Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni başlayan biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum
Smaylcan
09.July.2014, 10:10
Merhaba arkadaşlar ben Bursa'dan İsmail
DD 250 E almak istiyorum ancak bağzı tereddütlerim
Var. Aslında ben karar verdi bu model ve markada
Ama piyasada Çin mallarına karşı önyargı beni etkilemedi
Desem yalan olur. Sizlerden öğrenmek istediğim
Motorlarınızdan memnunmusunuz olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir.
Şimdiden teşekkürler
omer_cip23
09.July.2014, 10:44
merhaba hoşgeldiniz aramıza. 250 e9-b den bahsettiğini varsayarak cevaplıyım benim ilk motorum buydu acemilik atmak hatta daha sonra kullanmak için bence muazzam bir motor hafif az yakar şehir içi kontrolü rahat bence acemiye lazım olan özellikler bunlar marka çin markasıdır ama diğer markalarla uzaktan yakından alakası yok iyi bakarsan seni üzceğini düşünmüyorum beni üzmedi :)
Merhaba İsmail aramıza hoş geldin :)
Bende çin makinalara güvenmiyorum Ama Regal Raptor bunların dışında bence piyasada alınabilecek tek çin makina RR dur 6-7 yıldır RR un farklı modelleriyle her türlü yolda sürüş yaptım hiç yolda kalmadım tabi bu hiç sorun yapmaz demek değil ufak tefek her makinada olabilecek şeyler olabilir ama yolda kalmaz parça servis sıkıntısı yoktur ve oturmuş bir markadır ikinciel pazarı iyidir forumları okursan makina hakkında istemediğin kadar bilgiye sahip olabilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Smaylcan
09.July.2014, 14:23
Tekrar merhaba az evvel Bursa'daki set grup da idim
yani regal raptor Bursa bayii. DD 250e daytonayı
Görmeye gitmiştim ellerinde bir tane var ve 9200 lira
Fiyat söylüyorlar inşallah hafta sonuna kadar karar verip
Halletmiş olucam. Mont ve kask için ne tavsiye edersiniz
Sevgili dostlar.
Doğan BARLAK
09.July.2014, 16:43
Merhaba Ismail abi bende bursadanim daha motorum yok alicam inşallah bende hosgeldin :)
Tekrar merhaba az evvel Bursa'daki set grup da idim
yani regal raptor Bursa bayii. DD 250e daytonayı
Görmeye gitmiştim ellerinde bir tane var ve 9200 lira
Fiyat söylüyorlar inşallah hafta sonuna kadar karar verip
Halletmiş olucam. Mont ve kask için ne tavsiye edersiniz
Sevgili dostlar.
Merhaba ismail yukarıda linki olan sponsorumuz motosikletcim de 250cc Daytona 8300 tl lstersen kargo ile gönderim yapar ara ismimi ver elinden gelen kolaylığı saglar 8)
Smaylcan
09.July.2014, 18:21
Celil bey teşekkür ederim hemen görüşücem.
Gezgin
09.July.2014, 22:46
Her motorda sorun çıkması normaldir,turkchopperda bir sürü harley var,80-90 bin dolarlık makinalar,uzun mesafeli sürüşlerde japonlardan daha fazla sorun çıkarıyorlar,
RR fiyat performans açısından alınabilecek en güzel makinelerden biridir,en güzelide basit olması
Tanju Mayda
10.July.2014, 00:25
Bu forumda takılanların %90 ı RR kullanıcıları.Hiç kimsenin de motorundan şikayetçi olduğunu duymadım her makinada olabilen klasik sorunlar dışında.Kesinlikle tavsiye ederim.Şimdiden hayırlara vesile olsun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.