PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR Alırken Yardım Edebilirmisiniz?

TonEmre
27.May.2014, 19:28
Abilerim açıkcasını söylemek gerekirse pek bi motor deneyimim yok. Yakınımda bi motor buldum. 165943138 ilan nolu kişiyle görüştüm hala satışta oldunu söyledi. Fakat bana yardım edebilcek veya alırken neresinde neyi var nasıl bakmam gerek diye yönlediricek bi abim olsa çok iyi olur. Almışken sizinde önerdiğiniz bişey almak isterim.

Atıl
27.May.2014, 19:59
Kullanıcılar sana istediğin bilgiyi vericektir kardeşim ama ben sana en başta şunu diyim, 2011 model ve sonrasına bak bence, balansör mevcut(titreşimi en aza indiriyor). Yani daha konforlu olur ve titreşimden dolayı soğuma ihtimalin kalmaz 8)

TonEmre
27.May.2014, 21:17
Kullanıcılar sana istediğin bilgiyi vericektir kardeşim ama ben sana en başta şunu diyim, 2011 model ve sonrasına bak bence, balansör mevcut(titreşimi en aza indiriyor). Yani daha konforlu olur ve titreşimden dolayı soğuma ihtimalin kalmaz 8)

Blansör yerine bu modellerde alternatif bişey üretmişlerdir diye düşünmüştüm en azından yarıyarıya titreşimi kesicek bişeyler

Atıl
27.May.2014, 22:19
Blansör yerine bu modellerde alternatif bişey üretmişlerdir diye düşünmüştüm en azından yarıyarıya titreşimi kesicek bişeyler

eskiden yanlış hatırlamıyorsam takozlardan bahsediyorlardı. Ama onlarda hiçbir zaman titreşimi kesmedi. Zaten titreşimde yarı yarıya azaltma gibi bir şey olcağını sanmıyorum, balansör varken başka birşey düşünme derim. Zaten verdiğin ilan 2500tl 2009 model, e 2014 modeli 4000 tl, hadi ikinci el bak yine 3-3,5 arası bulursun 2011 model ve yukarsı çok rahat 8)

CELİL
28.May.2014, 10:30
Emre herşey bütçeye bağlı eğer bütçen kurtarıyorsa 2011 model ve üstü model mümkünse 250 cc bir makina bak fakat bütçen ilandaki makinaya yetiyorsa
İlandaki makina temiz güzel görülüyor anladığım kadarıyla bağcılar bölgesine yakın oturuyorsun bulduğun makinayı güneşlideki RR servisine baktırıp onay verirlerse alırsın kolay gelsin 8)

TonEmre
29.May.2014, 01:42
Dediğiniz gibi yapıcam birazdaha birikim yapıp 2011 üstü bakıcam. Evet celil abi güngörendeyim pekte bağcılardan makine almak istemiyodum zaten sonuç itibariyle adı çıkmış bi semt. Dediğiniz gibi bi makina bakıcam. Daha önce dediğim gibi ay sonunda 4000 lik bi bütcem olucak forumda satış yapan bi abim olursa (istanbul içi olması daha uygun olur.) ondanda alabilirim. Tekrar tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Tanju Mayda
29.May.2014, 02:01
Hayırlısı olsun kardeşim,
Motor deneyimin olmadığı için 2. el 250 lik bir RR ile başlaman bence de iyi bir başlangıç olur