PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KymcoVenox vs RR Spyder

teoman25
21.August.2014, 00:38
merhaba arkadaşlar...
geçenlerde sahibinden.comda Spyderlar arasında dolaşırken kymco Venoxa gözüm ilişti diğer markalarda.. birazcık araştırdım ufaktan. son 4 yıla ait 2.el model yok yani en taze 2010 model vardı bu dikkatimi çekti. diğer dikkatimi çeken nokta ise km'leri fazlaydı. yani anladığım kadarıyla sahiplerini üzmeden uzun yollar DEEh DEEH oğlum diyerek taşımış gibiler :)

görüntüsü hiç fena değil.. yakıt konusunda da uygun gibi geldi.. fakat servis olayı nedir. kroniği varmıdır bunları bilmem.. merakımı cezbetti www.kymco.com.tr adresine girdim. fiyat yok??... iletişim numarasından aradım... fiyat almak istiyorum dedim. "-yeni modeller bu yıl sonu itibariyle gelecekler ve 2015 şubat ayında bayilerde satışa sunulacak, o yüzden fiyat veremiyoruz" dedi bayan... bir de lafın arasında galiba: "mondial bayilerinde satılacak mı dedi? dağıtıcısı mondial olacak mı dedi? öyle bir şeyler dedi gibi ama tam emin olamadım ne dediğinden..

forumda da bi arama yaptım. fakat başlıklar eski galiba. şimdiye kadar eline Venox geçen süren test eden, iyi-kötü, olumlu-olumsuz fikri ya da deneyimi olanlar varmı aranızda yorumlarınız nedir? normalde benim isteğim bir Spyder almak fakat Venox şuan aklımı çekdi gibi. karşılaştırabilenler bu iki motoruda karşılaştırabilirler. fikri olan?

Kazım
21.August.2014, 10:35
Venox'un çok güzel bir motor olduğu söyleniyor, genellikle bilenler anlayanlar tercih ediyor...

Son 4 yıla ait ikinci el yok derken 2010 sonrası üretilmedi bildiğim kadarıyla, o sebeple yok...

CELİL
21.August.2014, 12:15
Merhaba Teoman askerlikte bitti geçmiş olsun aramıza tekrar hoş geldin :)
Kmyco venox lar 2005 de türkiyeye geldi o zaman lar fiyatları çok yüksekti ama motoruna 100 bin km garanti veriyorlardı sağlam torklu iyi makinarı olduğu söyleniyor ama fiyatı çok yüksek olduğundan satamadılar piyasadan çekildiler 2010 dan sonra türkiyeye getirilmedi o yüzden en son 2010 model var kullanıcilarının km si niye yüksek alan satamıyor elinde kalıyor çünki makinanın satışı olmadığından servis parça sorunu var
Geçen ay kmyco distribütörlüğünü mondial aldı artık makinaya onlar bakıcak 8)

teoman25
21.August.2014, 13:21
hoşbulduk Celil abi :)
bakalım bi işe girer biraz birikim yaparsam zaten anca 2015e motor alabileceğim.
celil abi, senin fikrin nedir VEnox-Spyder arasındaki?

CELİL
21.August.2014, 13:47
hoşbulduk Celil abi :)
bakalım bi işe girer biraz birikim yaparsam zaten anca 2015e motor alabileceğim.
celil abi, senin fikrin nedir VEnox-Spyder arasındaki?

Teo benim cevap belli zaten :mrgreen:
inşallah kısa sürede baştan beri gönlünde yatan spyder'e kavuşursun 8)