PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sorun

ereneren
08.June.2014, 14:46
merhaba herkese dün eve doğru gelirken kırmızıda durdum bi anda pat diye ses geldi etrafa bakıyorum ne oldu diye bişeyde yok sonra devam ettim baktım sinyallerim calısmıyo 4 üde yanmıyo göstergedeki ışığı bile yanmıyo ne olmuştur acaba sigorta falanmı masrafı nekadardır farlar falan yanıyo ama

serkangungor
08.June.2014, 14:54
Motorda elektrik var mı ? Yani kontağı açınca marş basıyor mu ?

ereneren
08.June.2014, 14:56
Motorda elektrik var mı ? Yani kontağı açınca marş basıyor mu ?

evet sinyaller hariç herşey calısıyor

serkangungor
08.June.2014, 14:58
evet sinyaller hariç herşey calısıyor

O zaman sigorta da sorun yok, sinyallerin fişi çıkmış olabilir bi kontrol etmekte fayda var.

ereneren
08.June.2014, 15:09
O zaman sigorta da sorun yok, sinyallerin fişi çıkmış olabilir bi kontrol etmekte fayda var.

fişi nerede falan hiç anlamam o işten yarın bi tamircime gösterrim ama göstergedeki ışığıda yanmıyo sinyalin

serkangungor
08.June.2014, 15:10
fişi nerede falan hiç anlamam o işten yarın bi tamircime gösterrim ama göstergedeki ışığıda yanmıyo sinyalin

Dediğim gibi fişi çıkmış yada şase yapmış olabilir, tamirci 5 dakikada çözecektir öenmli bi durum yok 8)

AyhanBağcı
08.June.2014, 15:13
sinyal flaşörün bozulmuş, başıma birçok kez geldi, üzerinde yazan değerlere uygun bir flaşör takarsan yeniden çalışacaktır..

yeride hemen koltuğun altında bulunuyor, bazen su geliyor ve kısadevre yapıp yanıyor..

ereneren
08.June.2014, 15:13
Dediğim gibi fişi çıkmış yada şase yapmış olabilir, tamirci 5 dakikada çözecektir öenmli bi durum yok 8)

teşekkür ederim :)

Tanju Mayda
09.June.2014, 04:58
Şimdiden geçmiş olsun, önemli bir sorun değil, tamirci 10 dak. da halleder

ereneren
10.June.2014, 11:57
sinyal flaşörün bozulmuş, başıma birçok kez geldi, üzerinde yazan değerlere uygun bir flaşör takarsan yeniden çalışacaktır..

yeride hemen koltuğun altında bulunuyor, bazen su geliyor ve kısadevre yapıp yanıyor..

evet flaşör bozulmus tamirci değiştirdi çalışıyo artık bide önceden ses cıkmıyodu sinyalimden yeni flaşör takınca sinyalde cııllkk cııllkk diye ötüyo :D :D :D

serkangungor
10.June.2014, 12:59
evet flaşör bozulmus tamirci değiştirdi çalışıyo artık bide önceden ses cıkmıyodu sinyalimden yeni flaşör takınca sinyalde cııllkk cııllkk diye ötüyo :D :D :D

hahahaha ne diye ötüyo :p :D

ганник
10.June.2014, 15:13
Sinyalin sesi çıkıyor mu? Bu 250 ve üstüne mi özgü yoksa 150 liklerde de böyle sinyal sesi çıkan arkadaş var mı? Benimki aldığımdan beri hiç sesini çıkartmıyor :) Hatta o yüzden sinyali kapatmayı da unuttuğum oluyor :(

Tanju Mayda
11.June.2014, 00:17
Sinyalin sesi çıkıyor mu? Bu 250 ve üstüne mi özgü yoksa 150 liklerde de böyle sinyal sesi çıkan arkadaş var mı? Benimki aldığımdan beri hiç sesini çıkartmıyor :) Hatta o yüzden sinyali kapatmayı da unuttuğum oluyor :(

Tüh, seninki cııllkk cıılllkk ötmüyor :)

Benim tık tık lıyor babalar :)

Tık tık tık tık :)

ereneren
11.June.2014, 00:18

arkadaşımdada 150 e-2 var onun ötüyodu benimkide ötmüyodu hiç aldığımda 2800 km de 2. el aldım dün flaşör değişince ötmeye basladı :D

Bahadır
11.June.2014, 09:51
bence ötmesi daha iyi bazen unutabiliyor insan.Trafikteki diğer araçları yanıltabilirsiniz.

ereneren
12.June.2014, 01:55
bence ötmesi daha iyi bazen unutabiliyor insan.Trafikteki diğer araçları yanıltabilirsiniz.

evet o işe yarıyo bazen araç sürücüleri yayalar falanda duyuyo yola bakmadıkları için ses işe yarıyo :D

Levent
12.June.2014, 11:43
Arkadaşlar eğer sinyal lambalarınıza paralel bir tane buzzer bağlarsanız sesli bir sinyal elde edersiniz. 8)

Aşağıda fotosunu paylaşıyorum. 8)

http://www.scooterfocus.com/buzzer.jpg

Emrehan
12.June.2014, 11:52
Sesli flaşör de bir seçenek. Beş Lira. :cheesy:

Uğur Yalçın
12.June.2014, 12:23

Aynen bendede bazen diğer sürücüler uyarıyor beni sinyalin açık diye :mrgreen: :mrgreen: