PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Raptorcular :)

CemalAslan
13.August.2014, 16:16
Merhaba arkadaşlar :) Aranıza katıldım desem mi, bilemiyorum henüz motor almadım. Motor alınca tam olarak katılmış olucam inşallah.

Kendimi tanıtıyım. Ben Cemal ASLAN. Yaş 20. Kırşehir'de oturuyorum. Ahi Evran Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde öğrenciyim.

Kendimi tanıyıp ruhumun sesini dinlemeye başladığım günden beri motorlara hastayım :) Ama özellikle chopper başka motor değil. Herkesiin hayali olan bir gün Harley Davidson sahibi olma isteği benimde hayalim :) İnşallah herkese bir Harley Davidson 883 Iron nasip olur :) Yalnız siftahımı Regal Raptor 350 DD ile açmayı düşünüyorum. Gerisi Allah kerim :)

Herkese hayırlı günler dilerim. Esen Kalın ;)

Emrehan
13.August.2014, 16:38
Tekrar hoşgeldin Cemal. 8)
Motosikletini henüz almamış olsan da gönül rahatlığıyla "aranıza katıldım" diyebilirsin; çünkü bu topluluğa katılmak motosikletle değil; ruhla oluyor. 8)

nickziki
13.August.2014, 16:43
Hoşgeldin,

Muhtemelen aynı zevklere sahibiz :) Iron konusunda katılmamak elde değil. Ama Yamaha XV950ye de bi göz at derim.

CemalAslan
13.August.2014, 16:58
Motorsiklet ruhu genlerimizde var evellallah :) Tanışmayı isterim ağbi motoru alınca gelirim o taraflara inşallah :)

Evet bu Yamaha'da güzelmiş ama Harley Davidson bi başka abi ya ::cheesy:

Emrehan
13.August.2014, 17:05
Motorsiklet ruhu genlerimizde var evellallah :) Tanışmayı isterim ağbi motoru alınca gelirim o taraflara inşallah :)

Evet bu Yamaha'da güzelmiş ama Harley Davidson bi başka abi ya ::cheesy:

Her zaman bekleriz Cemal. Yakın sayılırız. Ankara grubuna yazdım seni. :cheesy:

sirinbaba can
13.August.2014, 17:13
Gönül ne motorlar ister , :) Hoş geldin tekrar,

http://s1.directupload.net/images/140813/tgyk6sg9.jpg (http://www.directupload.net)

CELİL
13.August.2014, 17:51
Merhaba Cemal aramıza hoş geldin :)
inşallah kısa sürede hayalini kurduğun motora kavuşursun 8)

Ruberjack
13.August.2014, 19:01
Hoşgeldin Cemal

Doğan BARLAK
13.August.2014, 21:50
Hoşgeldin kardeşim :)

Tanju Mayda
14.August.2014, 02:28
Hoşgeldin Cemal,
İnşallah hayalini en kısa zamanda gerçekleştirirssin.Doğru yoldasın :)))

CemalAslan
14.August.2014, 16:18
Herkese teşşekkür ederim :)