PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cızırtı sesi nedir lutfen yardim.

sehzadEmir
17.May.2014, 20:55
Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var dd 150e kullaniyorum 2700 km de motorumda 1 haftadır gaz verince birkaç saniye sonra cızırtı sesi geliyor nedendir acaba?

dehabozkan
17.May.2014, 21:03
tam olarak motor blogunun altındanmı gelıyor ?

aidikurt
17.May.2014, 21:12
cızırtı sesi tam olarak nereden geliyor detay bilgib verebilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz.

sehzadEmir
17.May.2014, 21:16
Yani bana motordan geliyor gibi egzoz dan gelmiyor baktim ram anlayamadim dururken bosta pek yapmiyor seyir halindeyken motor bologunun ust tarafi gibi

dehabozkan
17.May.2014, 22:04
bende buna benzer bır sorun vardı şıkır şıkır ses gelıyordu koltugun 2 karıs altında yaklasık 2 parmak uzunlugunda bır vıda var o gevsemıs motorcuya goturdum sen bu motorla tekere falan mı geldın dedı bu cok gorulmeyen bırsey dedı yok abı dedım chopper bu ne tekerı falan neyse o vıda gevsemıs ıyıce sıktı hıc bır sorun kalmadı belkı senınd bu yuzden olablır bır nedenıde yan kapaklar olablır gderken onlara elınle bastır zırıltı kesıleblır motor kapaklarıda gevsemı olablır

Bahadır
17.May.2014, 23:56
bendede var o sorun sadece gaz verince geliyo.Durduğu yerde gaz verincede değil hareket halinde hızlı giderken ince cılız bi ses geliyo bende bilmiyom neden yaptığını:?

punisher
18.May.2014, 04:06
zincir gevşemiş olabilir bende de aynı sorun wardı motor kısmında cızırtı sesi :D

sehzadEmir
18.May.2014, 14:30
Acaba yag eksilmesinden ve yagin ozelliginin bozulmasindan yaparmi

Bahadır
19.May.2014, 01:44
ben yağı yeni değiştirdiğim halde yapıyo ondan değildir.

AHK
09.July.2015, 11:08
bende buna benzer bır sorun vardı şıkır şıkır ses gelıyordu koltugun 2 karıs altında yaklasık 2 parmak uzunlugunda bır vıda var o gevsemıs motorcuya goturdum sen bu motorla tekere falan mı geldın dedı bu cok gorulmeyen bırsey dedı yok abı dedım chopper bu ne tekerı falan neyse o vıda gevsemıs ıyıce sıktı hıc bır sorun kalmadı belkı senınd bu yuzden olablır bır nedenıde yan kapaklar olablır gderken onlara elınle bastır zırıltı kesıleblır motor kapaklarıda gevsemı olablır

O vida nerde hocam ya benim de bulmam lazım o sesi yok etmek için. DD 150 benim motorum.

Nıka Kelevic
10.July.2015, 18:59
Rolanti ayar yerinin koruma tenekesi yapabilir gevşemiş ise.

Crime
10.July.2015, 22:55
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=10544
Tahminen sizin probleminizde bu.yazın gelmesiyle vidaların biraz boşlaması normaldir

haqan1987
12.November.2015, 11:25
zincir amartisöre sürtüyo olarbilir

Ufuk_
13.November.2015, 00:13
Benim motorumdada rolantide bisorun yokken gaz verince cızırtı sesi geliyodu.Motorcuma goturdum farkettikki egzozun civatası düşmüş onuda bi kontrol et.