Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : teyp

ereneren
30.June.2014, 11:27
merhaba motosikletime teypmi taltırsam diye düşünüyorum ama öyle mahalle aralarında serseri gibi dolanan ybr lere bağlatanlar gibi olmak istemiyorum harleyin electra glide modeli gibi mesela motorumun önüne öyle bi kafa sons of anarchy deki harleylerinki gbide olur oraya bi teyp yine öne kücük 2 hoparlör nasıl olur acaba

Ömer
30.June.2014, 13:26
merhaba motosikletime teypmi taltırsam diye düşünüyorum ama öyle mahalle aralarında serseri gibi dolanan ybr lere bağlatanlar gibi olmak istemiyorum harleyin electra glide modeli gibi mesela motorumun önüne öyle bi kafa sons of anarchy deki harleylerinki gbide olur oraya bi teyp yine öne kücük 2 hoparlör nasıl olur acaba

Sana farklı birşey tavsiye edeceğim. USB ve SD card girişli alarmlar var. (Bende kullanıyorum) İki hoparlörü var ve işini rahatlıkla göreceğini tahmin ediyorum.
Hem alarm hem ses sistemi ikisi bir arada kullanabilirsin.

Bahadır
30.June.2014, 17:21
Sana farklı birşey tavsiye edeceğim. USB ve SD card girişli alarmlar var. (Bende kullanıyorum) İki hoparlörü var ve işini rahatlıkla göreceğini tahmin ediyorum.

Bende o tarz bir ürün sipariş verdim.Uzun yolda müzik dinleyebilmek için.

http://www.aliexpress.com/item/MOTORYCLE-MP3-AUDIO-ALARM-SYSTEM-anti-theft-digital-MP3-FM-usb-sd-Burgarproof-Motorcycle-MP3-palyer/879233519.html

Ömer
30.June.2014, 20:14
Bende o tarz bir ürün sipariş verdim.Uzun yolda müzik dinleyebilmek için.

http://www.aliexpress.com/item/MOTORYCLE-MP3-AUDIO-ALARM-SYSTEM-anti-theft-digital-MP3-FM-usb-sd-Burgarproof-Motorcycle-MP3-palyer/879233519.html

Bugün bir shadow üzerinde gördüm hoparlörü. Senin linkte koyduğun hoparlörle aynıydı

ereneren
30.June.2014, 21:54

Evet cok iyi olur oyle bisey tesekkur ediyorun hoparlorlerde cok ortalıkta durmicak ama bi sons katasi lazim on tarafa

Gezgin
30.June.2014, 22:22
bahadır
bunlar su geçiriyor,taktırdıktan sonra yanında latex eldiven taşı (doktorların kullanıdğından) yağmur yağdığında üstünü örtersin, ayrcı hapörleri bağladığın bağlantılar çabuk paslanıyor, ona da dikkat et,
bir de yapabilirsen ana makineyi koltuğun altına bir yere sakla,sadece uzaktan kumandayla çalıştır,o da çabuk bozuluyor çünkü

mploken
30.June.2014, 23:50
Şehir içi hoş olmaz uzun yolda da kulaklik daha uygun olur bence

Bahadır
01.July.2014, 00:09
Kulaklığı taktıktan sonra kaskı takamıyom.Kulaklık düşüyor.Ayrıca kulaklık takarsam dışarıdan gelen sesleride duyamam.Hoparlörden müzik dinleme işini zaten şehir içinde yapmam.O kadar da ölmedik :D
Hoparlörün su geçirdiğini bilmiyordum :( bunu öğrendiğim iyi oldu.Ana makineyi örnek resimlerde akünün üstüne sabitlemişler.Sığarsa bende aynı şekilde yaparım.Olmadı selenin altına monte ederim artık.
Hoparlörü örnek resimlerde gidona sabitlemişler ama ben fazla göze batsın istemiyorum.Gidonun alt kısımlarında bir yer ayarlarım artık :)

ereneren
01.July.2014, 21:34
Şehir içi hoş olmaz uzun yolda da kulaklik daha uygun olur bence

şehir içi neden hos olmasın sonucta ybr lere taktıran serseri gibi gezen kasksız falan ehlyetsiz kişiler gibide görünmicek sadece hoparlör var onuda bi harley nüne benzer bişeyle gizledinmi harley tarzı ondada mzüik dinleyerek gidiyosun işte electra glide gibi

Anijad
01.July.2014, 21:48
Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama bana bi arkadaşım bunu tavsiye etmişti tek taraflı takıldığında dışarıdan gelen sesleride duyabilir diye düşündüm yumuşak ve kask içinde hissedilmeyecek kadar inceymiş. Ayrıca kulağın üstüne olması şart değil kaskın içinde kulak yanı üstü arkası gibi kaska sıkıştırıp kas içinden de genel ses alabilinir gibi düşündüm ne kadar olur olmaz orası tartışılır ama :) http://www.dumaduma.com/Stereo-Kask-Ici-Kulaklik,PR-22.html

Ali ÜNVERDİ
11.August.2014, 22:33
Eğer yalnız müzik dinlemek için ise teyp onun yerine intercom öneririm bleuthot ile cepten müzik ve ayrıca radyo da dinlersin telefon gps kullanırsınız.(bilgi amaçlı önerdim ben kullanıyorum öneririm.)

ereneren
13.August.2014, 22:19
Eğer yalnız müzik dinlemek için ise teyp onun yerine intercom öneririm bleuthot ile cepten müzik ve ayrıca radyo da dinlersin telefon gps kullanırsınız.(bilgi amaçlı önerdim ben kullanıyorum öneririm.)

ben daha cok alarmı düşünyorum hem motosiklet korumada olur daha fazla hem usb girişi ve hoparlörleri oluyo alarmın kücükte bişey öyle çirkin görünüm olmuyo ybr lere yapılan gibi harley tarzı müzikde dinleyebiliyosun istersen usb den telefonunu şarj de edebilirsin :D

sirinbaba can
13.August.2014, 23:03
http://www.vatanbilgisayar.com/fs-p204bt-mini-bluetooth-speaker--kirmizi.html

Bahadır bunu al gidonun arasına koy :) vallahi çok ses veriyor şahidim. bende creative d 100 var bluetooth ile telefona bağlanıyor kampa giderken arkaya sabitledim fileyle, ses geliyor ama arkadaşların çoğunda boru egzos olduğundan ! temiz ses alamadım. :)bir dahaki sefere ön tarafa sabitleyeceğim bir klips sistem yapabilirim.Ek olarak nazi kask almıştın uzun yolda tercih edilmese de kulaklar açık kaldığından çok rahat duyarsın ben kapalı kaskla duyuyordum müziği motorlar olmasa çok daha iyi olurdu ses:)

Bahadır
13.August.2014, 23:20
Ben hallettim o işi çoktan.Mp3 çalarlı alarmlardan aldım 25 dolara.Celil abi ile benzin deposunun altına monte ettik.Ama dediğin gibi egzostan müzik sesi duyulmuyor.Bakalım esk.e giderken orjinal susturuculu egzosları takacam yine.Hoparlörler deponun altında göze batmıyor ama depo sesi kesiyor biraz onun etkiside var.Kapalı kaskta sesi kesiyor baya.Yani bütün bu sorunları hesaplarsak müzik dinlemek biraz zor oluyor.En güzel kulaklık :D :p