Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor 250 e9b nasil bilirsiniz
polo34
23.August.2014, 22:11
Boyum 1.67, kilo 80, 10000 km motor tecrubem var, butce 7-8 desem bu motor icin ne dersiniz?
Biraz daha ver bu motoru alma dermisiniz? Daytona cok guzel ama boy :(
Rks 250, lifan 250 icin bir ton laf ediliyor, sorunsuz uzun yol yapayim, dokulmesin isterim
Son Surat, titresim, yakit tuketimi icin ne dersiniz?
Emrehan
23.August.2014, 23:35
Ahmet hoşgeldin öncelikle.
250E-9B klasik kasa, Daytona'ya göre gösterişsiz ama sele ve amortisör olarak Daytona'dan çok daha konforlu. 8)
Ama gönlün Daytona'daysa ve tek sorun boyunsa için rahat olsun; ben de 1.68'im ve Daytona'da hiç zorlanmıyorum. 8)
Edit: 2007'de üye olmuş adama da hoşgeldin dedim ya; yaşlandığımdan emin oldum artık. :D
polo34
23.August.2014, 23:50
2013 e9 6500 tl, lifan 6500 tl, rks 7500 tl, daytona 9000 tl diye gidiyor, benim 2. motor olacak, kredi kartına taksitle alacağımdan fazla açılmak istemiyorum, tip olarak açıkçası gönlüm rks'den yana, lifan da hoş, saydığım tüm motorlar için nette bir sürü olumsuz yorum var, olumlu da illa ki var da malı almaya gelince anladınız:) neyse regallerin soğutmaları arızalı diye bir yaygara var, inanmayı istemediğim bir durum işte:) rks dediğim gibi tam istediğim tipte, garantiyi takmam, ustama motoru götürürüm, parça muadilleri takılsa da umrumda olmaz, çünkü ustama güvenirim, rks de regal de parça muadilleri olabiliyor mu? illa yetkiliye mi gidiliyor?
Bahadır
24.August.2014, 12:07
2013 e9 6500 tl, lifan 6500 tl, rks 7500 tl, daytona 9000 tl diye gidiyor, benim 2. motor olacak, kredi kartına taksitle alacağımdan fazla açılmak istemiyorum, tip olarak açıkçası gönlüm rks'den yana, lifan da hoş, saydığım tüm motorlar için nette bir sürü olumsuz yorum var, olumlu da illa ki var da malı almaya gelince anladınız:) neyse regallerin soğutmaları arızalı diye bir yaygara var, inanmayı istemediğim bir durum işte:) rks dediğim gibi tam istediğim tipte, garantiyi takmam, ustama motoru götürürüm, parça muadilleri takılsa da umrumda olmaz, çünkü ustama güvenirim, rks de regal de parça muadilleri olabiliyor mu? illa yetkiliye mi gidiliyor?
Muadil parça konusunu bilemem ama regal arızaları hakkında yanıldıklarını söyleyebilirim.Bahsettikleri arızalar ya kullanıcı hatalarıdır yada 1000 de 1 hatalı üretimdir.Bu forumda yüzlerce regal kullanıcısı var.Hepside motorundan memnun.Uzun kilometreler yapmışlar motorlarıyla.2011 ve üstü modellerden temiz bulursan kaçırma derim.8)
CELİL
25.August.2014, 00:46
Merhaba Ahmet :)
Regal raptor Daytona moellerinin hepsi diğer madellerin 2011 ve üstü modelerin motorları revize edildi ve blansör kodu titreşimsiz dyanıklı motoları var saydığın makinalar içinde en iyisi Regal Raptor'dur seni pişman etmez her türlü yolda rahat kullanırsın parça sorunu yok ve satarken ikinciel piyasası iyidir 8)
ereneren
28.August.2014, 00:16
Boyum 1.67, kilo 80, 10000 km motor tecrubem var, butce 7-8 desem bu motor icin ne dersiniz?
Biraz daha ver bu motoru alma dermisiniz? Daytona cok guzel ama boy :(
Rks 250, lifan 250 icin bir ton laf ediliyor, sorunsuz uzun yol yapayim, dokulmesin isterim
Son Surat, titresim, yakit tuketimi icin ne dersiniz?
kardeşim aynı seyi sanada söylicem saydıkların rks falan dokunma bile zaten evet regal daha iyi onlardan ama yamaha yani kalite modelini asla takma kafana virago 250 97 99 model falan emin ol yıllarca sadece yağını falan o bakımları yapar binersin cok yamaha dragstar virago kullanan tanıdıgım var ve bir tek arızası olmadı adamların motorunda 93 model 97bin kmde virago tanıdıgımda ve sürdümde aleti parayı denkleştirdiğim ilk fırsatta regali ucuzada gitse satıcam virago alcam regaliminde en ufak sorunu yoktur o halde 93 model 97binde virago daha diri daha sağlam v motor yamaha kalitesi
polo34
30.August.2014, 16:35
60 km de rks cruiser 250 var, plakalı anahtar teslim 7000 tl, kredi kartına taksit de var, o motorun cüssesi duruşu beni cezbediyor, regal daytona 250 de harika görünüyor, ancak boyumun kısa olması daytona da sorun olur mu bilmiyorum, bir de daytona sıfır gibi olanlar kaça bulunur? gönlüm sıfırdan yana ama 9000 tl'ye çıkmak istemiyorum, 7000 civarı işi bitirsem iyi olur ... eski motoru da satmayacağım, alacağım 250'liği Marmara veya dışına gezme olursa oralarda sürücem ...
