadar aksesuar taktırıyor diyorlar. Amerikalıların bu sevdasını çözemedim harley varken :)
http://i.hizliresim.com/aqL714.jpg
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kendini-ozel-hissetmek-isteyenler-163763319/detay
Yukarıdaki motor sizce nasıl?
Ahmet Turan
10.May.2014, 11:16
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kendini-ozel-hissetmek-isteyenler-163763319/detay
650 alacam ben ama arada gözüm 1100 lüklere kayıyor:) baktığım incelediğim motorlardan biri güzel motor rengi değişik. ama benim zevkim siyah :)
Ahmet Turan
10.May.2014, 11:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-aksesuar-128435406/detay
Bununla bir kıyasla derim.
Bu motor çok güzel ama bayadır satılık, fiyat da biraz yüksek gibi?
[QUOTE=lakiska;157326]http://i.hizliresim.com/aqL714.jpg
yaa zevk meselesi ama bu motor daha bi şık görünüyor. tabii bunda adamın fotoğraf sanatınında etkisi vargibi. ama yaklaşık 1 senedir satılmayı bekliyormuş.sıkıntısı mı var,fiyatımı cazip değil,yoksa bu tarz motorlarda mükemmelliyet mi önemli??
waffenSS
10.May.2014, 12:09
eski bir dragstar 650 kullanıcısı olarak sana tavsiyem bu motorların marş rubleleri kullanıcı hatasından dolayı deforme olmakta,marş verdiğinde cıgır cıgır ses cıkıyorsa o makinaya dokunma ( marş ruble seti 1300 tl )
her zaman dedıgım gibi iyi bir dragstar kendını marş sesinden belli eder:)
waffenSS
10.May.2014, 12:11
1100 lük classic makineyi hafif bir custom la sport modele çevirebilirsin ama sport makineyi classic yapmak zordur. O yüzden classic alıp ilerde sıkılınca sport yapabilirsin.
Neden dragstar ?
Dragstar ses ve güç olarak harleye çok yakın hatta harleyin bazı modellerinden çok daha iyi bir motordur. Harley gibi sadece hava soğutmalı yani karbüratörlüdür. Üstünde teknoloji olmayan yapı itibariyle basit tasarlanmış bir motordur. Tek teknolojisi ayaklığı açtığında motor vitesteyken stop etmesidir :) bazıları o hava soğutmalı sıcaklarda hararet yapar o makinalar dese bile bu makinalar arabistanda o sıcaklarda kullanılan makinelerdir ve araştırdım şimdiye kadar ne internette nede çevremde dragstarım trafikte hararet yaptı diyenle karşılaşmadım. Sadece yağına bakın ve yola çıkın diyolar. Üstelik amerikaya giden motorcu arkadaşlarım heryer dragstar kaynıyor burda adam dragstar alıp üstünede aldığı para kadar aksesuar taktırıyor diyorlar. Amerikalıların bu sevdasını çözemedim harley varken :)
dostum o makinaya yazın 10w40 yag koyda bak nasıl hararet yapıyor gör derim:)
Telefonlara cevap bile vermiyor. İlan tarihi de eski.
Levent linkini resmini koyduğun makinaya bayıldım tabi ben siyah makina sevmediğimden olabilir 8)
Emrehan
10.May.2014, 13:35
Abi benim o konudaki fikrimi biliyosun. :cheesy:
Levent linkini resmini koyduğun makinaya bayıldım tabi ben siyah makina sevmediğimden olabilir 8)
Fotoğraf çeken sanatını konuşturmuş.
Rengini tam seçemiyorum. Kahverengi mi?
Abi benim o konudaki fikrimi biliyosun. :cheesy:
Biliyorum kardeşim. :p
Fotoğraf çeken sanatını konuşturmuş.
Rengini tam seçemiyorum. Kahverengi mi?
Evet kahverenği krem çok hoş kombinasyon ayrıca makina çok dolu diri ,yıpranmamış görünüyor 8)
Levent abi ayrıca çamurlukta İndian motorlarının kızılderili başlığına benzer bi ışık da var :cheesy:
Levent abi ayrıca çamurlukta İndian motorlarının kızılderili başlığına benzer bi ışık da var :cheesy:
Günün birinde zengin olursam noktayı indian la yapacağım.
