Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul /Avrupa Yakasından Selamlar
mgokalp
06.July.2014, 18:28
Merhabalar, aslında yeni üye sayılmam uzun süredir üyeyim ama motorumu almam biraz vakit aldı.Daha önce danıştığım bir kaç konu olmuştu ama motorumu alınca tekrar bi kendimi tanıtmak istedim. İstanbul /avrupa yakasındayım geçtiğimiz hafta Regal Raptor dd150-E2 aldım artık ben de aranızdayım tekrar merhabalar 8)
Merhabalar, aslında yeni üye sayılmam uzun süredir üyeyim ama motorumu almam biraz vakit aldı.Daha önce danıştığım bir kaç konu olmuştu ama motorumu alınca tekrar bi kendimi tanıtmak istedim. İstanbul /avrupa yakasındayım geçtiğimiz hafta Regal Raptor dd150-E2 aldım artık ben de aranızdayım tekrar merhabalar 8)
Merhaba Mert tekrar aramıza hoş geldin :)
Yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
mgokalp
06.July.2014, 20:51
Teşekkür ederim abim, buluşmalar da haber verirseniz cok sevinirim bir de son ricam var celil abi senden ; dd150-e2 kullanma klavuzunu mail olarak atarmisin eger elinde varsa
Teşekkür ederim abim, buluşmalar da haber verirseniz cok sevinirim bir de son ricam var celil abi senden ; dd150-e2 kullanma klavuzunu mail olarak atarmisin eger elinde varsa
Mert kullanma kılavuzunu mail adresine gönderdim 8)
Buluşmaları foruma yazıyoruz takip edersen sende katılablilrsin 8)
Tanju Mayda
07.July.2014, 00:26
Hayırlısı olsun yeni makinan Mert, yolları eskitmen dileğimle:)
dragendo
07.July.2014, 10:24
Mert hoşgeldin , İstanbul gurubunun buluşmalarına katılmanı bekliyoruz. 8)
mgokalp
10.July.2014, 00:33
teşekkür ederim buluşmalarda görüşmek üzere :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.