Tanju Mayda
31.August.2014, 03:35
forumumuzun sponsoru motorsikletçim in sayfasına bak ana sayfadan, fiatları görebilirsin.Kredi kartına taksit de var
http://www.motosikletcim.com/?product=1310469&pt=Motorsikletler
polo34
31.August.2014, 10:50
Asya pars 250 6000 tl gorunuyor, onun icin son surat, tuketim, titresim acisindan yorumunuz ne olur?
KamilErgün
31.August.2014, 12:06
Merhaba Ahmet :)
Regal raptor Daytona moellerinin hepsi diğer madellerin 2011 ve üstü modelerin motorları revize edildi ve blansör kodu titreşimsiz dyanıklı motoları var saydığın makinalar içinde en iyisi Regal Raptor'dur seni pişman etmez her türlü yolda rahat kullanırsın parça sorunu yok ve satarken ikinciel piyasası iyidir 8)
Celil bey maksadım polemik falan değilde hep ikinci eli iyidir diyorsunuz ama benim motorum 1800 km de ve 2013 model garantisi var tertemiz. Bir aydır satılık ve parası olan bir kişi bile aramadı. Fiyatıda makul yazdım. 3750 Tl. Bu ikinci el meselesini gerçekten anlamadım. Hakikaten güzel motor ama hiç soran olmazmı yahu.
CELİL
01.September.2014, 00:12
Celil bey maksadım polemik falan değilde hep ikinci eli iyidir diyorsunuz ama benim motorum 1800 km de ve 2013 model garantisi var tertemiz. Bir aydır satılık ve parası olan bir kişi bile aramadı. Fiyatıda makul yazdım. 3750 Tl. Bu ikinci el meselesini gerçekten anlamadım. Hakikaten güzel motor ama hiç soran olmazmı yahu.
Merhaba Kamil Malesef 150 cc makinalar küçük cc olduğundan pazarı diğerleri kadar hareketli değil daha yavaş benim genel yorumlarımda imkanınız varsa 150 cc yerine 250 cc alın yazdığımı fark edersin inşallah kısa sürede makinayı satarsın kolay gelsin 8)
CELİL
01.September.2014, 00:16
60 km de rks cruiser 250 var, plakalı anahtar teslim 7000 tl, kredi kartına taksit de var, o motorun cüssesi duruşu beni cezbediyor, regal daytona 250 de harika görünüyor, ancak boyumun kısa olması daytona da sorun olur mu bilmiyorum, bir de daytona sıfır gibi olanlar kaça bulunur? gönlüm sıfırdan yana ama 9000 tl'ye çıkmak istemiyorum, 7000 civarı işi bitirsem iyi olur ... eski motoru da satmayacağım, alacağım 250'liği Marmara veya dışına gezme olursa oralarda sürücem ...
Asya pars 250 6000 tl gorunuyor, onun icin son surat, tuketim, titresim acisindan yorumunuz ne olur?
Ahmet bence baktığın makinalar yerine Daytona'yı tercih pişman olmazsın bütçene göre sıfır ayarında temiz makina bulabilirsin hatta bizim forumda satan arkadaşlarda var fiyatta 3 aşağı 5 yukarı anlaşırsınız 8)
Samet AKTEPE
01.September.2014, 10:22
Merhaba Kamil Malesef 150 cc makinalar küçük cc olduğundan pazarı diğerleri kadar hareketli değil daha yavaş benim genel yorumlarımda imkanınız varsa 150 cc yerine 250 cc alın yazdığımı fark edersin inşallah kısa sürede makinayı satarsın kolay gelsin 8)
Bu konuda Celil abi ye katılıyorum. Her yazısında 250 cc der 150 yi gerekmedikçe önermez. Bende 2006 250 cc 30000 km de motor var 2700 kişi bakmış 17 kişi favorilerine eklemiş 3 kişi alacak ( parayı ilk denkleştiren) yaklaşık 20 kişi ile de konuşup anlaşamadım . yani zaten piyasa biraz durgun bu aralar hem de senin cc düşük olduğu için aranmıyorsun bu motorunun kötü olduğunu göstermez elbet formdan arayan çıkar m.etme
polo34
28.September.2014, 22:29
rks cruiser 250 parasını odedim, çarşamba inşallah bursa dan alicam, foto koyarim, keeway landcruiser zamanında çok beklemiştim, herhalde oradan kalan içimdeki bir istekti...
CELİL
28.September.2014, 22:38
rks cruiser 250 parasını odedim, çarşamba inşallah bursa dan alicam, foto koyarim, keeway landcruiser zamanında çok beklemiştim, herhalde oradan kalan içimdeki bir istekti...
Hayırlı olsun Allah Kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
polo34
28.September.2014, 22:49
teşekkür ediyorum, supermoto bisiklet gibi, yıllardır onu sürüyordum, halen de o motor duruyor, bu cruiser'lar için korkutucu yorumlar okudum, dönüş açıları geniş değilmiş, manevraları zayıfmış, düz uzun yol motorlarıymış, virajlara hızlı girmemek lazımmış, siz ne diyorsunuz?
bu arada edindiğim bilgileri paylaşayım, buji olarak ybr 125 bujisi kullanıyor, ngk CR6HSA, aşağıdaki site yurt dışı ile aynı fiyata satıyor, tavsiye ederim: http://ngkbujimarket.com/
ebay dan 250 tl ye fotodaki ön far grubunu bağlantılarıyla aldım:
http://i62.tinypic.com/2r41uog.jpg
sırada koruma demiri, sisi bar, armode 750 çanta, plakalık var ...
mct 250 koruma demiri nikelmiş paslanır mı? alsam uyar mı? alsam ekstra nikelaj sanayide yaptırsam, altı üstü 35 tl ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-mondial-250cc-mct-koruma-demiri-35-tl-96009234/detay/
Ruberjack
28.September.2014, 23:08
Hayırlı olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.