PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR alacağım yardım bekliyorum

Any1stopme
08.August.2014, 05:47
Öncelikle herkese selam çok heves ettiğim bir regal raptor motor almak istiyorum onun için sizden önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.250 cc lerde bir kaç model var hangisini tavsiye edersiniz.350 cc de olabilir yeni alacagım için fiyat ve satılık varsa özelliklede ankarada tavsiye edebileceğiniz 2.el temiz bir regal raptor için yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.:)

A. Emre GÜVEN
08.August.2014, 11:29
1 hafta önce sorsan buluştun. emcho sattı dışarıya
satacak arkadaşlar genelde sahibindene ilan açmadan burada duyuruyor. buradan alan olmazsa dışarıya satılıyor.

tanışma başlığına bekleriz. RR-Ankaraya bir üye daha

Emrehan
08.August.2014, 11:30
Emre hoşgeldin. :)
250cc olarak klasik model, Daytona ve Spyder modelleri piyasada. 350cc olarak da Daytona ve Spyder var; klasik yok.

Hangisinin sana uygun olduğuna bütçene, beklentilerine ve tarzına göre sen karar vereceksin. Bana sorarsan tüm modellerin üstünde bir oturup dene, kullanmayı biliyorsan bir tur at, hatta gerekirse fotoğraf çektirip incele; ona göre kararını ver. Kolay gelsin. 8)

CELİL
08.August.2014, 12:03
Merhaba Emre aramıza hoş geldin :)
RR modellerinin cc olarak farklı olsada motorları yürürleri aynıdır kasaları farklıdır herkes kendi tarzına göre bir makinayı alır bir bayiye git tüm modelleri incele üzerine otur bak hangisi sana beni al derse o senin modelindir 8)
inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

Tanju Mayda
09.August.2014, 04:46
En güzeli Ankara grubuyla buluş, orada hepsini görür ve üzerine binerek dener, kararını verirsin.
En kısa zamanda yolların tozunu atman dileklerimle,
bu arada hoşgeldin

nemru_T
09.August.2014, 14:00
Merhaba. bende 2014 model haziran 26 da trafige cıkmıs kazası olmayan 1300 km de beyaz 250cc daytona var. fiyatı karşılıklı konusabiliriz. Ankaradayım bende.

Any1stopme
11.August.2014, 01:09
Herkese tsk ederim aradığım motoru buldum yarın satışını alacağım bir spyderım oldu.Şimdi sıra geldi tanışmaya, turlara ve yeni motorumun keyfini çıkarmaya.

CELİL
11.August.2014, 01:16
Herkese tsk ederim aradığım motoru buldum yarın satışını alacağım bir spyderım oldu.Şimdi sıra geldi tanışmaya, turlara ve yeni motorumun keyfini çıkarmaya.
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin nazar
Resimlerini koymayı unutma 8)

Doğan BARLAK
11.August.2014, 06:40
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler :)

sirinbaba can
11.August.2014, 10:56
Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşlenazarr....