PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma... birde isteğim var :)

aliclay
29.May.2014, 22:59
merhaba değerli forum üyeleri , dostlar , arkadaşlar , abiler ...
17 yaşında istanbul da yaşıyan sıradan bir chopper aşığı , öğrenciyim , regal raptor spyder motorları hayalimdeki chopper desem yeridir , abimle oturduk konustuk hazır yazda geldi okullara veda , bana 3-4 binlik bi bütcesi olduğunu ona göre bişeyler bakmamı söyledi , aklımda her zaman olduğu gibi spyder var tabi ... biraz umutsuzum ama elimden de fazla para çıkmayacak , belki aranızda yüksek cc motora geçmek isteyip , acil paraya sıkışık yada herhangi bir sebeple can ciğer motorunu satmak isteyen gözü tok spyder sahipleri varsa ben burdayım , yabancıya gitmesin , oğlunuzun abisi olurum her zaman da istanbuldaysanız gelip alır motoru anılarınızı tekrar yaşarsınız takılırsınız , benim için problem olmaz söyleyeceklerim bu kadar hepinize selam olsun

CELİL
29.May.2014, 23:55
Merhaba Ali aramıza hoş geldin :)
RR spyder çok karizmatik bir kasa fakat en ucuz oda denk gelirse 6-7 bin tl den aşağı sağlam makina bulamazsın malesef senin bütçene küçük klasik kasa orta karar makinalar olabilir inşallah sende gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşursun 8)

decimate
30.May.2014, 00:30
merhaba değerli forum üyeleri , dostlar , arkadaşlar , abiler ...
17 yaşında istanbul da yaşıyan sıradan bir chopper aşığı , öğrenciyim , regal raptor spyder motorları hayalimdeki chopper desem yeridir , abimle oturduk konustuk hazır yazda geldi okullara veda , bana 3-4 binlik bi bütcesi olduğunu ona göre bişeyler bakmamı söyledi , aklımda her zaman olduğu gibi spyder var tabi ... biraz umutsuzum ama elimden de fazla para çıkmayacak , belki aranızda yüksek cc motora geçmek isteyip , acil paraya sıkışık yada herhangi bir sebeple can ciğer motorunu satmak isteyen gözü tok spyder sahipleri varsa ben burdayım , yabancıya gitmesin , oğlunuzun abisi olurum her zaman da istanbuldaysanız gelip alır motoru anılarınızı tekrar yaşarsınız takılırsınız , benim için problem olmaz söyleyeceklerim bu kadar hepinize selam olsun

al dd 250 9b bi sonraki sene ustune 1-2 bisi biriktir spydera gecersin ;) firsatin varken bi yerden basla

aliclay
30.May.2014, 00:30
hoşbulduk eyvallah sağolasın :) denemekte fayda vardır dedik, hadi inşallah :)

aliclay
30.May.2014, 01:20
En son onu yapıcam lakin biraz daha bekleyesim geliyo , zamanında 4.500 e 4.700 görmüşlüğüm vardı bir kaçtane ... bana da zaten öyle ahım şahım bir şey lazım değil ne uzun yol yapıyorum ne de sık sık binebilirim , alıcağım motor pek de yorulmaz zaten usta ,sakin sakin ağırdan ağırdan tadını çıkararak dolaşırım diye düşünüyorum , onun içinde 10 numara motor hayali kurmuyorum , etimiz ne butumuz ne sanki :)

Tanju Mayda
30.May.2014, 05:33
Hoşgeldin kardeşim,

Dediğin fiatlara spider zor.
İkinci el, kilometresi yüksek ve belki 7 yaşlar civarı bulabilrsin ancak ona da yapacağın masrafları da hesaplarsan yeni makina fiatına denk gelecektir.

Forum sponsorumuz motorsikletçim de 4 bin tl ya 150 cc RR var.Tavsiyem sana o olacaktır. Klasik bir chopper modelidir o da.Hem de sıfır motor olacağından uzun yıllar kullanabileceksin masrafsız bir şekilde elindeki bütçe ile.

Emrehan
30.May.2014, 10:25
Hoşgeldin Ali.
Sezon sonunu beklersen fiyatlar biraz düşer. Dediğin fiyatlar yine olmaz ama; belki yakın birşeyler düşer. Ama sezonu kaçırmış olursun bu durumda da. :|