Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar

AnadoluKartalı41
20.May.2014, 22:42
Merhabalar RaptorRiders ailesi[smilie=greencolorz: ;
Ben Veysel , yaşım 19, Kocaelidenim, yaklaşık bir buçuk yıldır imrenerek takip ettiğim ve regal motorları başlıklar altında incelediğim tek adres diyebilirim. Üye olmak bugüne nasipmiş. Şimdilik 125 cc lik ramzey scooterımla aranızdayım yazın bir raptor sahibi olmak istiyorum ve ileride inşallah bir raptor sahibi olarak konvoylarınıza ve turlarınıza da katılmak isterim.8)

Hepinize saygı ve selamlar!

Orhakdeniz
20.May.2014, 23:03
Ben Veysel , yaşım 19, Kocaelidenim, yaklaşık bir buçuk yıldır imrenerek takip ettiğim ve regal motorları başlıklar altında incelediğim tek adres diyebilirim. Üye olmak bugüne nasipmiş. Şimdilik 125 cc lik ramzey scooterımla aranızdayım yazın bir raptor sahibi olmak istiyorum ve ileride inşallah bir raptor sahibi olarak konvoylarınıza ve turlarınıza da katılmak isterim.8)

Hoşgeldin dostum :)

AnadoluKartalı41
20.May.2014, 23:11
Hoşgeldin dostum :)

Hoşbuldum abi :)

emcho
20.May.2014, 23:12
Hoşgeldin arkadaşım raptorla iyi bir karar vermiş olursun

Emrehan
20.May.2014, 23:14
Hoşgeldin Veysel.
İnşallah en kısa zamanda pırıl pırıl bir Raptor sahibi olursun. 8)

AnadoluKartalı41
20.May.2014, 23:15
Hoşgeldin arkadaşım raptorla iyi bir karar vermiş olursun

iki yıldır raptor hayali kuruyorum en beğendiğim spyder 250 fakat bu yaz dd150 e2 alarak başlamak istiyorum raptor serüvenine , bütçe ancak yeter [smilie=greencolorz:

CELİL
20.May.2014, 23:18
Merhaba Veysel kocaeliden aramıza hoş geldin :)
İnşallah kısa sürede bir RR a kavuşursun 8)

AnadoluKartalı41
20.May.2014, 23:26
Merhaba Veysel kocaeliden aramıza hoş geldin :)
İnşallah kısa sürede bir RR a kavuşursun 8)

Teşekkürler celil abi inşallah :cry:

Tanju Mayda
21.May.2014, 00:21
Hoşgeldin kardeşim,

En kısa zamanda hayırlısıyla bir RR kap, bindiğinde farkedeceksin ki sürüş çok daha konforlu ve rahat sendeki scootera göre

nenickila
21.May.2014, 09:05

hoşgeldin :)

özgürr
21.May.2014, 13:03
Aramiza hoş geldin :)