Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar...
Efnib İhsan
10.July.2014, 05:27
Öncelikle merhabalar. Henüz bir motor almış değilim. Rr dd 150-e almayı düşünüyorum. Ehliyetim ağustos başı gibi elimde olacak. Akabinde de motoru almayı düşünüyorum. Motoru araştırırken forumunuzu keşfettim. 2 gündür bayağı dolaştım. Muhabbetiniz ve samimiyetinizden etkilendim açıkçası. Fazla aktif olamasam da aranıza katılmak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Merhaba İhsan aramıza hoş geldin:)
İlk adımı atmış ehliyet işine girişmişsin gerisi gelir başlamak bitirmenin yarısıymış 8)
İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
dragendo
10.July.2014, 11:18
Hoşgeldin , Umarım en kısa zamanda senide aramızda görürüz.. İstanbul grubunun sayısını arttırmamız lazım :) Ankara koptu gidiyo ..
Tanju Mayda
11.July.2014, 00:59
Hoşgeldin İhsan,
Ehliyetle başlaman iyi olmuş.
En kısa zamanda motorunla yolları eskitmen temennilerimle:)
mgokalp
11.July.2014, 01:19
Hoşgeldin ihsan umarım hayalinde ki RR yi alirsin :)
Bülent
11.July.2014, 01:46
Hoşgeldin kardeşim
cagtili
11.July.2014, 04:05
Hoşgeldin , doğru yerden tercih yapıyorsun 8)
Efnib İhsan
12.July.2014, 04:48
Hoş bulduk. Sıcak ve samimi karşılamanız için çok teşekkürler. Ben de sabırsızlanıyorum :)
Efnib İhsan
17.July.2014, 22:46
Ehliyeti bekleyemedim. Bugün istediğim makinayı aldım. Acemiliği atlattıktan sonra beraber sürmeyi iple çekiyorum.
Ehliyeti bekleyemedim. Bugün istediğim makinayı aldım. Acemiliği atlattıktan sonra beraber sürmeyi iple çekiyorum.
İhsan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin nazar
motoru ehtiyeti alana kadar trafiğe kapalı alanlarda sür hem sağlık kese anlamında daha yararlı olur ehliyetsiz yakalanırsan 1500 tl cezası var 8)
cagtili
18.July.2014, 00:22
olsun bende ehliyeti almadan motoru aldım 3 haftayı geçti sanırım8)
hala da almadım ehliyeti :p sınavdan geçtim haftasonu idi sanırım bi on gün içinde almış olurum, biraz polislerden tırsarak geziyorum ehliyeti alınca daha rahat gezicem :cheesy:
Tanju Mayda
18.July.2014, 00:32
Aman ehliyetsiz sürüşe dikkat !
Evin önünde motoru çalıştırmadan düşşen, hastahanede motordan düştüm desen ve kayıtlara öyle geçse dünyanın para cezası çıkar.
Kaldıki değil yayaya, araca, sahipli bir hayvana da çarpsan, gerisini düşünemiyorum.
Aman dikkat !
cagtili
18.July.2014, 01:28
aman tövbe diyelim abim :shock:,
allah kazalardan nazarlardan saklasın
az kaldı sınavı geçtim kursun belgeleri hazırlamasını bekliyorum hazırladığı gün gidip alıcam ehliyeti:mrgreen:
SÜRÜCÜ
18.July.2014, 10:52
RR ailesine hoşgeldin dostum motorunda hayırlı olsun güzel tercih yapmıssın ama dikkat et ehliyet çok önemli en kısa sürede çöz bu sorunu ki motorun keyfini yaşıyasın Allah kazasız belasız binip inmeyi nasip etsin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.