Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba rr ailesi :)
Dark
24.August.2014, 02:13
Adim Muhammed.Yas 20 Istanbul atasehirde oturuyorum.Sonun da 150 lik beyaz raptoruma kavustum.:cheesy:Yuksel abiye sonsuz tesekkurler yarim gunde motoru teslim etti ordan ciktigimda sadece plaka sorunum kalmisti o da randevudan dolayi.Cok on yargim.vardi bu markaya karsi ama yanimda boyle bi toplulugun olmasi ve motora bindikten sonra ki gorusum tamamen degisti yeni baslicak arkadaslara da tek tavsiyem bu motorlari gormeden kararinizi vermeyin.Suanlik tek sorunum on fren kaliperinin biri surturek rahatsiz eden bi ses yapiyo kismi olarak zamanla kendi alirmis acaba? Herkese teşekkürler araniza canli olarak da katilabilmek dilegiyle ..
punisher
24.August.2014, 02:21
Adim Muhammed.Yas 20 Istanbul atasehirde oturuyorum.Sonun da 150 lik beyaz raptoruma kavustum.:cheesy:Yuksel abiye sonsuz tesekkurler yarim gunde motoru teslim etti ordan ciktigimda sadece plaka sorunum kalmisti o da randevudan dolayi.Cok on yargim.vardi bu markaya karsi ama yanimda boyle bi toplulugun olmasi ve motora bindikten sonra ki gorusum tamamen degisti yeni baslicak arkadaslara da tek tavsiyem bu motorlari gormeden kararinizi vermeyin.Suanlik tek sorunum on fren kaliperinin biri surturek rahatsiz eden bi ses yapiyo kismi olarak zamanla kendi alirmis acaba? Herkese teşekkürler araniza canli olarak da katilabilmek dilegiyle ..
h.g. aramıza muhammed tabi ki abi buluşmalara ve gezilere gelirsin büyük ihtimal çarşamba akşama buluşuruz bakırköy moto garage cafe katılmana çok sevinirim :d
özgürr
24.August.2014, 02:39
Hoşgeldin muhammed :) motorun hayırlı olsun :)
Buluşmalara gel motoru canlı canlı görelim :)
Ruberjack
24.August.2014, 09:03
Hoşgeldin motorun hayırlı olsun.
Ruberjack
24.August.2014, 09:10
h.g. aramıza muhammed tabi ki abi buluşmalara ve gezilere gelirsin büyük ihtimal çarşamba akşama buluşuruz bakırköy moto garage cafe katılmana çok sevinirim :d
Bakırköy Moto Garajı nerede. Adres bilgisi verebilen var mı?
Dark
24.August.2014, 11:02
H.b randevuyu saliya aldim emniyetten suanda motorun ruhsati ve plakasi yok gezerken ister istemez panik yaptiriyo :)Hemen vericeklerini sanmiyorum ama su isleri de halledersem neden olmasin davet icin teşekkürler.
Dark
24.August.2014, 11:09
Hoşgeldin muhammed :) motorun hayırlı olsun :)
Buluşmalara gel motoru canlı canlı görelim :)
Ben galiba size ters kalıyorum and.yakasinda malum ilk motorum acemilik var oralara nasil gelicem bilmiyorum ama dedigim gibi su resmi isleri hallediyim zaten motoru acmam lazim biraz alisip cesaret gosrerebilirsem bahanem olmus olur :)gorusmek uzere .
Bahadır
24.August.2014, 12:12
Ben galiba size ters kalıyorum and.yakasinda malum ilk motorum acemilik var oralara nasil gelicem bilmiyorum ama dedigim gibi su resmi isleri hallediyim zaten motoru acmam lazim biraz alisip cesaret gosrerebilirsem bahanem olmus olur :)gorusmek uzere .
Ayıp ediyon biz birgün toplanır geliriz kadıköyde falan buluşuruz.Hiç sorun değil 8)
Dark
24.August.2014, 14:37
Ayıp ediyon biz birgün toplanır geliriz kadıköyde falan buluşuruz.Hiç sorun değil 8)
:)) Sağolasin dusunmen yeter
CELİL
25.August.2014, 00:54
Merhaba Muhammed aramıza hoş geldin :)
Yeni RR 'un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
atillaharun
25.August.2014, 09:41
hoşgeldin... inşallah uzun yollar beraber sürerirz bize can veren bu aleti... :)
Doğan BARLAK
25.August.2014, 09:56
Hosgeldin Muhammed kardeşim:)
Dark
25.August.2014, 21:07
Merhaba Muhammed aramıza hoş geldin :)
Yeni RR 'un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Hoş buldum Celil abi cok tesekkur ediyorum.
Dark
25.August.2014, 21:09
hoşgeldin... inşallah uzun yollar beraber sürerirz bize can veren bu aleti... :)
Insallah alet bizi yolda birakmadikca devam verdik gonlumuzu bir kere :)
bluewine
25.August.2014, 23:47
Aramıza hoşgeldin Muhammed.Ön yargı hepimizde vardı.Bunu şöyle düşün,bir sevgilin var ama kusursuz değil tabiki,ara sıra kavga ediyorsunuz ama güzel günleriniz daha çok olduğu için bunları düşünüp katlanıyorsun :) benzinin de bitecek ,zamanı gelecek bakım isteyecek,aksatırsan yolda da bırakacak seni,bozulacak,tamir edeceksin,uğraşacaksın,temizleyeceksin,kendine göre kişiselleştireceksin onu...falan filan yapacak çok işin var yani. :)
Dark
26.August.2014, 01:06
Aramıza hoşgeldin Muhammed.Ön yargı hepimizde vardı.Bunu şöyle düşün,bir sevgilin var ama kusursuz değil tabiki,ara sıra kavga ediyorsunuz ama güzel günleriniz daha çok olduğu için bunları düşünüp katlanıyorsun :) benzinin de bitecek ,zamanı gelecek bakım isteyecek,aksatırsan yolda da bırakacak seni,bozulacak,tamir edeceksin,uğraşacaksın,temizleyeceksin,kendine göre kişiselleştireceksin onu...falan filan yapacak çok işin var yani. :)
Hos buldum tesekkurler.Guzel bir benzetme kim bilir bizimki de büyük bi ask olabilir.8)Ben de zoru sevdigim icin bu motoru sectim ama buda yeni modellerden deger verdikce ucmasin :) :)
SedatDemir
26.August.2014, 10:17
Hosgeldin muhammed allah kaza bela vermeden surmeyi nasip etsin :)
Glt.Ozt
29.August.2014, 02:37
aramıza hoş geldin :)
Tanju Mayda
29.August.2014, 06:05
Hayırlısı olsun, mutlu sürüşler:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.