http://polaris.hs.llnwd.net/o40/ind/2014/img/vehicles/cvqny9bc522lw2okjah/detail/topimage.png
http://polaris.hs.llnwd.net/o40/ind/2014/img/vehicles/ct0lbiprfei61dmvllj/detail/topimage.png
http://polaris.hs.llnwd.net/o40/ind/2014/img/vehicles/cc2g293r9oiaarmdzcg/detail/topimage.png
Var ya bunlar için cinayet bile işlenir. :x
Offf... Tamam tamam susuyorum. Konuyu dağıtmayayım. Umarım bir gün olur abicim... :(
Levent, resmini koyduğun makinaya eridim , al kardeşim artık da bitsin bu hasret :)
Levent, resmini koyduğun makinaya eridim , al kardeşim artık da bitsin bu hasret :)
İnşallah yakında abi. Niğdede bir tane buldum. Şimdi onun üzerinde çalışıyorum. 8)
Emrehan
10.May.2014, 18:29
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
06-SPYDER CUSTOMS
10.May.2014, 19:54
Abim bunu gördünmü.rengi tarz,yılı aksesuarları vs çok hoş gibi tabi sıkı bi pazarlık yapmak lazım...niğdedekinden4.000km fazla sadece.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2008-model-yamaha-xvs-drag-star-1100-sifir-hata-163955600/detay
Bu motorları görünce benim bile değiştiresim geldi.
valla benimde gönlüm kaldı motorlarda ne kadar beğendiysem artık gece rüyamda v-rod la ege turuna çıkmışım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ama sabah uyanınca hemen mazotla güzelce sildim motorumu jantlarımı parlattım eksoz krom temizliği derken motoruma tekrar aşık oldum. :mrgreen:
UCANLAZ
12.May.2014, 09:50
dostum o makinaya yazın 10w40 yag koyda bak nasıl hararet yapıyor gör derim:)
Kaan,üye olmuşsun hoşgeldin..Bİ tanışma topici aç istersen.. Arkadaşlar Kaan birbaşka sitedeki Dragstar topicinde başka bir arkadaşla beraber ben dahil herkeze bilgileri ile yardımcı olmakta.Bende onlara sorarak alacağım motora karar verdim ve her merak ettiğimi onlara soruyorum..
Bu ilan güncellenmiş.muayene va bakımı yapılmakta yazmış.Motorun geçmişini çok merak ediyorum vallahi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-230-km-de-ilk-sahibinden-orjinal-yamaha-dragstar-motosiklet-164235009/detay
Bu ilan güncellenmiş.muayene va bakımı yapılmakta yazmış.Motorun geçmişini çok merak ediyorum vallahi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-230-km-de-ilk-sahibinden-orjinal-yamaha-dragstar-motosiklet-164235009/detay
Tarih olarak 1996 mı yazıyor. Ben mi yanlis görüyorum.
İlk kilometre göstergeli resime bakılırsa bu motor öyle bir yatmış öyle bir yatmış ki kalkar mı bilinmez.Toz katmanı olmuş mübarek .İnsan bir siler yaaa foto çekmeden önce........
Onun yağı falan ciklet kıvamına gelmiştir ııııııyyyyy içini düşünemedim ben şimdiiiii...... :p :p :p
Tarih olarak 1996 mı yazıyor. Ben mi yanlis görüyorum.
O sallama bir tarih bence.
XVS 1100 Drag Star lar 1998 de piyasaya sürülmüş bir kere ve ilk Dragstarların ön ve arka çamurlukları bunun gibi değil
UCANLAZ
12.May.2014, 10:12
2006 modeldi..yanlış yazmış
Yanlız şahsen ben 1100 dragstarlara niye bukadar fazla para isteniyor anlamış değilim.1100 bana çok mantıklı gelmiyor.
20-24.000 arası fiyatlar var ve 10 yaşında motorlar..Kışın xvs 950 20-22000 civarı vardı.Hatta 4-5 ay önceydi 19.500 e birtane bordo renkli vardı galeride..Sıfırı zaten 25.000 tl civarıydı ama satıştan kalkmış galiba.Şimdi baktım 35.000 isteyen var nasıl oluyor bu iş anlamadım..Aynı motoru kullanan kısa olan xv 950a 25.000 tl sıfır fiyatı.Bence sıfırı tekrar satılşa çıkarsa fiyatı ekteki ilandakinden farklı olamaz..Belki çok az daha pahalı olabilir..Şuan ikinciel fiyatlarında saçmalamış sahipleri..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-xv950-erdem-motor-dan-161145558/detay
Artı aceleniz yoksa sonbahara kadar bekleyin.Motorsuz değilsiniz şuan nasıl olsa arkadaşlar..
Ben artık XVZ1300 lere bakıyorum, daha uyguna daha temizleri var :) Şaka bir yana bu motorum marş rublesi hariç kronik bir sorunu var mı (1100 için).. 40000km üstü marş rublesi değişmiş bakımlı bir motor alsak şanzıman, motor vs. sorun çıkarır mı?
