PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kesik egzoz

ereneren
11.May.2014, 17:39
herkese merhaba arkadaşlar egzozu kestirip açtıranlar yokmu 150 e2 kullananlardan çok merak ediyorum sesi nasıl oluyo video falan bulamadım ona göre yaptırcam

sercan.m
11.May.2014, 18:46
Bende zamaninda cok ardim ama yok yabanci siteler falan bakmadigim yer kalmadı

FouL
10.February.2016, 02:39
Nedir bu erenin egzoz sesinden çektiği yıllardır : )))

2_rock
10.February.2016, 02:58
herkese merhaba arkadaşlar egzozu kestirip açtıranlar yokmu 150 e2 kullananlardan çok merak ediyorum sesi nasıl oluyo video falan bulamadım ona göre yaptırcam

Eren neyin peşindesin artık 2013 teki konular falan :cheesy:

ereneren
10.February.2016, 13:51
hahahaha neleri bulmuşlar ya dalga konusu olduk çok pis nazarım değcek egzozlarınızaaaa aldora motor sürerken çarpcam sana :)

Peder
10.February.2016, 13:54
hahahaha neleri bulmuşlar ya dalga konusu olduk çok pis nazarım değcek egzozlarınızaaaa aldora motor sürerken çarpcam sana :)

Bu adama egzos ayarlamazsanız sıkıntı büyük :cheesy::cheesy:

2_rock
10.February.2016, 14:04

Eğer daytonalar satilcak olursa iste .yada keselim gitsin komple actiralim :Rockn Roll:

ereneren
10.February.2016, 14:24
Eğer daytonalar satilcak olursa iste .yada keselim gitsin komple actiralim :Rockn Roll:

aynen daytonayı orjinal egzozla satsınlar :cheesy: orjinaller kalsın ya onlara dokunmim lazım olur belki:cheesy: sen deniz abiye sorsana öyle bişeyde kaça verirler egzozları verirlermi daha doğrusu :cheesy:

2_rock
10.February.2016, 14:46
aynen daytonayı orjinal egzozla satsınlar :cheesy: orjinaller kalsın ya onlara dokunmim lazım olur belki:cheesy: sen deniz abiye sorsana öyle bişeyde kaça verirler egzozları verirlermi daha doğrusu :cheesy:

Sanmıyorum ama sorarım kestireyim şu senin egzozları olay bitsin sende bende kurtulayım