oaltindag
27.July.2014, 20:42
Merhaba;
Regal Raptor 250 e-9 kullanıcısıyım... Motorum aniden teklemeye başladı. Benzin bitti sandım yedeğe aldım yine aynı, sanayide ustama gittim. Bindi çalıştırdı, motorda hiç bir sorun yok. "pislik atmıştır" dedi, gitti. Bindim, bu sefer mümkün değil çalışmaz. Tekrar baktılar, manifolt hortumu yırtık... Son anda değiştirdiler, sorun çözüldü. Çıktım yola 10km sonra stop etti ve mümkün değil yine çalışmıyor. Pazar ve arefe günü sanayi kapalı!
1. Bujidendir dedim, bujileri değiştirim. çalışmadı.
2. Buji kablolarına baktım elektrik gelmiyor.
3. Emergency Stop düğmesini kontrol ettim, sanki onda da sorun yok...
4. Ayaklık müşürünü iptal etmiştim, kablolarına baktım iki yeşil birbirine bağlı, siyah olan ağzı kapalı olarak boşta. sorun yok...
5. Beynin soketlerine baktım yerinde.
6. Beynin siyah kablosuna direk elektirik verdim yine yok.
7. Çalışan bir regal'den beyin aldım taktım yine yok!
Geriye ne kaldı? Bu ateşleme sorunu neden olur?
Regal Raptor 250 e-9 kullanıcısıyım... Motorum aniden teklemeye başladı. Benzin bitti sandım yedeğe aldım yine aynı, sanayide ustama gittim. Bindi çalıştırdı, motorda hiç bir sorun yok. "pislik atmıştır" dedi, gitti. Bindim, bu sefer mümkün değil çalışmaz. Tekrar baktılar, manifolt hortumu yırtık... Son anda değiştirdiler, sorun çözüldü. Çıktım yola 10km sonra stop etti ve mümkün değil yine çalışmıyor. Pazar ve arefe günü sanayi kapalı!
1. Bujidendir dedim, bujileri değiştirim. çalışmadı.
2. Buji kablolarına baktım elektrik gelmiyor.
3. Emergency Stop düğmesini kontrol ettim, sanki onda da sorun yok...
4. Ayaklık müşürünü iptal etmiştim, kablolarına baktım iki yeşil birbirine bağlı, siyah olan ağzı kapalı olarak boşta. sorun yok...
5. Beynin soketlerine baktım yerinde.
6. Beynin siyah kablosuna direk elektirik verdim yine yok.
7. Çalışan bir regal'den beyin aldım taktım yine yok!
Geriye ne kaldı? Bu ateşleme sorunu neden olur?