PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tanıtma

roni
01.June.2014, 16:45
Merhaba arkadaşlar ismim emre yaş 27 İstanbul danım . motor hayatına 2009 senesinde başladım . 3 motor kullandım ama regale geçince motor kullandığımı anladım :mrgreen: . gerçi şu an 65 km deyim cuma günü kısmetse Tekirdağ yapıp direk 300 km bakımına alıcam benim keratayı . herkese iyi forumlar . tekrardan hoşbulduk .

Mesut82
01.June.2014, 17:03
Hoşgeldin motorunda hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız arızasız sürüşler nasib eder İnşaallah.Aslında direk üç yüz km yapman bana göre hem iyi hem kötü ama bu konuda benden daha uzman abilerimiz gerekli yorumu yaparlar ben kafanı fazla bulandırmayayım.

CELİL
01.June.2014, 18:09
Merhaba Emre aramıza hoş geldin :)
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Rodajın uzun yolda tek seferde yapılması pek tavsiye edilmez çünki pistonlar,sekmanlar ve diğer motor aksamları rodaj alışma işlemini yapar ama şanzuman dişlileri uzun yolda 4-5 vitesleri çoğunlıkla kullandığından diğer dişlilerin rodaj işlemi olmaz ama karar senin tabi rodajı uzun yolda yapanlarda var 8)

Ömer
01.June.2014, 21:34
Hoşgeldin Emre, yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle keyifli sürüşler.

roni
01.June.2014, 21:34
hoşbulduk tekrardan :D evet biliyorum dişlilerin birbirine alışması ile ilgili yazıları okudum zaten e-5 üzerinden gideceğim için devamlı vitesle oynayıp duracağım. direk bakıma almamım nedeni karbüratörün ayar çekilmesi ve rölantinin zaman zaman yükselip alçalması bunlar brz rahatsız edio haziranın 10 da da Balıkesire gidicem bu yzden brz 80 km üzerine çıkabileyim . ha bu arada celil abi 4 haziran da altın elbiseli adam choppers point te konuşma yapıcakmış . toplanıp gitsek mi

CELİL
01.June.2014, 22:11
hoşbulduk tekrardan :D evet biliyorum dişlilerin birbirine alışması ile ilgili yazıları okudum zaten e-5 üzerinden gideceğim için devamlı vitesle oynayıp duracağım. direk bakıma almamım nedeni karbüratörün ayar çekilmesi ve rölantinin zaman zaman yükselip alçalması bunlar brz rahatsız edio haziranın 10 da da Balıkesire gidicem bu yzden brz 80 km üzerine çıkabileyim . ha bu arada celil abi 4 haziran da altın elbiseli adam choppers point te konuşma yapıcakmış . toplanıp gitsek mi
Yolda dediğin gibi bol vites değiştirirsen sorun olmaz 8)

Haberim var ama Bartına gıcığımız var bizim makinaları kötülemişti :mrgreen:8)

roni
02.June.2014, 13:15
evet bizim makinalara biraz önyargılıdır. zaten bende inadına gittim regal aldım :D o brz markacı yapacak bişey yok o zmn ben tek tabanca gideyim :D

Gökhan CoTToN
02.June.2014, 15:19
Hoşgeldin 8)

Eyüp Becerir
02.June.2014, 18:01
hoşgeldin ve hayırlı olsun.her daim tekerin düz bassın.

Zafer
02.June.2014, 18:17

RR Ailesine hoş geldin kardeşim dekerin düz bassin 8)

roni
02.June.2014, 22:09
Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkürler . burda olmak güzel :D

KamilErgün
02.June.2014, 22:49
Hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun.

Tanju Mayda
03.June.2014, 01:00
Hoş geldin, hayırlısı olsun kardeşim