PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektrik kabloları kül ...

ozgurdindar
29.July.2014, 22:19
2 ay önce 250 cc sıfır km regal raptor daytona motorsiklet aldım. Aldığımdan beri servisten çıkamıyorum. Bursa yetkili servisinin zaten mahalle bisikletçisinden farkı yok ve her sıkıntı çıkardığında bir de ücret talep ediliyolar. Yaklaşık 1 hafta önce sele altından duman geldi ve şansıma servisin önünden geçiyordum, kablolar erimiş ve bunları bantlamak için 20 lira para aldılar. Elektrik bandı yahu altı üstü. az evvel de aynı sıkıntının daha büyük çaplısını yaşadım. Fren lambası farlar sinyaller hepsi iptal duman dumana. Muhtemelen daha uçuk bi fiyatla sıkıntımı gidereceklerini söyleyecekler. Bunun bi standartı yok mu arkdaş, ota boka 1 aylık motora habire para verceksem ne anladım ben bu işten. Ayakta adam düzüyolar. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır... buyrun bu da son hali
http://i.hizliresim.com/aP2zW5.jpg (http://hizliresim.com/aP2zW5)

Bahadır
29.July.2014, 22:28
0 aldığın motorda bunlardan nasıl para istiyorlar anlamadım. Kullanıcı hatası değil bişey değil

Opie
29.July.2014, 22:35
0 motosiklet de bunlarin olmamasi lazım gerekli yerlere danis gerekirse Istanbul yada ana merkez ile iletisime geçmeni tavsiye ederim geçmiş olsun

ozgurdindar
29.July.2014, 22:42
0 aldığın motorda bunlardan nasıl para istiyorlar anlamadım. Kullanıcı hatası değil bişey değil
Servisteki arkdşın dediğine göre sadece motor aksamlarıyla ilgili sıkıntı çıkarsa garanti dahilinde oluyomuş. Garanti koşullarında elektriksel arızalarda suyla ilgili kısa devreler ve elektrik bağlantısı gerektiren aksesuar takılması durumunda garanti dışı yazıyor, ne suya maruz kaldı ne de aksesuar taktırdım. Adım gibi eminim yine para isteyecekler. Perşembe sabahı ilk işim türkiye distribütörü emre motoru aramak olacak. 1000 km bakımı için 125 tl para aldılar, bu standart bi fiyatmı ve bu yaşadığım sorunlar normal mi diye soracağım. Alacağım cevabı çok merak ediyorum cidden

ozgurdindar
29.July.2014, 22:44
Kesinlikle benlik bişey yok, sürekli kontrol ediyorum herşeyini, resmi sitesinden bi şikayet maili gönderdim, Türkiye distribütörü olan emre motorun sayfası error veriyo :) nasıl bi işe bulaştım bilmiyorum. çin malı çakmak bile almam bundan böyle

Bahadır
29.July.2014, 22:45
Bakım için burada 100-110 lira aliyolar.ama elektrik sorunu normal değil.cin malı olmasiyla alakasi yok 1000 de 1 sana denk gelmiş

ozgurdindar
29.July.2014, 22:57
Bakım için burada 100-110 lira aliyolar.ama elektrik sorunu normal değil.cin malı olmasiyla alakasi yok 1000 de 1 sana denk gelmiş

1000 de 1 değil 10milyonda 1 olsa yine bana denk gelir. o kdar şanssızım. bu işin bi standartı olmalı, neden sizden 110 bizden 125 mesela !!! hayırlısı, beklicez görcez bakalm

Tanju Mayda
30.July.2014, 03:34
Okuyunca üzüldüm, bence büyük şanssızlık.Emre motor la irtibata telefonla geçmen bence olayı çözecektir.
En kısa zamanda dertlerinden kurtulman dileğimle:)

ozgurdindar
30.July.2014, 10:11
Okuyunca üzüldüm, bence büyük şanssızlık.Emre motor la irtibata telefonla geçmen bence olayı çözecektir.
En kısa zamanda dertlerinden kurtulman dileğimle:)
Teşekkür ederim, umarım sıkıntı çözülür

CELİL
30.July.2014, 12:02
Özgür çok geçmiş olsun RR sıkıntıları olan bir makina değildir çıkan sıkıntıların %90 nı montajını ve bakımını yapan ustaların hatalarından iş bilmezliğinden kurcalamasından kaynaklanıyor malesef garanti servisin dediği gibi elektirk ve aksesuar kabul edilen parçaları kapsamaz fakat senin makinan sıfır ve hiçbir kişisel mudahale yapılmamış orjinal makina kabloların tutuşması normal değil mutemelen montaj sırasında elektirik kablosu şasenin arasına sıkışıp zamanla sıyrılıp kısa devre yapmıştır bu durumun düzeltilmesi lazım servisle konuyu çözemezsen RR distribütörü Emre ltd yi ara müşteri temsilcisi ile görüş sorunun çözülmesini talep et ve bizim forumun üyesi olduğunu mutlaka söyle inşallah kısa sürede sorunu çözer motor keyfine kaldığın yerden devam edersin
firmanın telefonu : 0216 6562656 :(

ozgurdindar
30.July.2014, 15:29
Özgür çok geçmiş olsun RR sıkıntıları olan bir makina değildir çıkan sıkıntıların %90 nı montajını ve bakımını yapan ustaların hatalarından iş bilmezliğinden kurcalamasından kaynaklanıyor malesef garanti servisin dediği gibi elektirk ve aksesuar kabul edilen parçaları kapsamaz fakat senin makinan sıfır ve hiçbir kişisel mudahale yapılmamış orjinal makina kabloların tutuşması normal değil mutemelen montaj sırasında elektirik kablosu şasenin arasına sıkışıp zamanla sıyrılıp kısa devre yapmıştır bu durumun düzeltilmesi lazım servisle konuyu çözemezsen RR distribütörü Emre ltd yi ara müşteri temsilcisi ile görüş sorunun çözülmesini talep et ve bizim forumun üyesi olduğunu mutlaka söyle inşallah kısa sürede sorunu çözer motor keyfine kaldığın yerden devam edersin
firmanın telefonu : 0216 6562656 :(
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Celil Bey. Bayram tatilim rezil oldu, iyiki uzun yola çıkmadım. Yarın ilk işim distribütörü aramak olacak. İyi Bayramlar