Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda.. Dragstar XVS-650a
Ahmet Turan
28.May.2014, 15:36
Bugün sabah gittim motorumu aldım. B.Çekmeceden Laleliye geldim ilk bakışta RR-250-9b den sonra motor bana cüsseli gelmişti acaba vardı, ama üstüne binip çalıştırıp hareket ettikten sonra acabalar gitti yerini heyecan ve keyif aldı, üzerinde Vance-hines egsoz var sesi çok hoşuma gitti şimdilik bu kadar en kısa zamanda fotoğraf yükleyeceğim..
hayırlısı olsun, kazasız belasız bin hocam :) aynen fotoları bekliyoruz :)
Ahmet hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
benim mahalleden makina almışsın banada uğrasaydın ya :mrgreen:
En kısa zamanda resimleri bekliyoruz 8)
Ahmet Turan
28.May.2014, 16:19
Ahmet hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
benim mahalleden makina almışsın banada uğrasaydın ya :mrgreen:
En kısa zamanda resimleri bekliyoruz 8)
Sağolasın celil abi, fazla vaktim yoktu iş yerinden izin aldım öğleye kadar, sana sözüm olsun abi elimde boş gelmem tatlımıda alır gelirim :)
Erkan 28
28.May.2014, 16:52
Ahmet yeni makinen hayırlı olsun, Allah Güle güle kullanmayı nasip etsin nazarnazarnazar
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.
Hayirli olsun :) Kazasız belasız kullanın yakışır 8)
Ahmet Turan
28.May.2014, 18:35
http://i.hizliresim.com/nP97oM.jpg (http://hizliresim.com/nP97oM)
Ahmet kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah. Hayırlı uğurlu olsun...8)
Hayırlı olsun kazasız belasız bin kardeşim. MAŞAALLAH
UCANLAZ
28.May.2014, 19:11
Sağlıklı,mutlu günlerde kullan dostum...
Bu ne yaa elini sallasan dragstara çarpıyo..Benim motorun da bir esprisi kalmadı artık tektim ne güzel..
Mehmet.m
28.May.2014, 21:21
http://i.hizliresim.com/nP97oM.jpg (http://hizliresim.com/nP97oM)
Allah kazadan beladan esirgesin hocam. çok güzel makine, bi kan akıt, bi fakire yardım et ya danazar
Mesut82
28.May.2014, 21:28
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın kazasız belasız arızasız süreşler dilerim.
Çok karizma.güle güle kullan arkadaşım
KamilErgün
29.May.2014, 00:19
Güle güle kullan çok güzel görünüyor maşallah. Kaça aldın kaç km de yazabilirmisin.
Tanju Mayda
29.May.2014, 02:09
Hayırlısı olsun kardeşim, kazasız belasız mutlu sürüşler
decimate
29.May.2014, 02:34
aboo biz o motoru alcaktik demekki benim arkadasin parasi yetismemis hayirli gunlerde kazasiz belasiz kullan abi
Güle güle kullan çok güzel görünüyor maşallah. Kaça aldın kaç km de yazabilirmisin.
kardeşim güle güle kullan 8)
Ahmet Turan
29.May.2014, 09:58
2004 model 24000 km de, 15.650 tl ye aldım, satan küsüratları dahi silmedi zor indirdim buralara. Ayrıntı: herşeyi kendisi yapmış üstünde gördüğünüz aksesuarları, orjinal parçalarıda olduğu gibi mevcut.
Ahmet Turan
29.May.2014, 10:01
aboo biz o motoru alcaktik demekki benim arkadasin parasi yetismemis hayirli gunlerde kazasiz belasiz kullan abi
Kısmet, ben ilk konuştuğumda birisi ile anlaştık dedi bekledim bende, cuma aradım dedi o arkadaştan ses yok gelmedi bende p.tesi atladım gittim adamın yanına verdim kaporayı dünde aldım hatta carsamba aramış o arkadaş neden sattın filan veryansın etmiş umarım alana birşeyler dememiştir :O
Maşallah nazar değmesin, çok güzel..
decimate
29.May.2014, 12:15
Kısmet, ben ilk konuştuğumda birisi ile anlaştık dedi bekledim bende, cuma aradım dedi o arkadaştan ses yok gelmedi bende p.tesi atladım gittim adamın yanına verdim kaporayı dünde aldım hatta carsamba aramış o arkadaş neden sattın filan veryansın etmiş umarım alana birşeyler dememiştir :O
valla satan adam ata 10 gun bekledi bisi diyemiyorum herkes beklemez onun gibi. hayirlisi olsun tekrardan gule gule kullan abim nazar degmesin :D temiz makinaydi
Ahmet Turan
29.May.2014, 12:24
valla satan adam ata 10 gun bekledi bisi diyemiyorum herkes beklemez onun gibi. hayirlisi olsun tekrardan gule gule kullan abim nazar degmesin :D temiz makinaydi
evet söyledi anlattı son ana kadar bekledim eğerki son anda gelseydi bile ona verecektim sana satmayacaktım dedi. Ben kapora verdim aramış söylemiş gelecem diye oda kusura bakma ben seni defalarca aradım ben koştum peşinden sattım demiş sonra babası aramış sen gel verme motoru bize ver filan :p dediğim gibi kısmet umarım o arkadaşca temiz bir motor bulur
KamilErgün
29.May.2014, 13:04
Celil bey, bu gidişle forumun adını dragstar riders olarak değiştirmek zorunda kalacaksınız uyarmadın demeyin. Bakıyorum herkes dragstar lanmaya başlamış. Benimde gözüm kayıyor dragstara doğru. Zaten çocuk biner iyi motora yazık hem kendine hem motora zarar verir diye ufak düşünmüştüm ama zaten ilk binmede düşünce bu bile büyük diye düşünmeye başladım. Haliyle onları scooter paklayacak bende regalden biraz hevesimi alıp tekrar düşünmek istiyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.