Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : android telefonda rom atmasını bilen varmı ?

laceta
28.May.2014, 02:25
arkadaşlar abilerim uzun ugraslar sonucu telefona root atmamla beraber bazı ayarları bozdum sıstem dosyalarını sıldım ve rom atmayı bılmıyorum telefonu tamırcıyede goturmem cunku bu spy programları cıktıgından berı guvenmıyorum garantıye yollasam 1 ay gelmez suan garantı dısı zaten rom atmayı bılen varsa bana bı acemi agzıyla anlataiblirmi :(

Tanju Mayda
29.May.2014, 01:55
arkadaşlar abilerim uzun ugraslar sonucu telefona root atmamla beraber bazı ayarları bozdum sıstem dosyalarını sıldım ve rom atmayı bılmıyorum telefonu tamırcıyede goturmem cunku bu spy programları cıktıgından berı guvenmıyorum garantıye yollasam 1 ay gelmez suan garantı dısı zaten rom atmayı bılen varsa bana bı acemi agzıyla anlataiblirmi :(

Bence problem hilallerde, hilalleri sıyırmış olabilirsin sen kardeşim.Forum sponsorumuz Demirtaş Motorsiklet Ali usta senin işi çözer bence.

Regal Raptor Uzmanı - Doktoru Sitemizin Ve RaptorRiders Üyelerinin destekçisi Ali Usta dan RaptorRiders Üyelerine özel !!!
Servis Konusunda Bildiğiniz gibi Ali Usta'yı tek geçeriz file:///C:\DOCUME~1\Q\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_i mage001.gif

Bahadır
29.May.2014, 09:13
Bence problem hilallerde, hilalleri sıyırmış olabilirsin sen kardeşim.Forum sponsorumuz Demirtaş Motorsiklet Ali usta senin işi çözer bence.

Regal Raptor Uzmanı - Doktoru Sitemizin Ve RaptorRiders Üyelerinin destekçisi Ali Usta dan RaptorRiders Üyelerine özel !!!
Servis Konusunda Bildiğiniz gibi Ali Usta'yı tek geçeriz file:///C:\DOCUME~1\Q\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_i mage001.gif

hilalleri sıyırmış ehehe :D:p

muharremkara
29.May.2014, 10:17
Hocam, telefonun marka modelini söyleseydiniz bari. Bilgi vermemişsiniz ki hiç, telefonun android kullandığından başka bilgi yok elimizde. Markaya göre değişiyor rom atım olayı( Garantiye yollarsanız root attığınız için garantisi olsa bile garanti dışına çıkabilir telefonunuz). Android konusunda en iyi ve düzenli bilgi alabileceğiniz forum yesilcin.com'dur .

..................

SIFIRNOKTASI hocam, burda kendi bilgisayarınızdan bir gif'mi göstermeye çalıştınız bize:mrgreen: Öyle görebilmemiz biraz zor da onun için söylüyorum:cheesy:

Tanju Mayda
30.May.2014, 05:56
SIFIRNOKTASI hocam, burda kendi bilgisayarınızdan bir gif'mi göstermeye çalıştınız bize:mrgreen: Öyle görebilmemiz biraz zor da onun için söylüyorum:cheesy:[/quote]

Forum sitemizin ana sayfanın üstündeki reklamlardan kopyalayıp yapıştımıştım.Yandaki gif olsa gerek.