PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zeytınburnundakı Sıyah daytonalı abım

decimate
08.July.2014, 14:03
Dün zeytinburnu veliefendinin orda yine kendini motorsiklet sanan, jipli biriyle ışıklarda tartşırken daha doğrusu ben nefretimi kusarken az ileride bana destek olmak için bekleyen siyah sanırım 350lik daytonalı abiye sonsuz teşekkürler. Umarım forumdandır.

CELİL
08.July.2014, 14:21
Dün zeytinburnu veliefendinin orda yine kendini motorsiklet sanan, jipli biriyle ışıklarda tartşırken daha doğrusu ben nefretimi kusarken az ileride bana destek olmak için bekleyen siyah sanırım 350lik daytonalı abiye sonsuz teşekkürler. Umarım forumdandır.
Motor Kardeşliği en güzeli :cheesy:
Emir Sanada geçmiş olsun trafikte çok var bunlardan :x

Gezgin
08.July.2014, 15:02
Geçmiş olsun kardeş,celil abiye katılıyorum
Pazar günü arabayla izmir e geldim,yolda gördüğüm chopperla el salladım korna çaldım,özellikle izmir içinde çok vardı,deli sanmış olabilirler beni:)

decimate
08.July.2014, 15:09
bende bu dayanısmayı sevıyorum chopper endurocularda bu dayanısma haylı var gordugum. bu dayanısmada mutlu edıyo neticede trafikte handikaplı durumdayız. bizim insanımızda ustumuze ustumuze gelmeyi cok sever. normalde arabada cok tepkisizim ama motorda cok siddetli tepkiler veriyorum. polis arabasının aynasına tekme sallamak gibi :D neyse neticede dayanısma ıyıdır :D

Tanju Mayda
08.July.2014, 22:24
Chopper ruhunu yaşayan herkesden selam aldım - selam verdim, yardımcı oldum - yardım aldım.
Farklıyız:):):)