Orijinalini görmek için tıklayınız : Grubunuza Yeni Üye Ve Birkaç Soru :)
LosingPremium
30.July.2014, 22:43
Öncelikle İyi Akşamlar arkadaşlar :)
Gruba yeni kayıt oldum Size bir kaç bişey sormak istiyorum sonra bende alma ihtimalim var Allah nasip ederse :) Neyse Uzatmiyim
Şimdi arkadaşlar Bende Honda CB125E Var Sıkıldım açıkcası motordan ve küçüklüğümden beridir chopper ve süpersport hastasıyım..Size sorum sizce motoru satıp RR Nin 150 liğini alayımmı yoksa Honda CBR125R mi alayım Gönlüm açıkçası RR istiyo ama güvenemiyorum eskişehir bayisini falan da bulamadım..Bide 100 km de ne kadar yakıyor 150 lik olan model.. Eskişehir de RR ci arkadaş var mı? :) Parça Sıkıntısı varmı ? Kısacası Hiç bi bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim bu arada kendimi de tanıtayım bellimi olur RR ci oluruz Bizde :) Adım Hasan Yaşım 17 Daha yeni ehliyet aldım ama 3 senedir motor kullanıyorum Eskişehirde yaşıyorum Aranızda Belkide En küçüğünüzüm :)
Bayramınızıda kutluyorum..
Merhaba Hasan aramıza hoş geldin :)
iki model birbirinden çok farklı tarzlar önce sen hangi tarzı istediğine karar ver
sürat hareket dersen 125R ama ağır abi dersen düşük devirli makina dersen chopper alıcaksın
RR lar kendi katagorisinde en iyi makinadır sıkıntı çıkarmaz keyifle binersin 150 cc nin yakıtı ekonomiktir kullanıcıları ve eskişehirde okuyan ögrenci arkadaşımız ugur var konuyu görünce detaylı bilği verecektir işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
LosingPremium
31.July.2014, 02:28
Teşekkürler mesaj yazdiginiz için.. ben kafayi taktim rr almaya fakat şöyle bi yazi gördüm merak ettim adamin biri 14 litre benzinle 320 km gitmiş sizce dogrumu çok gibi geldi bana
Bu arada bana motor dediğin tarz olacak hiz ikinci plan benim icin
Tanju Mayda
31.July.2014, 03:54
Hoşgeldin,
Eğer chopper model de kararlı isen RR 150 liliği tavsiye ederim.Şu anki benzin fiatlarına istinaden 100 km de 15(onbeş) lira civarı yakıt maliyeti var.
Çekişi de mükemmel.
Bahadır
31.July.2014, 09:27
Teşekkürler mesaj yazdiginiz için.. ben kafayi taktim rr almaya fakat şöyle bi yazi gördüm merak ettim adamin biri 14 litre benzinle 320 km gitmiş sizce dogrumu çok gibi geldi bana
Bu arada bana motor dediğin tarz olacak hiz ikinci plan benim icin
Ben eskişehirliyim.bu sabah döndüm istanbula.Servis ve bayi konusunda bilgim yok.Ama 14 litre benzinle 320 km giden motor 250 cc dir.150 cc ile 320 km 9-10 litre yakar.
LosingPremium
31.July.2014, 13:29
Bisey daha soracagim toplaniyomusunuz peki :) şehir turlari falan.. Ben alicam ya karari verdim :)
A. Emre GÜVEN
31.July.2014, 15:00
ankara ekibi geziyor toplanıyor yakında eskişehir gezisi yapılır muhtemelen.
Eskişehirde de birkaç arkadaşımız var diye biliyorum.
bu arada belki regalci olurum gibi birşey okudum. regalin olmasa da burada yerin var kardeşim. hatta regali olmadan bu forumda olanları daha çok seviyorum :D
LosingPremium
31.July.2014, 16:35
ankara ekibi geziyor toplanıyor yakında eskişehir gezisi yapılır muhtemelen.
Eskişehirde de birkaç arkadaşımız var diye biliyorum.
bu arada belki regalci olurum gibi birşey okudum. regalin olmasa da burada yerin var kardeşim. hatta regali olmadan bu forumda olanları daha çok seviyorum :D
Çok Teşekkür ediyorum kardeşim :)
Bahadır
31.July.2014, 23:15
Çok Teşekkür ediyorum kardeşim :)
sol tarafta msj yazan kişinin bilgileri yazar.Orda yaş bölümü de yer alıyor :)
Tanju Mayda
01.August.2014, 03:28
Forumda yazılmış eski konuları oku.Bir çok bilgi edineceksin.
nenickila
01.August.2014, 16:58
aramıza hoşgeldin :)
grubunuz değil grubumuz yazacaktın sanırım :cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.