Orijinalini görmek için tıklayınız : Canımm motorumu istemeye istemeye satıyorum...
Bir ay önce arkadaşımın V-stroom'u ile bir kazaya karışıp sol omzumun köprücük kemiği kırıldı. Bu yaz motor kullanmam çok zor. Ben de her şeyiyle yaza tam olarak hazırladığım DAYTONA'mı en iyisi bir chopper severe satayım da, motorum boşta durmasın istiyorum.
İlanda gerekenleri yazdım linkini veriyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-al-turkiye-yi-gez-165694655/detay
Gezgin
10.June.2014, 16:30
Hayırlsı olsun abi, çok geçniş olsun
Gezini okumştum,öğretici oldu bnm için,teşekkürler
Ahmet AYKURT
10.June.2014, 22:59
abi öncelikle geçmiş olsun diyorum allah korumuş
ilanın takibimde şu anda kendi spiderimı satabilirsem ve o zamana kadar satılmazsa senın daytona hemen gelıyorum yanına daha oncede 350 daytonam vardı ozlemısım daytonayı gerı donuyorum daytonaya :)
Tanju Mayda
10.June.2014, 23:33
Ben de gezini okumuştum ve sonrası kesinlikle bir RR almaya karar vermiştim hocam.En kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşman dileğimle.
Sezar Hayırlısı olsun işallah kısa sürede sağlıgına kavuşursun sonra tekrar birlikte yollara çıkarız nazar
Mirage
11.June.2014, 00:04
üstad öncelikle geçmiş olsun. Motorunuz da en kısa sürede, hayırlısıya kıymetbilir bir motorsevere satılır umarım.
Bu 2.vitesten atma sorunu benim motorda da var. bu işi nasıl çözeceğiz???
üstad öncelikle geçmiş olsun. Motorunuz da en kısa sürede, hayırlısıya kıymetbilir bir motorsevere satılır umarım.
servis çözer makina garantideyse ücret almaz 8)
turkalaturka
11.June.2014, 01:18
Geçmiş olsun Sezar ben motorunuzla ilgileniyorum şimdi geç oldu yarın arayacağım sizi inşallah.
Bahadır
11.June.2014, 09:46
servis çözer makina garantideyse ücret almaz 8)
benimkinin garantisinin bitmesine 1 buçuk ay var.9 binde motor.Sordum servise 9 bine kadar geldiyse kronik sorun değildir ilk kullanıcısı dikkatli kullanmamıştır dediler.300-500 km de falan olsaydı garantiden değiştirirdik dediler :cry:
Hayırlsı olsun abi, çok geçniş olsun
Gezini okumştum,öğretici oldu bnm için,teşekkürler
Teşekür ederim, sağolun
abi öncelikle geçmiş olsun diyorum allah korumuş
ilanın takibimde şu anda kendi spiderimı satabilirsem ve o zamana kadar satılmazsa senın daytona hemen gelıyorum yanına daha oncede 350 daytonam vardı ozlemısım daytonayı gerı donuyorum daytonaya file:///C:\Users\AMEM1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image001.png
Teşekür ederim, sağolun. Kısmet Ahmet, senin motor da harika.
Ben de gezini okumuştum ve sonrası kesinlikle bir RR almaya karar vermiştim hocam.En kısa zamanda tekrar sağlığına kavuşman dileğimle.
Teşekür ederim, sağolun. Valla çok sevindim, motor almanda katkım olduysa ne mutlu bana. Aman abi, sakın kıyafetsiz ve kasksız binmeyesin motoruna.
Sezar Hayırlısı olsun işallah kısa sürede sağlıgına kavuşursun sonra tekrar birlikte yollara çıkarız file:///C:\Users\AMEM1\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\ clip_image002.jpg
Teşekür ederim, sağol Celil Ustam. Büyük bir özlemle bekliyorum o anları.
Teşekür ederim, sağolun. Normal zamanda da garantiye sokmamak için çamura yatıyolar. Bana da Yüksel abi aracı olmuştu da öyle garantiden yapımıştı.
Geçmiş olsun Sezar ben motorunuzla ilgileniyorum şimdi geç oldu yarın arayacağım sizi inşallah.
Teşekür ederim, sağolun. Bekliyorum arkadaşım telefonunu.
Erkan 28
11.June.2014, 11:59
Hayırlısı olsun sezar, bir arkadaşım için bakıyorum daytona haber verdim ilanı incelesin duruma göre biz talip olabiliriz.
benimkinin garantisinin bitmesine 1 buçuk ay var.9 binde motor.Sordum servise 9 bine kadar geldiyse kronik sorun değildir ilk kullanıcısı dikkatli kullanmamıştır dediler.300-500 km de falan olsaydı garantiden değiştirirdik dediler :cry:
servis doğru söylüyor ama yinede sen başka servisde şansını dene :|
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.