Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara ekibine teşekkür
Merhabalar malumunuz üzere bugün ehliyet sınavım vardı sabah reşat abim bülent abim ve emre abim sağolsunlar pijamalarını çıkartıp yanıma geldiler sayelerinde sınava bile girmeme gerek yoktu :) sonrasında eser ve tarık dostlarımda bizleri yalnız bırakmadı. Benim için tarifi imkansız bir mutluluktu herkese çok ama çok teşekkür ederim.gerçekten dost kazanmışım hepiniz sağ olun
Hayırlı olsun abicim. Ehliyeti de aldık nice uzun yollara artık...:cheesy:
Hayırlı olsun tombik. Ama en kısa sürede ekip ekipman alman lazım.
Orhakdeniz
24.May.2014, 19:00
Merhabalar malumunuz üzere bugün ehliyet sınavım vardı sabah reşat abim bülent abim ve emre abim sağolsunlar pijamalarını çıkartıp yanıma geldiler sayelerinde sınava bile girmeme gerek yoktu :) sonrasında eser ve tarık dostlarımda bizleri yalnız bırakmadı. Benim için tarifi imkansız bir mutluluktu herkese çok ama çok teşekkür ederim.gerçekten dost kazanmışım hepiniz sağ olun
hayırlı olsun üstadım kazasız belasız bol keyifli sürüşler :)
ne demek abi hayırlı olsun :)
Emrah ehliyetin hayırlı olsun nazar8)
abi hayırlı olsun. bende gelicektim yalnız cumartesiye fizik sınavı koyunca hocalarımız :x e okulda eskişehire daha yakın malum :cheesy: gelemedik. yalnız ehliyet yamuk diyolar:mrgreen:
Emrah ehliyetin hayırlı olsun nazar8)
Sağol celil abi
abi hayırlı olsun. bende gelicektim yalnız cumartesiye fizik sınavı koyunca hocalarımız :x e okulda eskişehire daha yakın malum :cheesy: gelemedik. yalnız ehliyet yamuk diyolar:mrgreen:
O hocaya........ Neyse ehliyeti emniyetten çıkarınca yine bi düzeltme yaparız :)
Emrehan
24.May.2014, 23:36
Emrah yamuk ehliyetin hayırlı uğurlu olsun. nazar :p
Allah tez zamanda düzeltmeyi nasip etsin. :cheesy:
Bu birlik beraberliği görünce RR Ankara'ya dahil olmaktan bir kez daha gurur duydum. Yine dükkandan kaçıp yanınıza geleyim dedim ama bu sefer yemedi ortaklar. :p
Hayatimda bu kadar mahçup olmadım.insanların benim için yataktan kalkıp gelmesi çok etkiledi beni bu kadar tahmin etmiyordum gerçekten örnek alınması gereken bir oluşum neyse yazmayım ben duygusala bağladım......
A. Emre GÜVEN
25.May.2014, 11:01
Hayatimda bu kadar mahçup olmadım.insanların benim için yataktan kalkıp gelmesi çok etkiledi beni bu kadar tahmin etmiyordum gerçekten örnek alınması gereken bir oluşum neyse yazmayım ben duygusala bağladım......
o kadar büyütecek bir olay değil be kardeşim.
bizim için de çok güzel oldu hem km yaptık çok olmasada hem senin ehliyet alışına tanıklık etmiş olduk.
yüklenmeyin ehliyeti düz adamın biz düzelttik. :D
Emrahım hayırlı olsun ehliyetin. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Elinde bulunan Regal Raptor la ilgili vektörel çizimleri bana mail atabilir misin? (leventakiska@gmail.com)
Bu arada geçen gün Bülent abiye bendeki resim formatındakileri göndermiştim. Kaliteli değildi. Belki onun da işine yarayabilir.
hayırlı olsun emrah. sınav etlikte olmuş sanırım, bende aynı yerde aynı motorla almıştım ehliyeti. yürüyebiliyor olsaydım ben de gelirdim. bu arada forumun facebook grubu falan var mı bu tarz ani buluşmalardan haberdar olmak açısından iyi olurdu.
hayırlı olsun emrah. sınav etlikte olmuş sanırım, bende aynı yerde aynı motorla almıştım ehliyeti. yürüyebiliyor olsaydım ben de gelirdim. bu arada forumun facebook grubu falan var mı bu tarz ani buluşmalardan haberdar olmak açısından iyi olurdu.
Konuyla ilgili Özel mesaj yolladım size :)
Sağol arkadaşım bugün reşat abi ankara ani buluşmalar diye bi bir sayfa açtı yorumdan takip edebilirsin en kısa zamanda buluşmak dileğiyle
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=9165
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.