Orijinalini görmek için tıklayınız : motosiklet değişimi ve takas hakkında!
omeryukksel
31.July.2014, 01:02
selamlar arkadaşlar.ben dd 150 motorumu takasa girip üzerine ekleyerek bir daytona almak istiyorum acaba ikinci el olarak regal raptorumu verip daytona alabileceğim bir mağaza varmıdır istanbul da?
Bazı mağazalar sıfır makina alırsan takasa giriyor arayıp sormak lazım fakat takasta senin makinanın fiyatını çok düşük sayarlar 8)
Ruberjack
31.July.2014, 01:39
selamlar arkadaşlar.ben dd 150 motorumu takasa girip üzerine ekleyerek bir daytona almak istiyorum acaba ikinci el olarak regal raptorumu verip daytona alabileceğim bir mağaza varmıdır istanbul da?
Selam arkadaşım dd 150 arıyordu. ona whatsup tan mesaj yazdım. ilgilenirse satın alabilir.
Ruberjack
31.July.2014, 01:49
Arkadaşa ulaştıö. maalesef almış.
İstanbul maltepe'de galeri İlyas takas yapıyormuş.
Tanju Mayda
31.July.2014, 03:56
Kendin satmaya çalış.Mağazalar kendileri de üzerine kar koyup satmak isteyeceklerinden makinan ucuza gider.:)
omeryukksel
31.July.2014, 22:57
cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar :) satmaya vaktim olmuyor.yani satma işlemi çok uzun sürüyor.3 kuruş ucuza gitsin kurtulayım diye öle duşundum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.