PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den selamlar.

GmachineinEskin
04.July.2014, 09:21
Herkese merhaba. İzmirden öğrenci olan ama aynı zamanda olmayan aylak bir adam olarak 2 hafta kadar önce dragstar ile ilk sürüş deneyimimi yaşadım ve daha ilk seferinde sanırım bir buçuk saat üzerinden inmedim. Fark ettim ki zehri kapmışım hemen bir araştırma sürecine girdim ve aynı anda sahip olduğum değerli şeylerden bisiklet ve gitarımı satışa koydum buradan 1250 lira bekliyorum. Ayriyeten birkaç sene önce biriktirdiğim 2350 lirayı da gün yüzüne çıkardım. Tahminen 3600 lira gibi bir potansiyel var. Bunun üzerine diğer ihtiyaçlarımdan kısıp 300-400 lira de ben koymayı ve 1-1.5 aya kadar 4000 tl civarında bir Regal Raptor DD 250E-9B sahibi olmayı planlıyorum. Fakat şöyle bir sorunum var ki motoru satın almaya tek başıma gidecek kadar güvenmiyorum kendime bunun için sizlerden işi bilen birinin yardımına ihtiyacım olacak. Dayanışma ile kalın.

Doğan BARLAK
04.July.2014, 12:27
Hoşgeldin kardeşim umarım sende benim gibi en kısa sürede hayaline kavusursun:) :)

Emrehan
04.July.2014, 12:36
Hoşgeldin Arda. Umarım en kısa zamanda canavar gibi bir motosiklet sahibi olursun. :cheesy:
İzmir'de üyelerimiz var. Mesajını gördüklerinde yardımcı olacaklardır. 8)

GmachineinEskin
05.July.2014, 04:50
Sağolun arkadaşlar umarım en kısa zamanda alabilirim.

CELİL
05.July.2014, 10:07
Merhaba Arda aramıza hoş geldin :)
Dediğin gibi zehiri kapmışsın daha iflah olmazsın :mrgreen:
İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın 8)

Samet AKTEPE
05.July.2014, 11:18
Sağolun arkadaşlar umarım en kısa zamanda alabilirim.

Hoşgeldin kardeşim hayırlısıyla kavuş inş :) var mı aklında bir motor görüp te beğendiğin ?

GmachineinEskin
08.July.2014, 03:37
Merhaba Arda aramıza hoş geldin :)
Dediğin gibi zehiri kapmışsın daha iflah olmazsın :mrgreen:
İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın 8)

Teşekkürler iflah olacağımı bende sanmıyorum ilk sürdüğümden biri iki teker üzerinde rüzgarı hissetmeyi düşünüyorum.

GmachineinEskin
08.July.2014, 03:40
Hoşgeldin kardeşim hayırlısıyla kavuş inş :) var mı aklında bir motor görüp te beğendiğin ?

Açıkçası bütçe sıkıntısından dolayı net olarak şu model diyemiyorum. En kısa zamanda parayı denkleştirdiğimde piyasadaki ikinci ellerden bütçeme uyan, iyi kullanılmış bir 250liği alacağım.

sargin
08.July.2014, 13:07
hoşgeldin dostum...

bende senin gibi ne öğrenciyim ne değilim malum lys dönemi..büyük ihtimal iç anadolu tarafına okumaya gitcem bu yüzden motorumu satıcam..4250 civarı bırakıcaktım sana verebilirim dilersen..7 bin kilometrede..2006 model dd 250e-9

Barisinal
08.July.2014, 15:11
kardesim bende hayaline yeni kavusanlardanım.. DD250 E10 aldım daha dün.. izmirdeyim. motordan anlamam ama kon aklamadır vs dir sana elimden gelen yardımı yapmaya hazırım ..

Tanju Mayda
08.July.2014, 22:21
İnşallah en kısa zamanda motorunla yollarda olman dileğimle

GmachineinEskin
09.July.2014, 02:02
hoşgeldin dostum...

bende senin gibi ne öğrenciyim ne değilim malum lys dönemi..büyük ihtimal iç anadolu tarafına okumaya gitcem bu yüzden motorumu satıcam..4250 civarı bırakıcaktım sana verebilirim dilersen..7 bin kilometrede..2006 model dd 250e-9

Düşündüğün için teşekkürler. Kilometresi falan aslında bayağı cazip. Ama parayı toparlamak için sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var.

GmachineinEskin
09.July.2014, 02:03
İnşallah en kısa zamanda motorunla yollarda olman dileğimle

kardesim bende hayaline yeni kavusanlardanım.. DD250 E10 aldım daha dün.. izmirdeyim. motordan anlamam ama kon aklamadır vs dir sana elimden gelen yardımı yapmaya hazırım ..

Teşekkürler arkadaşlar.