Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara +1
Atilla
28.June.2014, 17:30
Merhaba RR Ailesi,
Ben Atilla 3 hafta önce Daytona 350 sahibi oldum Ankara/Eryamanda oturuyorum, uzun zamandır forumu takip etmekteyim ilk mesajım bugüne kısmetmiş :) haftasonları Ankara grup gezilerine katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok isterim. Görüşmek üzere..
mploken
28.June.2014, 17:36
hoş geldin eryamanın neresinde oturuyorsun
Anijad
28.June.2014, 17:43
Aynı şekilde bende yeni motor sahibi oldum ve bende hafta sonu etkinleklerine katılmak isterim. Ankara Bilkent te oturmaktayım adım cem. Yanlız yoğun bir iş tempom olduğundan Ankara il sınırları içindeki gezilere katılabilirim. Herkese merhabalar
Atilla
28.June.2014, 17:46
Şeker mahallesine yakınım
M.Mert
28.June.2014, 17:56
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de Eryaman'dayım Eryaman'da da baya kişi olduk :)
Aynı şekilde bende yeni motor sahibi oldum ve bende hafta sonu etkinleklerine katılmak isterim. Ankara Bilkent te oturmaktayım adım cem. Yanlız yoğun bir iş tempom olduğundan Ankara il sınırları içindeki gezilere katılabilirim. Herkese merhabalar
Cem abi Tarik Ben dun tanismistik ulusta , bakiyorum forumda yazmaya baslamissin :cheesy: tekrar hayirli Olsun Motorun8)
Merhaba RR Ailesi,
Ben Atilla 3 hafta önce Daytona 350 sahibi oldum Ankara/Eryamanda oturuyorum, uzun zamandır forumu takip etmekteyim ilk mesajım bugüne kısmetmiş :) haftasonları Ankara grup gezilerine katılmayı ve sizlerle tanışmayı çok isterim. Görüşmek üzere..
Hosgeldiniz kazasiz belasiz surusler dilerim :cheesy:
Bülent
28.June.2014, 18:38
hoşgeldiniz, buluşmalarda görüşmek dileğiyle:cheesy:
caglar
28.June.2014, 18:40
hoşgeldiniz . regal raptor bu aralar batıkent , eryaman tarafından para kazanıyor zaten :mrgreen:
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Beyaz Daytonalar coğaldı artık bi dernek kurarsınız :cheesy: siteyi takipte kalın buluşma olduğu zaman buradan haberdar olabilirsiniz 8)
Anijad
28.June.2014, 20:53
Valla Tarık senin sayende oldu forumla tanışmam bakalım elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam bende en kısa zamanda küçükte olsa bi organizasyon ayarlayalım derim hazır hevesler zirvedeyken :)8)
A. Emre GÜVEN
29.June.2014, 00:02
hoş geldin buluşmalarda tanışmak üzere
Merhaba Atilla aramıza hoş geldin :)
Yeni Daytona'n Hayırlı Olsun Allah Kazasız Belasız Keyifle Kulllanmayı Nasip Etsin nazar
Atilla
29.June.2014, 00:41
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu makinayı çok sevdim eğlenceli bir sürüşü var fakat farklı viteslerde motorun bazı devirlerinde gidon rezonansa giriyor ve dikiz aynaları titremeye başlıyor bu normalmidir? gidona gelen titreşimi engellemenin bir yolu varmıdır?
Merhaba Cem Sende aramıza hoş geldin :)
(Kendin için özel bir tanışma başlığı açarsan daha iyi olur yazılanlar karışmaz )
Yeni Spyder'in Hayırlı Olsun Allah Kazasız belasız Keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Tanju Mayda
29.June.2014, 01:26
Hoş geldiniz,
Keyifli sürüşler :)
Anijad
30.June.2014, 00:28
Merhaba Cem Sende aramıza hoş geldin :)
(Kendin için özel bir tanışma başlığı açarsan daha iyi olur yazılanlar karışmaz )
Yeni Spyder'in Hayırlı Olsun Allah Kazasız belasız Keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Teşekkürler Celil abi hoşbulduk. Amin hepimizin inşallah kazasız belasız 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.