Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Orhakdeniz
20.May.2014, 15:38
Abilerim, ablalarım, kardeşlerim aranıza Ankaradan yeni katılıyorum merhabalar... :) Keyifli sohbetler buluşmalarda görüşmek üzere :p :p
Emrehan
20.May.2014, 15:47
Hoşgeldin sefalar getirdin Orhan Bey kardeşim. Umarım forumda daimi olursun. nazar :cheesy:
Orhakdeniz
20.May.2014, 15:54
Hoşgeldin sefalar getirdin Orhan Bey kardeşim. Umarım forumda daimi olursun. nazar :cheesy:
Hoşbulduk abim daimi olacağım elimden geldiğince işten de fırsat bulduğumda buluşmalara katılacağım 8) emin olabilirsiniz :p
Hosgeldin aramıza , kortej bitişi turan güneş e kadar beraber indigimiz spyderli arkadas sendin sanirim :) kazasiz belasiz surusler 8)
Orhakdeniz
20.May.2014, 16:09
Hosgeldin aramıza , kortej bitişi turan güneş e kadar beraber indigimiz spyderli arkadas sendin sanirim :) kazasiz belasiz surusler 8)
Hoşbulduk :) İhtimal var üstad çünkü sürekli olarak Gölbaşı - Gaziosmanpaşa üzerinde gidip geliyorum :) Eğer olurda görüşürsek yine oturup bir çay içelim 8)
Merhabalar Orhan Bey aramıza hoşgeldiniz. Kortejde tanışmıştık yalnış hatırlamıyorsam. :) Profil fotoğrafınızı çok beğendim motorunuza çok yakışmışsınız. Buluşmalarda görüşmek üzere. :)
Hoşgeldin Orhan kardeşim.
Bu sene kalabalık ve güzel geçeceğe benziyor.
Daimi olman dileğimle. 8)
Merhaba orhan aramıza hoş geldin :)
Ankara çoştu bu sene maşallah nazar
Orhakdeniz
20.May.2014, 18:59
Merhabalar Orhan Bey aramıza hoşgeldiniz. Kortejde tanışmıştık yalnış hatırlamıyorsam. :) Profil fotoğrafınızı çok beğendim motorunuza çok yakışmışsınız. Buluşmalarda görüşmek üzere. :)
Teşekkürler üstadım hoşbulduk :)) görüşeceğimizden eminim :) tanışmasak bile kesin tanışacağız :) 8)
Orhakdeniz
20.May.2014, 19:00
Merhaba orhan aramıza hoş geldin :)
Ankara çoştu bu sene maşallah nazar
Hoşbulduk celil abim :) maşallah kalabalık güzeldir :) ben uzun süre yalnız takıldım ve motordan vazgeçmek üzereydim o derece :)[smilie=greencolorz:
Orhakdeniz
20.May.2014, 19:01
Hoşgeldin Orhan kardeşim.
Bu sene kalabalık ve güzel geçeceğe benziyor.
Daimi olman dileğimle. 8)
Teşekkürler levent abim daimi olacağımdan emin olabilirsiniz :) her fırsatta buluşmalara katılacağım :)
Hoşgeldin kardeşim ailemize
Orhakdeniz
20.May.2014, 19:18
Hoşgeldin kardeşim ailemize
Hoşbulduk abim teşekkür ederim :)
dehabozkan
20.May.2014, 19:51
manısa ızmırde toplanmıyormusunz hıc buralarada gelın :D
Uğur Yalçın
20.May.2014, 20:49
Merhaba Orhan hoşgeldin sefalar getirdin.
Orhakdeniz
20.May.2014, 20:53
Merhaba Orhan hoşgeldin sefalar getirdin.
Teşekkür ederim abim :) hoşbulduk :)
crazywoodoo
20.May.2014, 21:01
Slm arkadaslar bende ankara batikenten daytona kullanicisiyim sizlerle tanismak kaynasmak bulusmalara gezilere gelmek istiyorum ismim efe tanistigimiza memnun oldum :)
Slm arkadaslar bende ankara batikenten daytona kullanicisiyim sizlerle tanismak kaynasmak bulusmalara gezilere gelmek istiyorum ismim efe tanistigimiza memnun oldum :)
Merhaba Efe aramıza hoş geldin :)
orhan arkadaşımızın başlığına yazmışsın alttaki linkten kendine özel başlık açarsan cevaplar karışmaz 8)
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
Tanju Mayda
21.May.2014, 00:32
Ankara aldı başını gidiyor, hareket daha fazla gibi maşallah,
haşgeldin kardeşim
Orhakdeniz
21.May.2014, 00:47
Ankara aldı başını gidiyor, hareket daha fazla gibi maşallah,
haşgeldin kardeşim
Teşekkürler tanju abim :) daha kalabalık olmak dileği ile diyelim :) aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.