Orijinalini görmek için tıklayınız : ön siperlik
ereneren
08.August.2014, 12:32
merhaba celil abi okuyosan eğer ön siperlik almıştım bikaçgün kullandım benim motora biraz büyük geldi sanki ben fotograf olarak sypder da görmüştüm iyi duruyodu satıyorum ilan verdim burdada paylaşmamın sakıncası olurmu acaba
CELİL
08.August.2014, 12:36
merhaba celil abi okuyosan eğer ön siperlik almıştım bikaçgün kullandım benim motora biraz büyük geldi sanki ben fotograf olarak sypder da görmüştüm iyi duruyodu satıyorum ilan verdim burdada paylaşmamın sakıncası olurmu acaba
Eren sıkıntı yok diami üyelere herşey serbest :mrgreen:8)
ereneren
08.August.2014, 12:37
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopper-siperlik-on-cam-171507121/detay/
http://image5.sahibinden.com/photos/50/71/21/thmb_171507121urk.jpg
ereneren
08.August.2014, 14:24
[QUOTE=ereneren;163889]http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopper-siperlik-on-cam-171507121/detay/[/Q çok az kullandım benim motora büyük geldi birazda boy olarak spyderda görüp almıstım daytona spyder oınlara daha iyi oluyo almak isteyen arkadasa yardımcı olurum
sirinbaba can
08.August.2014, 17:46
GV 250 de aynısını kullanıyorum,Motorun kafası büyük olduğundan sırıtmıyor,ama spyder'lar ince dolayısıyla ilanında bilgi olarak ekleyebilirsin.
Tanju Mayda
09.August.2014, 04:01
Eren sıkıntı yok diami üyelere herşey serbest :mrgreen:8)
He he,
Satılık boş şişeler...
Her birinin depozitosu ödenmiş olup, Türkiye'nin her yerinde satışa uygundur
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):)
YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM TAŞARIM.
KÜKREMİŞ SEL GİBİYİM, BENDİMİ ÇİĞNER AŞARIM
ereneren
09.August.2014, 18:42
[QUOTE=ereneren;163889]http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopper-siperlik-on-cam-171507121/detay/[/Q çok az kullandım benim motora büyük geldi birazda boy olarak spyderda görüp almıstım daytona spyder oınlara daha iyi oluyo almak isteyen arkadasa yardımcı olurum
ilan süresi dolmuş ama isteyen arkadaslar yazarsa fotoğraf falan atabilirim fiyattada bişeyler olur tabi
aidikurt
09.August.2014, 21:02
motor ustunde takılı halde resmı varmı?
ereneren
10.August.2014, 00:43
motor ustunde takılı halde resmı varmı?
evet var ısıktan falan cok net belli olmayabilir ama numara falan verebilirsen whatsappdan fotoğraf atarım
ereneren
13.August.2014, 22:17
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopper-siperlik-on-cam-171507121/detay
Samet AKTEPE
14.August.2014, 11:43
Bu siperlik T gidonlara uyar mı acaba ?
ereneren
14.August.2014, 12:39
Bu siperlik T gidonlara uyar mı acaba ?
t ye daha güzel olabilir daha rahat bağlanma yeri olur bence ankarada olsan denerdik ama izmirdeymişsin
Samet AKTEPE
14.August.2014, 13:06
t ye daha güzel olabilir daha rahat bağlanma yeri olur bence ankarada olsan denerdik ama izmirdeymişsin
Ya ben daha önce farklı farklı denedim durmadı pek ama bu tarzda değildi çok şüpheliyim olur mu diye eğer olur kesin diyebilecek biri varsa hemen alırım yani sorun değil
ereneren
14.August.2014, 18:22
Ya ben daha önce farklı farklı denedim durmadı pek ama bu tarzda değildi çok şüpheliyim olur mu diye eğer olur kesin diyebilecek biri varsa hemen alırım yani sorun değil
valla olur desem sadece satmak için demiş olurum bilmiyorum ben t gidona daha iyi olcagını düşünmüştüm ama t gidon takamadım okadar masraf yapamadım işte ankrada olsan denerdik dedim oyüzden :)
Samet AKTEPE
15.August.2014, 09:57
sen spyder da görüpte aldığını belirtmişsin sonuçta oda T gidon onda içine sinerek yakışmış diyebiliyorsan tamam demektir :)
Levent
15.August.2014, 11:49
Eren kardeşim satış ilanındaki son fotoğraftan gördüğüm kadarıyla montajı hatalı olmuş.
Motorun üzerinde durduğu yerin en az 25 - 30 cm aşağısında olması gerekir. Bu yüzden motora yakışmamış gibi duruyor.
Bence bu rüzgarlık klasik kasalara çok uyumlu gözüküyor.
ereneren
15.August.2014, 12:52
Eren kardeşim satış ilanındaki son fotoğraftan gördüğüm kadarıyla montajı hatalı olmuş.
Motorun üzerinde durduğu yerin en az 25 - 30 cm aşağısında olması gerekir. Bu yüzden motora yakışmamış gibi duruyor.
Bence bu rüzgarlık klasik kasalara çok uyumlu gözüküyor.
gidon şeklinden dolayı cam cok yaslanıyo gidoda falan yapamadım ben daha aşşa eğemedim o yüzden t gidonda cok daha rahat olcağını düşündüm ama almak isteyen arkadaşada denemeden olur diyemem tabi
Levent
15.August.2014, 13:51
gidon şeklinden dolayı cam cok yaslanıyo gidoda falan yapamadım ben daha aşşa eğemedim o yüzden t gidonda cok daha rahat olcağını düşündüm ama almak isteyen arkadaşada denemeden olur diyemem tabi
Eğer satılmaz ve tekrar motoruna takmak istersen GARAJ'a gel hallederiz. 8)
ereneren
15.August.2014, 13:54
Eğer satılmaz ve tekrar motoruna takmak istersen GARAJ'a gel hallederiz. 8)
tamamdır teşekkür ederim :) ama satmak istiyorum hatta biraz 4 5 biriktirirsem regalide satıp 250 cc virago falan 99 200 falan
ereneren
18.August.2014, 22:26
almayı düşünen arkadas olursa 90 tl artı kargo benden öyle yaparım
Samet AKTEPE
20.August.2014, 14:33
Motoru ne yapacağıma karar verebilsem ona göre konuşacağım da karar veremedim satıp satmamakta yoksa ilk müşterin benim gözüm var siperinde
ereneren
21.August.2014, 00:20
Motoru ne yapacağıma karar verebilsem ona göre konuşacağım da karar veremedim satıp satmamakta yoksa ilk müşterin benim gözüm var siperinde
:D :D tamamdır başlık burda görünmesede beni bulup yazarsın karar verince satılmazsa :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.