PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık yan heybe hk.

Mehmet.m
20.May.2014, 12:06
Herkese merhaba arkadaşlar. Motosikletimi alırken bayinin yanında verdiği armode ar 33 yan heybe takımını başka bir yan çanta takımı aldığım için çok cüzi bir rakama elden çıkarmak istiyorum.

Ürün budur http://www.hudsonderi.com/?urun-3146-Armode-Yan-Heybe-AR-33-3-lu-Deri-Canta.html

Sosis çantayı ben kullandığım için sadece yan heybe takımını vereceğim. Söküğü, çatlağı patlağı, kırığı veyahut da akar'ı yoktur. Motosikletime yakışmadığını düşündüğüm için neredeyse 100 km bile yol yapmadan çıkardım.

İhtiyacı olan kaçırmasın. 50 TL'ye vereceğim ( kargo size ait.) (Forum kuralları gereği fiyat verebilir miyim bilmiyorum ama eğer veremiyorsam hemen editlerim mesajımı.)

Herkese selamlar.

Forgotten
22.May.2014, 11:50
Merhaba,

Ben de heybe bakıyorum bu sıralar, hangi heybeyi aldınız Daytona için? bir türlü hoşuma giden bir model bulamadım, en sonunda römork yaptıracağım galiba eşyaları taşıyabilmek için :D

A. Emre GÜVEN
22.May.2014, 12:12
daytonaya bunları takan birkaç kişi gördüm 150dd ye de uyumlu ben shadowa taktım ona da uydu. sonuç olarak gayet uyumlu çantalar. içinde sert plastik-mika tarzı kalıbı var olur da motoru yatırırsanız az da olsa motoru koruyacaktır.

ben almadan önce şu ilanı açsan kesin alırdım. 2 ay oldu aynı çantayı set halinde alalı

ukant
22.May.2014, 13:19
boyutu ne çantanın?

adem1468
22.May.2014, 13:58
Kardeş 0545 561 71 03 nolu numaradan bana ulaşabilir misin çanta için ???

CELİL
22.May.2014, 14:55
Mehmet G.Antepte bir RR daha varmış çanta vesilesiyle tanışmış olursunuz
Adem tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)

Gezgin
22.May.2014, 15:30
Benmde şu an satılık olan motorumda bu çanta var,gayet iyi bir çanta,yagmurdan camurdan etkilenmez güneşte solmaz,temizlemesi kolay,tavsiye ederim
İnfernal kardeşm shadow a nasıl yakıştırdın çok merak ettim,bir foton var mı daha önce yüklediğin

Mehmet.m
22.May.2014, 15:42
Merhaba,

Ben de heybe bakıyorum bu sıralar, hangi heybeyi aldınız Daytona için? bir türlü hoşuma giden bir model bulamadım, en sonunda römork yaptıracağım galiba eşyaları taşıyabilmek için :D

Armode un AR 901 çantasını aldım. Çok güzel baya büyük bir çanta. Shadow a da uyar, dragstar a da uyar. Daytona ya da uyuyor hatta tek biniyorsanız tam yolcunun ayak koyduğu pedalında üstüne oturuyor. 10 numara duruyor. Ama artçınız varsa benim gibi eşiniz varsa o pedalı değiştirmek gerekebilir.

Mehmet.m
22.May.2014, 15:45
daytonaya bunları takan birkaç kişi gördüm 150dd ye de uyumlu ben shadowa taktım ona da uydu. sonuç olarak gayet uyumlu çantalar. içinde sert plastik-mika tarzı kalıbı var olur da motoru yatırırsanız az da olsa motoru koruyacaktır.

ben almadan önce şu ilanı açsan kesin alırdım. 2 ay oldu aynı çantayı set halinde alalı

shadow a küçük gelir benim çantalarım. küçük kasalara tam uyar ama 150liklere falan. Şahsi görüşüm daytona ya spyder a yakışmadığı yönünde. Küçük geliyor bence.

Mehmet.m
22.May.2014, 15:51
boyutu ne çantanın?

hocam nasıl anlatsam:shock: Şöyle diyim 19 inch laptop danbiraz daha büyüktün heralde. Yani çok büyük dersem yalan söylerim.

Emrehan
22.May.2014, 15:56
Fiyat çok uygun. çantalar da iyi durumdaysa yan çanta düşünen kaçırmasın derim. :cheesy:

Mehmet.m
23.May.2014, 10:23
Arkadaşlar çantalar adem arkadaşımıza satılmıştır. İlginize teşekkür ederim.