UCANLAZ
12.May.2014, 18:20
Birde şaftta sıkıntı var diye biliyorum,
korhan_751
12.May.2014, 18:34
şaftı sıkıntılı olanlar 650 dragstarlar. 1100 makineler bundan 2 3 sene sonra tam bir classic makine olucak hatta şu anda Koç müzesine giderseniz orda bir tane 1100 dragstar göreceksiniz. Onun için temiz bakımlı olanların fiyatları yüksek haşat olanların fiyatları düşüktür. kimiside tabikide aşırı abartmıştır.
1100 dragstarlarda marş rublesi dışında hiçbir sıkıntısı yok. oda ebayde 200 dolara satılıyor işçilik olarakda 200 lira alıyor ustalar.
Bu arada şu ilandaki sıfır 1100 dragstarı yakından gidip incelemek lazım. Herkes uzaktan birşey söyle ustayla gidip bakmak lazım. belkide tahmin ettiğinizden daha canavar makinadır.
şaftı sıkıntılı olanlar 650 dragstarlar. 1100 makineler bundan 2 3 sene sonra tam bir classic makine olucak hatta şu anda Koç müzesine giderseniz orda bir tane 1100 dragstar göreceksiniz. Onun için temiz bakımlı olanların fiyatları yüksek haşat olanların fiyatları düşüktür. kimiside tabikide aşırı abartmıştır.
1100 dragstarlarda marş rublesi dışında hiçbir sıkıntısı yok. oda ebayde 200 dolara satılıyor işçilik olarakda 200 lira alıyor ustalar.
Bu arada şu ilandaki sıfır 1100 dragstarı yakından gidip incelemek lazım. Herkes uzaktan birşey söyle ustayla gidip bakmak lazım. belkide tahmin ettiğinizden daha canavar makinadır.
Benim ilgimi çeken motor şu, sizce nasıl: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-bakimli-full-1100-classic-162212761/detay
Km yüksek ama sahibi bilinçli bir kullanıcıya benziyor, lastik yeni, mars rublesi yapılmış, yedek anahtarları da varsa fiyatı çok iyi geldi..
Benim ilgimi çeken motor şu, sizce nasıl: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-bakimli-full-1100-classic-162212761/detay
Km yüksek ama sahibi bilinçli bir kullanıcıya benziyor, lastik yeni, mars rublesi yapılmış, yedek anahtarları da varsa fiyatı çok iyi geldi..
Yakindan gormek lazim. Ben buradaki fotolardan begendigim bir cok motorun ya depo çizik ya camurluk boyali veya rotuslu ya da görsel olarak hirpalanmis olduğunu öğrendim. En son nigdedeki motorun deposu boydan boya çizik cikti. Şu an beklemedeyim. Eğer sorunsuz arizasiz ve cizik kırık dökük olmayan bir motor bulursam alacağım.
Beğendigin motor hakkında bilgi almadan motoru gormeye gitme. Sen de benim gibi ankaradasin ve su anda ankarada satilik 1100 yok. :(
Ahmet Turan
12.May.2014, 20:12
evet beğendiğin bir motor uzaktaysa can sıkıyor... görmeye gitsen alsan problem yok ama almazsan boşuna masraf.
Ankara'ya en yakın motor şu, çok da güzel ama fiyat aşırı yüksek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-aksesuar-128435406/detay/
Bahadır
12.May.2014, 20:26
abiler kardeşler olmuyo böyle en sonunda kredi çekip bende alacam bitane :evil::)
Valla benim bütçe max 15.000 idi, 17 de olur derken 22'lik motoru görmeye gidiyorum pazar günü. Zaten düğün için Samsun'a gidecektim, geçerken Çorum'a da uğrayacağım, belki satıcı insafa gelir benim bütçeye yaklaşır :)
pegasus
12.May.2014, 22:21
Ankara'ya en yakın motor şu, çok da güzel ama fiyat aşırı yüksek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-aksesuar-128435406/detay/
Fiyatta iyi km de dusuk. Boya ve ezik cizik yoksa hayirli olsun deriz.
Fiyatta iyi km de dusuk. Boya ve ezik cizik yoksa hayirli olsun deriz.
22.000TL iyi mi? 17.000TL olan ilan ile arasında 16.000km var sadece. Gerçi aksesuarlardan iyi bakıldığı belli, bakalım pazar günü göreceğim.
