Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 350 İçin Bilgi
Emre.A
25.August.2014, 12:44
Merhaba arkadaşlar Daytona 350 almak istiyorum ama çok bilinen bi motor değil sanırım yada ben doğru bilgileri bulamadım. Motorun sürüş rahatlığı, uzun yol dayanımı, bakım maliyetleri ve yakıt tasarrufu hakkında deneyimlerinizi yazarsanız karar vermemde yardımcı olmuş olursunuz. Birde üzerindeki lastikleri hemen değiştiren varmı yoksa bi süre kullanmak gerekirmi. Çoğu firma dandik lastikle veriyor motoru.
caglar
25.August.2014, 12:54
konfor ;
kilonuz ve yaşınıza göre değişir. eğer genel boyutlarda biriyseniz 250 350 şehirde pek bir farkı olmaz ama artçılı binişlerde 350 nin avantajı büyüktür.
dayanıklılık ;
motorunuza temiz bakar nazik kullanırsanız sizi üzmez. belki 40 50 kişi tanıyorumdur bu motorlara binen yağını düzenli değiştiren motoru limitleri dışında kullanmayan kısaca eli sürekli üzerine olan biri olursanız herhangi bi problem olmaz
ekonomi ;
250 lik motor yaklaşık şehiri içi kullanımda 100 km de 4-.4,5 lt ,şehirlerarasında 3.3,5 lt arası benzin tüketirler
350 lik leri ise şehirde 5lt civarı uzun yolda 3.5 -4 lt arası benzin tüketirler
lastik ;
tabi ki ilk gelen lastikler iyi lastikler olmuyor yalnız çokta dert yanılan lastikler olmuyor dikkatle bindiğinizde, ama ben cok önem veririm derseniz lastikleri değiştirmeniz tabi ki sizin hayatınız için ve motor kullanırken aldığınız zevk için güzel bir seçim olur
Emre.A
25.August.2014, 13:00
Boy 1,85 kilo 70. Titiz biriyimdir. Amacım sakin sakin yoluma gitmek. konfor için amortisör ve sele değişimine gerek olurmu. Artçı pek olmaz yerine çadır vs malzemeler olur.
A. Emre GÜVEN
25.August.2014, 13:06
hocam merhaba aynı başlıktan 2. olmuş mod-admin birileri el atar birazdan birleştiriler diye umuyorum.
yakıt tüketimi farketmeyecektir. bütçe varsa 350 olması iyi olur yüke bindiğinde biraz daha rahat yol alır
CELİL
25.August.2014, 13:21
Merhaba Emre aramıza hoş geldin :D
Daytona tarz bir makinadır süspansiyonu selesi serttir yapıdadır konfor pek arama kendi katagorisinde en iyi dayanıklı makinadır su ve fan soğutmalı olduğundan şehir içi ve dışı her türlü yola düşünmeden çıkabilirsin servis parça sıkıntısı yoktur ikinciel pazarı oturmuş bir markadır
100 km de ortalama 4.5 litre yakar
merak ettiğin herşeyi ana sayfaki arama motoruna yaz oradan bulabilirsin 8)
Emre.A
25.August.2014, 14:09
Birazda bakım masrafları ve yedek parça fiyatları nelerdir bunların fiyatları ekonomikmidir. Manisadayım izmirde bayi var bildiğim kadarıyla. Aramızda manisalı olan varmı ?
Emre.A
25.August.2014, 14:22
Birde şöyle konu var motoru istanbuldan alıcam manisada oturuyorum. evrak işleri ne kadar sürer ? ve sıfır bi moturu alıp 460 km yapmak mantıklımıdır.
CELİL
25.August.2014, 15:02
Birazda bakım masrafları ve yedek parça fiyatları nelerdir bunların fiyatları ekonomikmidir. Manisadayım izmirde bayi var bildiğim kadarıyla. Aramızda manisalı olan varmı ?
Birde şöyle konu var motoru istanbuldan alıcam manisada oturuyorum. evrak işleri ne kadar sürer ? ve sıfır bi moturu alıp 460 km yapmak mantıklımıdır.
Sıfır motoru mecbur olmadıkça rodaj bitinceye kadar uzun yola çıkarmamak daha iyidir ama zorunlu durumlarda zorlamadan yüksek devirlere çıkarmadan max. 80 km ortalama hız ile gidilebilir
İstersen yukarıda linki olan sponsorumuz motosikletcim yüksel beyden en uygun fiyata satın alabilirsin kargo ile makinayı sana gönderir
Yedek parçave fiyat link :
http://www.regalraptor.org/regal-raptor-yedek-parcalari/Regal-Raptor-Daytona-250-350-yedek-parcalari
Yetkili Servis Bayi listeleri :
http://www.motorland.com.tr/ege.htm
Emre.A
25.August.2014, 15:28
Harikasın Celil abi çok teşekkürler. Bende maddi durumu ayarlayıp en kısa zamanda RR sahibi olmak isyorum. İş yoğunluğundan telefon açamadım ama her iki adresede aynı maili attım. Yakın zamanda geri dönerler. Bu arada sende spyder var sanırım. Spyder içn neler söyleyebilirsin.
CELİL
25.August.2014, 15:39
Harikasın Celil abi çok teşekkürler. Bende maddi durumu ayarlayıp en kısa zamanda RR sahibi olmak isyorum. İş yoğunluğundan telefon açamadım ama her iki adresede aynı maili attım. Yakın zamanda geri dönerler. Bu arada sende spyder var sanırım. Spyder içn neler söyleyebilirsin.
linklerden demirtaş motosiklet parça servis motor satışı yok
motosikletcim sadece motor satış
maillere pek bakmazlar esnaf adamlar telle iletişime geçmek lzım
Bende spyder var Daytona ile motor tüm yürür aynıdır sadece farklı zevkler için kasa farklıdır 8)
Emre.A
25.August.2014, 16:13
Bende bir tek motosikletcim e mail atmıştım. 6 da çıkıyorum eve geçince ararım. Maşaların uzun olması çok güzel görünüyor. Bu arada yelekleriniz sağlam olmuş rengi kesimi falan. :cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.