Orijinalini görmek için tıklayınız : motorum vuruk olabilirmi
laceta
21.Mayıs.2014, 02:42
hocam şimdi benim motorun dıreksyon cok tıtrıyor ve on tarafında gıdonun tam altındakı catalın orda kaynak var bı demır parcası orgınal demırı ama kaynaklar sonradan gıbıme geliyor bi motorcu arkadasım bu vuruk dedı yolda gıderkende dıreksyonu hafıften bırak tut yap dedı hemen kırar dedı denedım hakıkatten dırekson 1 sanıye dayanmadan kırılıyor saga dogru bugun motorcuma goturdum vuruk yok olsa anlarım dedı bana guven dedı tıtremeyı falanda halledıcekmıs ne dusunuyorsunuz he bıde 190 kilo ıkı kısı bındık motora bugun 200 kg tasır muhabbetı hıkayeymıs arka lastık cokme sonucu yarıldı yenı lastık alıcam :(
Bahadır
21.Mayıs.2014, 09:23
hocam şimdi benim motorun dıreksyon cok tıtrıyor ve on tarafında gıdonun tam altındakı catalın orda kaynak var bı demır parcası orgınal demırı ama kaynaklar sonradan gıbıme geliyor bi motorcu arkadasım bu vuruk dedı yolda gıderkende dıreksyonu hafıften bırak tut yap dedı hemen kırar dedı denedım hakıkatten dırekson 1 sanıye dayanmadan kırılıyor saga dogru bugun motorcuma goturdum vuruk yok olsa anlarım dedı bana guven dedı tıtremeyı falanda halledıcekmıs ne dusunuyorsunuz he bıde 190 kilo ıkı kısı bındık motora bugun 200 kg tasır muhabbetı hıkayeymıs arka lastık cokme sonucu yarıldı yenı lastık alıcam :(
Motorun teknik özelliklerinde max 150 kg yazar.Gidon kırılma olayı spyder modelinde normal diye biliyorum.Teker için geçmiş olsun.:?
CELİL
21.Mayıs.2014, 10:40
Caner makina kazalı olsa bakan usta anlardı spyderlerde ön maşa çok ileride olduğundan akar düz yola denk gelmezse sağa sola çekme yapar
lastik konusunda bizim lastikler 200 kğ yu rahat taşır ama amortisör ayarları uygun değilse lastik çamurluğa sürter ve lastiği yarabilir amortisör ayarlarını yaptır geçmiş olsun
laceta
21.Mayıs.2014, 13:48
Suanda yapiliyor abi hatta extradan yukseltme uygulanacak nolur nolmaz
laceta
22.Mayıs.2014, 13:23
Abi brnim makinanin lastigi normallerden kalinmis adam amartsotu maxa ayarlamis ama yetmemis extradan yukdeltemem bu motoru diyor :/
CELİL
22.Mayıs.2014, 14:38
Abi brnim makinanin lastigi normallerden kalinmis adam amartsotu maxa ayarlamis ama yetmemis extradan yukdeltemem bu motoru diyor :/
Ayar maksimumsa ayarla birşey yapılmaz ama üzerine orjinalden kalın lastik takıldığı için extra sürtme yapıp lastiğı yarmıştır orjinal 160 taban lastik takınca aynı olmaz kurtarabilir lastiği takıp deneme yapmak lazım olmazsa benim aklıma teorik bir fomül geliyor ama yapılabilirmi ustayla görüşmek lazım lastiğin çamurluğa değmesini engelleyecek belli bir noktada esnemeyi kesecek stoper kalın lastik takoz uydurulabilirse olabilir belki kolay gelsin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.