PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nihayet Eskişehir:)

centaur
29.June.2014, 09:41
Öncelikle hikayemin başladığı ana akım merkezi olan memleketime dönmekten ötürü çok huzurluyum. 1995 'ten bu yana yılda on-beş gün gördüğüm memleketime Almanya'dan kesin dönüş yapar gibi gerisingeriye dönmek :) Hem mutluluğumu paylaşmak hem de Eskişehir'deki RR ci kardeşlerimle bağ kurmak için bu mesajı yazıyorum..

zendarr
29.June.2014, 09:42
Selamlar olsun eskişehirden uğur :)

centaur
29.June.2014, 09:46
Selamlar olsun eskişehirden uğur :)

:) Eyvallah dostum.. Ne güzel bir sürpriz oldu .. Benim adım da İlker.. Şarhöyük tarafında oturuyorum..

CELİL
29.June.2014, 12:24
İlker Gözün aydın sonunda evine kavuştun 8)

Tanju Mayda
29.June.2014, 23:45
Yıllar sonra memleketine dönmek hayırlara vesile olsun İlker kardeşim.Bu arada motordaki ufak tefek hasarı halletin zannederim?

centaur
30.June.2014, 08:38
Yıllar sonra memleketine dönmek hayırlara vesile olsun İlker kardeşim.Bu arada motordaki ufak tefek hasarı halletin zannederim?

Evet Tanju abi :) İş başa düşünce hallettim abi.. Allah razı olsun ,evet, çok huzur ve keyif verici zaman yolculuğu yapmış gibiyim. Dünya Kültür Başkenti abi:)

centaur
30.June.2014, 08:40
İlker Gözün aydın sonunda evine kavuştun 8)

Allah razı olsun Celil Abi.. Aynen, insanın evi gibi yok. Hikayemin ana kaynağı ve başlangıcına dönmek huzur dolu bir serüvenin kapısını aralamak gibi.. Allah hayırlısını nasip eder inşallah..