Orijinalini görmek için tıklayınız : ehliyet sertifika ücreti
Merhaba, emniyetten ehliyetimi çıkarma aşamasından önce sürücü kursundan sertifikamı almaya gittim. benden 50tl sertifika ücreti istediler. emniyetteki vereceğimiz para haricinde kurs ücreti+ sınav harcı vermiştim zaten. sertifika ücreti istemeleri normal mi? bu parayı vereniniz veya vermeyeniniz var mı?
caglar
03.June.2014, 12:19
öyle birşey yok . saçmalıktan öte birşey değil. bu parayı vermeyeceğinizi sert bi şekilde dile getirin sertifikanızı vermek zorundalar
Bülent
03.June.2014, 12:37
öyle bişey yok kardeşim bizde girdik sınava ama böyle bi bedel istenmedi
M.Mert
03.June.2014, 12:59
Aynen ben dün aldım kurstan belgeleri hiç ücret talep edilmedi
Bilgi için teşekkürler.Arabayla geçerken alayım demiştim şansıma üstümde para yoktu harç gibi birşey zannettim sertifikayı aldım parayı yarın veririm dedim. Bugün gidip kavgamı edeyim ozaman8)
KamilErgün
03.June.2014, 15:00
Kurslar maalesef insanları kandırmak üzere programlanmış gibi davranıyor. Kursa yazıldım. Defalarca telefon açtım motorunuzu tanımak için birgün ayarlayın diye. Şehir dışında olduğum bir gün hadi öğleden sonra gel diyor oradaki bayan. Yani hiç emek sarfetmeden sadece dosya hazırladılar ve sertifika ücreti diye ayrıyeten 35 TL istediler. Verdik arıza çıkmasın diye.
Birde sertifika alan arkadaşlar ehliyetlerini alabildimi. Ben Beykoz emniyetinden randevu alıp ancak alabildim. Kocaelide kart yok bir aydır. İstanbulun bazı ilçelerindede bitmiş.
Şimdi sürücü kursunu aradım, dün sertifika parası istediniz, bunu benden istememeniz lazım dedim.
cevap:vermeseniz de olur,zorunlu değil.
soyguncu bunlar
Ben bir ay önce aldim ehliyetimi benden sertifika adi altında bi talebi olmadi sürücü kursunun
Tanju Mayda
04.June.2014, 00:25
Şimdi sürücü kursunu aradım, dün sertifika parası istediniz, bunu benden istememeniz lazım dedim.
cevap:vermeseniz de olur,zorunlu değil.
soyguncu bunlar
:))))
Pes yani
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.