PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan veda

acme
12.June.2014, 03:07
Kısa süre önce RR ailesinin bir üyesi olmuşken Beyaz Daytonamı satarak Ankara grubuna veda ediyorum.

Hayırlısıyla yarından itibaren bir Amerika mecerasının içine giriyorum :D Burada tanıştığım isimlerini saymakla bitiremeyeceğim tüm arkadaşlarımı abilerimi çok seviyorum dostluğumuz daim olsun İnşallah...

Tekerinize taş değmesin, Allah tüm kazalardan ve belalardan tüm arkadaşlarımızı korusun.

Kendinize iyi bakın :(

A. Emre GÜVEN
12.June.2014, 03:45
amerika gorevimi sana devrediyorum :D yarin donus yoluna cikiyorum

seninle surmek guzeldi zenci.

Erkan
12.June.2014, 04:05
Azmi abi kısa sürede tanıştık alıştık sana ama Amerikada yalnız değilsin Ahmet abi kurmuştur orada Raptor Riders America :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Güle Güle git gel abi :)

A. Emre GÜVEN
12.June.2014, 04:29
Azmi abi kısa sürede tanıştık alıştık sana ama Amerikada yalnız değilsin Ahmet abi kurmuştur orada Raptor Riders America :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Güle Güle git gel abi :)

azmi rahat eder burda ben ortami kurdum. New York - Atlantic City - Boston - Philly Harley ekiplerine gittim bir baktim hepsi motora regal raptor yapistirmis.

CELİL
12.June.2014, 10:39
Azmi hayırlısı olsun herşey gönlünce olur inşallah yaban ellerde Allah kolaylık versin :)

Levent
12.June.2014, 10:49
Azmi yolun açık olsun kardeşim. Oralarda da iyi dostluklar edinmen dileklerimle.
Bu arada forumu da bırakmıyorsun değil mi? "Harley alacağım bakmam bir daha yüzünüze" ayakları yapma bize! :p

Levent
12.June.2014, 10:50
azmi rahat eder burda ben ortami kurdum. New York - Atlantic City - Boston - Philly Harley ekiplerine gittim bir baktim hepsi motora regal raptor yapistirmis.

Emre aman Bülent abi duymasın bu dediğini :mrgreen:

Uğur Yalçın
12.June.2014, 10:51
Hayırlı yolculuklar sağ salim git gel inşallah Azmicim. Motoru sattığına üzülme orada çok daha muhteşem motorlara bineceksin nede olsa.

sercan.m
12.June.2014, 11:03
Yerinde bir karar olmuş :p adios muchos hayırlı yolculuklar

serkangungor
12.June.2014, 11:21

:D :D :D hahahahahah

Emrehan
12.June.2014, 11:35
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun kararın. Hayırlı yolculuk. 8)
Amerika'da bir kapımız olması güzel olacak; arada uğrarız. :mrgreen:
Bu arada, Amerika'dan da foruma girilebilmesi için gerekli düzenlemeleri yaptım ben. :p :p

acme
12.June.2014, 12:31
Azmi yolun açık olsun kardeşim. Oralarda da iyi dostluklar edinmen dileklerimle.
Bu arada forumu da bırakmıyorsun değil mi? "Harley alacağım bakmam bir daha yüzünüze" ayakları yapma bize! :p

sürekli bakacağımdan emin olabilirsiniz abi her yokuşun birde inişi var bigün döneceğiz mutlaka :D

acme
12.June.2014, 12:32
hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun... Kendinize iyi bakın Eyvallah :)

Opie
12.June.2014, 13:19
Abi hayırlı yolculuklar hakkını helal et :):)

Bülent
12.June.2014, 13:34
Allah'a emanett ol kardeşim yolun ve bahtın açık olsun, gönlümüzdesin 8)8)8)8)

Glt.Ozt
13.June.2014, 03:12
yolun açık olsun Allaha emanet olasın :)