Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
Mesut82
24.May.2014, 12:33
Sayın abilerim ablalarım ve sevgili kardeşlerim.Aranıza spyder 250nazar ile istanbul avcıardan katılıyorum.Uzunca bir motorsuz geçiş döneminden sonra İnşallah bundan sonra iki tekersiz kalmamak üzere yeniden motoruma kavuştum.Daha evvelden 14 yaşımdayken 2 seneliğine mz 251 kullanıyordum.19 yaşımdan 25 kadarda zx7r kullanmıştım.24 de ise ailemin baskısıyla daha yavaş olan bir kanuni tiger kullandım.Ama son motorum gerek askerlik gerekse ailevi nedenlerden dolayı fazla kullanamadan 27 yaşımdayken sattım.Şimdi yaş oldu 32 vede artık spyder 250 im var.Ağır bir tempoda yaşında vermiş olduğu olgunlukla tabiri cahizse güdü güdü güdü rüzgarın keyfini çıkarmaktayım.Herkeze iyi formlar vede kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim :mrgreen:
Merhaba Mesut aramıza hoş :)
uzun bir motor geçmişi ve aradan sonra tekrar gönlündeki sevdaya kavuşman güzel olmuş inşallah bundan sonrasında yarım kalan motor sevdanı doya doya yaşarsın 8)
Mesut82
24.May.2014, 13:07
Merhaba Mesut aramıza hoş :)
uzun bir motor geçmişi ve aradan sonra tekrar gönlündeki sevdaya kavuşman güzel olmuş inşallah bundan sonrasında yarım kalan motor sevdanı doya doya yaşarsın 8)
Çok teşekkür ederim Celil abicim üç yaşındayken babam beni bisiklet yerine motorun arkasına bindirince ortaya benim gibi bir şey çıktı.Bundan sonrada İnşallah motorsuz bir hayat yaşamak istemiyorum.Varsın birtek arkama annem binsin umrumda değil başkası:x ama Allah izin verirse birde garanti sürem sona erdiğinde çok sağlam modifiye ile bu motorumu ömürlük bir hale getirip Allah ne kadar nefes vede benzin verdiyse kara atımla birlikte tüketmek istiyorum.
Hayirli olsun :) Kazasız belasız kullanın inş. 8)
fatih ekren
24.May.2014, 13:38
teşekkür ederim arkadaşım
Mesut82
24.May.2014, 13:45
Hayirli olsun :) Kazasız belasız kullanın inş. 8)
Teşekkür ederim Allah cümlemize kazasız belasız arızasız sürüşler nasib eder İnşallah
Orhakdeniz
24.May.2014, 15:05
Sayın abilerim ablalarım ve sevgili kardeşlerim.Aranıza spyder 250nazar ile istanbul avcıardan katılıyorum.Uzunca bir motorsuz geçiş döneminden sonra İnşallah bundan sonra iki tekersiz kalmamak üzere yeniden motoruma kavuştum.Daha evvelden 14 yaşımdayken 2 seneliğine mz 251 kullanıyordum.19 yaşımdan 25 kadarda zx7r kullanmıştım.24 de ise ailemin baskısıyla daha yavaş olan bir kanuni tiger kullandım.Ama son motorum gerek askerlik gerekse ailevi nedenlerden dolayı fazla kullanamadan 27 yaşımdayken sattım.Şimdi yaş oldu 32 vede artık spyder 250 im var.Ağır bir tempoda yaşında vermiş olduğu olgunlukla tabiri cahizse güdü güdü güdü rüzgarın keyfini çıkarmaktayım.Herkeze iyi formlar vede kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim :mrgreen:
Hoşgeldin mesut hocam :)
Erkan 28
24.May.2014, 15:13
Hayırlı Olsun, Foruma Hoşgeldin Mesut
Mesut82
24.May.2014, 17:27
Teşekkürler hoşbuldum sefa buldum Herkese kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim
nenickila
24.May.2014, 19:13
hoşgeldin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.