Asıl bu nasıl, Royal Star (sordum hala satılık) :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-1999-yamaha-royal-star-xvz-1300-sifira-esdeger-full-donanim-150342300/detay
22.000TL iyi mi? 17.000TL olan ilan ile arasında 16.000km var sadece. Gerçi aksesuarlardan iyi bakıldığı belli, bakalım pazar günü göreceğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-1999-yamaha-royal-star-xvz-1300-sifira-esdeger-full-donanim-150342300/detay
Abi tabi zevk meselesi ama bu fiyatlara çıkabiliyorsan sıfır yamaha bolt al derim 10 yaşında milyon km yapmış motordan fazla bunu önerebilirim. Ağrısız sıkıntısız bineceksin buna..Şahsen almak istediğim motordur kendisi :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/motosiklet-yamaha-xv950/ikinci-el?a266=62038&a269_max=2014&a269_min=1950
Ahmet Turan
13.May.2014, 19:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2000-model-orijinal-164446511/detay
Bu motor hakkında görüşlerinizi bekliyorum, aradım konuştum söylediği kadarıyla sıfır haliyle 9 sene gümrükte yatmış 2. sahibiymiş ilk sahibi arkadasıymış. gecen sene 9.cu ayda almış fazla kullanamadığımdan dolayı satıyorum herhangi bir sıkıntısı yok sadece lastik ihtiyacı var diyo?
Royal star için pazarlık yaptın mı bilmiyorum ama yapmadıysan düşünüyorsan biraz sıkıştır daha uygun fiyata verirler :)
Royal star için pazarlık yaptın mı bilmiyorum ama yapmadıysan düşünüyorsan biraz sıkıştır daha uygun fiyata verirler :)
19.500 Tl dediler, fotoğrafın çekildiği yerde yatıyormuş. Lastik yağ su 1500 tutsa fıstık gibi motor :cheesy:
UCANLAZ
14.May.2014, 17:36
19.500 Tl dediler, fotoğrafın çekildiği yerde yatıyormuş. Lastik yağ su 1500 tutsa fıstık gibi motor :cheesy:
Buğra diyorsa daha ıuygun fiyat diye bir bildiği vardır :p
İkiside Denizli'de 8)
Buğra diyorsa daha ıuygun fiyat diye bir bildiği vardır :p
İkiside Denizli'de 8)
Hiç dikkat etmemişim.. Buğra motorun durumu hakkında bilgin var mı, Denizli'de nereye baktırabiliriz? 2 hafta sonra İzmir'deyim, lastik akü bakım gibi durumlar haricinde sorunu yoksa bu motoru dönüşte görmek isterim..
Ahmet Turan
14.May.2014, 19:14
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-turkiyede-tek-indian-100.ozel-uretim-164599401/detay
Bundan alalım birer tane :)
Bahadır
14.May.2014, 21:40
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-turkiyede-tek-indian-100.ozel-uretim-164599401/detay
Bundan alalım birer tane :)
o motor benim olsa bende evde sergilerim binmem :D
Ahmet Turan
14.May.2014, 22:51
o motor benim olsa bende evde sergilerim binmem :D
bu motora insan binmeye kıyamaz :D yıkarım parlatırım biraz çalıştırır izlerim öyle kalır :p
Ben bu sevdadan vazgeçtim, ne güzel sıfır Regal, Hyo ya da RKS mi diye düşünürken kilometrelerce öteye ustalara ulaşmaya başladım. Çorum'daki motor için ulaştığım usta alma tavsiyesinde bulundu, halbuki çok temiz gözüküyordu ve baya heveslenmiştim...
Ben bu sevdadan vazgeçtim, ne güzel sıfır Regal, Hyo ya da RKS mi diye düşünürken kilometrelerce öteye ustalara ulaşmaya başladım. Çorum'daki motor için ulaştığım usta alma tavsiyesinde bulundu, halbuki çok temiz gözüküyordu ve baya heveslenmiştim...
