PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor tavsiyesi için yardımcı olurmusunuz

fsariduman
18.Ağustos.2014, 20:23
merhabalar. bu konuyyu daha öncede açmıltım ama pek ilgilenen olmadığı için bir kez daha açma ihityacı hissettim. bilgiisi olan aktarırsa sevinriim. teşekkür ederm.

ben regal raptor spyder almayı istiyorum, ancak bi türlü karar veremedim spyder 250 mi alsam 350 mi alsam. aralarında belirgin bir fark varmı, teknik bakımdan, kasa bakımından, motor ferformans ve yakıt bakımından vergi falan nelerdir. yani 250 nin motoru kasasına küçük geliyor falan deniliyor , bazıları hiç fark yok anlayamazsın deniliyor. kafam karıştı. bilgilerinizi aktarrırsanız sevinirim.

CELİL
18.Ağustos.2014, 21:56
Merhaba Fatih özel mesajında cevapladım burayada aktarayım :D
250 cc ile 350 cc nin kasası yürürü aynı sadece 350 cc nin motor pistonları daha büyük olduğundan daha torklu bu sebebden yokuşlarda daha güçlüdür çabuk devir düşürmez artçı varken daha iyi çeker zorlanmaz uzun yolda güç olarak çok daha rahattır
250cc de iyidir yeterli makinadır
Benzin yakışları aynı gibidir pek fark yok 100 km de 4.5 litre ortalama yakar
vergisi 250 cc galiba senelik 2 taksit toplamı 110 tl gibiydi
350cc 180 tl dir
uzun süre kullanmak için alıyorsan bütçen müsaitse 350 cc daha iyi seçim olur inşallah kısa sürede gönlüne göre bir makinaya kavuşursun 8)

fsariduman
19.Ağustos.2014, 01:29
abiciğim bilgiler için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. kazasız sürüşler dilerim.

fsariduman
19.Ağustos.2014, 02:50
bi sorum daha olucak. ben ikisini hiç yan yana görmedim de, hani ikinci el veya sıfır alırken 350 ile 250 liliği nasıl ayırt edebiliriz. yani etiket ve ruhsat haricinde motorun herhangi bir yerinde bi işaret bi yazı veya belirgin görünen bi fark varmı. hani bize 350 lil diye 250 lik etiketleyip vermesinler..

CELİL
19.Ağustos.2014, 11:05
Fark edemezsin herşeyi aynı ruhsata bakmak en sağlam yol