Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytonam benzin kokusu
turkalaturka
21.June.2014, 20:16
Arkadaşlar forumda yazmıştım 3-4 gün önce motor aldım daytona 350 ve ilk motorum.
Yağmurlar olunca apartmana koydum ve apartman acayip şekilde benzin kokuyor motorda bir sorun mu var yoksa her motorda böyle koku oluyor mu.Burada motorlarla ilgilenen birine sordum normal dedi ama benzin bitmez mi bu şekilde dura dura o zaman yardımcı olursanız sevinirim.
Bahadır
21.June.2014, 21:17
Arkadaşlar forumda yazmıştım 3-4 gün önce motor aldım daytona 350 ve ilk motorum.
Yağmurlar olunca apartmana koydum ve apartman acayip şekilde benzin kokuyor motorda bir sorun mu var yoksa her motorda böyle koku oluyor mu.Burada motorlarla ilgilenen birine sordum normal dedi ama benzin bitmez mi bu şekilde dura dura o zaman yardımcı olursanız sevinirim.
Normal zamanda açık havada durduğu için koku farkedilmiyo.Bende 2 günlüğüne apartman içine koymuştum apartman benzin kokmuştu.Benzin biter mi koku nerden çıkıyo orasını bilmiyom :):?
Uğur Yalçın
22.June.2014, 00:09
Benzin musluğunu kapatmakta fayda var böyle durumlarda .
turkalaturka
22.June.2014, 00:14
Benzin musluğunu kapatmakta fayda var böyle durumlarda .
nasıl kapanıyor
Uğur Yalçın
22.June.2014, 00:41
Benzin musluk vanasının üstünde ok işareti vardır ok yukarı gösterdiğinde ana depoyu aşağı yarım tur çevirirsen yedek depoyu kullandığını gösterir kullanmadığında çeyrek tur yere paralel konuma getirirsen kapatmış olursun.
Tanju Mayda
22.June.2014, 03:26
Korkulacak bir durum yok depoda sızıntı olmadığı sürece.Sıcaktan benzinin köpürmesi normaldir ve de koku da yapar
turkalaturka
22.June.2014, 09:49
Benzin musluk vanasının üstünde ok işareti vardır ok yukarı gösterdiğinde ana depoyu aşağı yarım tur çevirirsen yedek depoyu kullandığını gösterir kullanmadığında çeyrek tur yere paralel konuma getirirsen kapatmış olursun.
Güzel anlatım teşekkürler
decimate
22.June.2014, 21:01
o benim eski motorda tecrube ettigim bisiydi. benzinkoydurduktan sonra depo kapagini bastirarak kitlemek gerekiyor. yoksa yarimda olsa acik kaliyo ve deli gibi kokuyo. halen her kitledigimde kapagi elimle cekerim eger iyi kitlenmemisse aciliyo zaten ondan olabilir dostum.
turkalaturka
22.June.2014, 21:05
o benim eski motorda tecrube ettigim bisiydi. benzinkoydurduktan sonra depo kapagini bastirarak kitlemek gerekiyor. yoksa yarimda olsa acik kaliyo ve deli gibi kokuyo. halen her kitledigimde kapagi elimle cekerim eger iyi kitlenmemisse aciliyo zaten ondan olabilir dostum.
ilk kokuyu aldığımda depo kapağını kurcaladım dediğin gibi hafiften açıktı elimle ittim oturdu fakat koku hala devam ediyor abartmandakilere söyledim onlarda iyi yapmışsın motoru buraya koymakla dediler allahtan anlayışlı insanlar ama şimdi bu benzin kokusu rahatsız edebilir eğer giderilebilecek bir sorunsa kapağı değiştirmek falan çözümse hemen yaptırırım ama herkez normal diyor bilemedim bende.
cagtili
22.June.2014, 23:20
bende bakıp düşünüyordum bu nasıl yedek depoya geçiyor nasıl kapanıyor diye.:p
güzel anlatım için teşekkürler. şimdi yere paralel bırakıyorum ve sağ elciğin üstünde kırmızı bi düğme var benzini kesiyor sanırım onu da kapatıyorum . böylece çifte önlem almış oluyorum :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.