Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
crazywoodoo
21.May.2014, 14:45
Slm arkadaslar ankara batikenten daytona kullanicisiyim ismim efe butun rr kullanicilariyla tanismak isterim :)
serkangungor
21.May.2014, 14:54
Slm arkadaslar ankara batikenten daytona kullanicisiyim ismim efe butun rr kullanicilariyla tanismak isterim :)
Hoşgeldin, Ankara ekibimize 1 daytona daha eklendi, rengi de beyazsa vay halimize :p
Orhakdeniz
21.May.2014, 14:56
Selamlar efe rr larda öyle sınıflandırma var mı bilmiyorum bende bi spyder kullanıcısıyım :D
Emrehan
21.May.2014, 14:57
Hoşgeldin Efe. Ankara'daki RR kullanıcıları için aşağıdaki linki takip edebilirsin. 8)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7482
Bu başlık senin kişisel tanışma başlığın olsun. Biz seni tanıyalım biraz. :cheesy:
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. :) Ankara ekip baya kalabalık olmaya başladı. Bu ailede daimi olmanız dileğimle buluşmalarda görüşmek üzere..
sercan.m
21.May.2014, 16:10
Daytona foruma hosgeldiniz :p daimi olmaniz dileklerimle
batıkentteki tek daytona benimdir :cheesy: şaka bi yana hoşgeldin hocam hangi mahalle ?
Merhaba efe aramıza hoş geldin :)
Celil usta , Ankara İstanbul'u geçecek bu sene haberin olsun :)
Celil usta , Ankara İstanbul'u geçecek bu sene haberin olsun :)
Bülent durum öyle görülüyor ama bu durumdan çok mutluyum seneler sonra ankara canlandı bundan sonrada kimse sizi tutamaz yolunuz açık olsun nazar8)
Tanju Mayda
22.May.2014, 01:43
Maşallah Ankara bağayı hareketlendi yahu, darısı İst. a artık
Bu arada İzmir den hiç ses seda yok
nenickila
22.May.2014, 09:31
mersinde bi benmi varım arkadaş,
yada saklanıyolarmı anlamadım :p
crazywoodoo
22.May.2014, 16:55
Saolun kardeslerim benim hepinizle tanistigima cok memnun oldum bi bulusma yapalim diyorum birbirimizi daha iyi taniyalim
Ergazi mahallesi
adem1468
22.May.2014, 18:33
Selam arkadaşlar Admin kendimi tanıtmamı istemiş. Adem Kayar Gaziantepliyim 24 yaşındayım muhasebeciyim. Chopper motorlara ilgim var şimdilik 250lik Regap Raptora biniyorum yeni başladım bu motor işine :) saygılarımla :)
Selam arkadaşlar Admin kendimi tanıtmamı istemiş. Adem Kayar Gaziantepliyim 24 yaşındayım muhasebeciyim. Chopper motorlara ilgim var şimdilik 250lik Regap Raptora biniyorum yeni başladım bu motor işine :) saygılarımla :)
Adem teşekkürler ama crazywoodoo nickli arkadaşın başlığına yazmışsın mesajlar karışacak :mrgreen:
Alttaki linkten kendine özel başlık açarsan sana ait bir sayfan olur hoş geldin mesajlarını oradan alabilirsin 8)
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.