Al benden de o kadar. 22.000 tl vermeye razıyken baktığım hiçbir motor düzgün çıkmadı. :(
Sezon kapandığında sıfır midnight star fiyatları düşecektir. 22.000 TL 10 yaşındaki motora vermektense 25.000 sıfırına veririm diye düşünüyorum. 8)
Ben sevdamdan vazgeçmedim sadece kışa kadar erteledim. :cheesy:
Al benden de o kadar. 22.000 tl vermeye razıyken baktığım hiçbir motor düzgün çıkmadı. :(
Sezon kapandığında sıfır midnight star fiyatları düşecektir. 22.000 TL 10 yaşındaki motora vermektense 25.000 sıfırına veririm diye düşünüyorum. 8)
Bence en doğru kararı verdin o rakama yakın sıfır makina varken o kadar eski model ve km de makinalara o paralar çok bence 8)
UCANLAZ
16.May.2014, 11:46
Doğru karar 8)
Aynen, ucuz bir 250lik alıp kış vakti motor kovalamaya karar verdim, fiyatlar çok yüksek ama düzgün motor yok, olan da satmıyor heralde :)
Sherno
07.June.2014, 04:25
Aynı şeyi ben de diyecektim. Tüm mesajları okuyordum ki sıra buna gelince heh doğru karar dedim :D
Ben de şu an motor bakmaktayım malum gv650 yi iade ettik. 2006 2005 dragstar 650 lere 16000 17000 fiyat çekiyorlar en az. Neredeyse 10 yıllık makinalar. 2005 2006 yıllarını düşünürsek motorsiklet fiyatlarının en iyi olduğu dönem yani şu anki fiyatlardan daha ucuza aldılar ve kilometrelerine bakıyorum hiç biri mi 50000km görmez 40 30000 yazanı bile görmedim. İnsan inanamıyor. 10 ay bende olan ve 6 7 ayını tamircide ve parkta geçiren motorla 6000 km yaptım...
İkinci el piyasamız bir garip...
BLACKWIDOW
01.June.2018, 11:01
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.
Ben Egemen (eski müdavimlerdenim ama şifremi yenileyemedim bi türlü, mesaj gelmedi, yeni hesap açmak zorunda kaldım)
Motorsiklete DD250E-9B ile başladım (Celil abinin kafasını baya ütülediydim acemi sorularımla :utangaç:)
Honda CB650F ile devam ediyordum,
Şimdi ise tekrar choppera dönerek 2000 model XVS1100Dragstar aldım. Biraz büyük geldi ama alışmaya çalışıyorum, olacak ama.
Benden önceki sahibi Çorum Türk Choppers kurucu üyesi bir arkadaş, motoru görmeye bile gitmeden güvenerek aldım direk, inşallah büyük arıza çıkarmaz bana.
Dragstar kullanıcısı arkadaşlara/abilere bir şey sormak isterim:
Silindir kapakları, akü kapağı, ardçı ayaklığı vs.. gibi yedek parçaları alabileceğim bildiğiniz bir bayii varmı acaba? Bulamazsam temiz çıkma parça da düşünebilirim.
Eray Gürman
01.June.2018, 11:31
Ben Egemen (eski müdavimlerdenim ama şifremi yenileyemedim bi türlü, mesaj gelmedi, yeni hesap açmak zorunda kaldım)
Motorsiklete DD250E-9B ile başladım (Celil abinin kafasını baya ütülediydim acemi sorularımla :utangaç:)
Şimdi ise tekrar choppera dönerek 2000 model XVS1100Dragstar aldım. Biraz büyük geldi ama alışmaya çalışıyorum, olacak ama.
Benden önceki sahibi Çorum Türk Choppers kurucu üyesi bir arkadaş, motoru görmeye bile gitmeden güvenerek aldım direk, inşallah büyük arıza çıkarmaz bana.
Silindir kapakları, akü kapağı, ardçı ayaklığı vs.. gibi yedek parçaları alabileceğim bildiğiniz bir bayii varmı acaba? Bulamazsam temiz çıkma parça da düşünebilirim.
hayırlı olsun yeni motorun. tekerine taş değmesin
BLACKWIDOW
01.June.2018, 11:52
Teşekkür ederim, selamlar 8)
freedoomrider
01.June.2018, 17:05
Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Egemen aramıza tekrar hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun 8)
Bildiğim kadarıyla aramızda drgstar 1100 kullanan başka kimse yok parçaları internetten araştırmak lazım 8)
BLACKWIDOW
01.June.2018, 17:35
Egemen aramıza tekrar hoş geldin yeni makinen hayırlı olsun 8)
Bildiğim kadarıyla aramızda drgstar 1100 kullanan başka kimse yok parçaları internetten araştırmak lazım 8)
Hoşbulduk Celil Abi. Başlığı görünce yazayım dedim neyse ben biraz araştırıyorum, teşekkür ederim. Saygılar.
batebay
07.June.2018, 00:23
Hayirlisi olsun,facebookta ikinci el yedek parca sayfalari var oralarda cok goruyorum dragstar parcalayan ilanlar,takip etmen gerek [emoji1605]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BLACKWIDOW
07.June.2018, 10:52
Hayirlisi olsun,facebookta ikinci el yedek parca sayfalari var oralarda cok goruyorum dragstar parcalayan ilanlar,takip etmen gerek [emoji1605]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Facebook aklıma gelmemişti, öneri için teşekkür ederim kardeşim. 8)
BLACKWIDOW
07.June.2018, 10:55
Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin :)
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, cümlemize 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.