Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalova Motosiklet Festivali 1 (09-12 AĞUSTOS 2007)

Sayfa : 1 [2]

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:01
ben de cumartesi ekibiylen gidiyorum... Serhat bu arada bende cadir var benim cadir 3 kisilik, sen ben bir de gurbuz ucumuz yatariz birlikte, gurbuzu de aramiza aldik mi tamamdir

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:02
Serseri motorcu bunlar öle banklarda ağaç diplerinde sızıp uyucaklar :mrgreen: :mrgreen:

moonchild
10.Ağustos.2007, 14:04
ben de cumartesi ekibiylen gidiyorum... Serhat bu arada bende cadir var benim cadir 3 kisilik, sen ben bir de gurbuz ucumuz yatariz birlikte, gurbuzu de aramiza aldik mi tamamdir

İşte şimdi festival şenlenmeye başladı!!!!! Alev alev yanıcak ortam!! :D :D :D

inci
10.Ağustos.2007, 14:04
evet ağaç diplerinde sızıyorlarmış duydum :mrgreen: ... tosyada bile olmuş :P

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:06
Vayyy dedikoducular hemen yetiştirdilermi :cheesy:

carvalho
10.Ağustos.2007, 14:07
Serseri motorcu bunlar öle banklarda ağaç diplerinde sızıp uyucaklar :mrgreen: :mrgreen:

http://upload2.postimage.org/205088/resim_tosya_sel_uk023.jpg (http://upload2.postimage.org/205088/photo_hosting.html)

hehehe :twisted: :twisted: :twisted:

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:09
Ben karımın ayaklarının dibinde uyuyodum sızmakla ne alakası var :P :P :P

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:12
biz oyle serseriyiz ki, 70 e 30 oranlarini gerimizde birakip serseriligin tadini cikarmak icin hamaklarda -dona dona- gunesi dogurur, rakimizi yudumlarkene de gunesi batiririz biz boyleyiz

speedygonzales
10.Ağustos.2007, 14:13
BAM BAMMMMMMMMMM ! yapıyom ben dünden beriiiiiiiii :twisted: :twisted: :twisted:

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:15
Sahnede BAM BAMMMMM yapmıcaksan gelmiyelim boşu boşuna

moonchild
10.Ağustos.2007, 14:15
ZİPİDİİİİİİİ!!!! Durum raporu ver olm!! Nasıl atmosfer??

inci
10.Ağustos.2007, 14:20
yatak için pompa var dimi herkeste yada birilerinde?

speedygonzales
10.Ağustos.2007, 14:21
Sevgili Aparutman Repturcuları;
Redbul çadırını , kızlarını , sahneyi, müziği kurdu.
Standlar kuruldu, Harley Davidson geldi, 2 tane kastım getirmiş , BAMBAM dan fenaaa.
Dökülüyo işte insanlar...
50 motor filan oldu, 50 motor 100.000 kişi...

carvalho
10.Ağustos.2007, 14:22
yatak için pompa var dimi herkeste yada birilerinde?

Bende var İnci, ben getireceğim...

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:23
var hocam selcuk-caravalho da super bi pompa var ben gordum iyi bisey yani

gidikurt
10.Ağustos.2007, 14:23
sipidi bizim 50 motoru geçmemiz lazım ozaman :)

speedygonzales
10.Ağustos.2007, 14:25
Siz 20 motor gelin, başka hiç bişi istemiyommmmmmm!

inci
var hocam selcuk-caravalho da super bi pompa var ben gordum iyi bisey yani bizde kullanabilirmiyik ki acep :oops:

yenikoylu_ua
Herşeyi anladımda kızları nasıl kurdu çevirmelimi bunlar çocuklğumdaki teneke arabalar gibi

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:26
tabiki hocam, kimse pompa getirmese bilem ben ufleye ufleye sisirim, yani lafi bilem olmaz

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:26
tabiki hocam, kimse pompa getirmese bilem ben ufleye ufleye sisirim, yani lafi bilem olmaz

İşte RR kardeşliği

inci
10.Ağustos.2007, 14:27
Herşeyi anladımda kızları nasıl kurdu çevirmelimi bunlar çocuklğumdaki teneke arabalar gibi
öyleymiş kubilay...senden yana kurunca sana doruuuuuuuuu geliyomuş kızlar kollarını aça aça :P

carvalho
10.Ağustos.2007, 14:27
bizde kullanabilirmiyik ki acep :oops:

Öğretmenim, lafı mı olur.
cık cık cık

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:28
öyleymiş kubilay...senden yana kurunca sana doruuuuuuuuu geliyomuş kızlar kollarını aça aça :P

Yok yok benden yana kurmuyalım

inci
10.Ağustos.2007, 14:29
bizde kullanabilirmiyik ki acep :oops:

Öğretmenim, lafı mı olur.
cık cık cık

teşekkür ederim ... :love:

doğan
10.Ağustos.2007, 14:29
çadırı motora sığdıramazsam bende uyku tulumunu alıp gelicem. artık ağaç altımı olur şezlong mu olur bulucaz kendimize biyer :D

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:35
benim cadir 3 kisilik ama simdi redbull kizlarinin da kalacak yerleri yokmus ben cadirimi onlarla paylasmayi dusunuyorum :) -yanniz bizimki bu yaziyi okursa canima okur o da ayri konu-

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 14:39
Biz en kısa zaman da okumsı için telkinlerde bulunucaz kardeşim üzülme bu kadar :P

moonchild
10.Ağustos.2007, 14:39
benim cadir 3 kisilik ama simdi redbull kizlarinin da kalacak yerleri yokmus ben cadirimi onlarla paylasmayi dusunuyorum :) -yanniz bizimki bu yaziyi okursa canima okur o da ayri konu-

Ulan 2 tane redbull hatununa sattın beni cemcem!! Ben de getiriyorum uyku tulumumu, bu adamın naapcağı belli olmaz!! Terbiyesiz!!

doğan
10.Ağustos.2007, 14:42

Ulan 2 tane redbull hatununa sattın beni cemcem!! Ben de getiriyorum uyku tulumumu, bu adamın naapcağı belli olmaz!! Terbiyesiz!!

diyene bak. cuma akşam yola çıkacaz diye konuştuk enson. adam cumartesi öğlen çıkıyor yola. ultra terbiyesiz :mrgreen:

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:45
Serhat senin cadirin olsa ve 3 tane redbull kizi bulsan sen benden terbiyesiz olurdun terbiyesiz olayim ki

moonchild
10.Ağustos.2007, 14:45
Abicim durumu bilmiyosun! Alla allaaaa! Anlatırım ben sana sonra!!

iakyurek
10.Ağustos.2007, 14:46
ben hepinize bol bol kız bulcam orda. efes ve tuborg kızları :x :P :P :mrgreen:

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:47
70 e 30 durumu olmasin gene !!! :D

iakyurek
10.Ağustos.2007, 14:48
zuhhhaaa muhaaa olmas kardeşim olmassss...

moonchild
10.Ağustos.2007, 14:48
Serhat senin cadirin olsa ve 3 tane redbull kizi bulsan sen benden terbiyesiz olurdun terbiyesiz olayim ki

Ya bıraaaaaaakkkk!! Bana anlatma bunları!!

Bu arada Doğan, biz cumartesi öğlen çıkıp 200 200 geliriz.. Sizden bikaç saat sonra varırız oraya, kafanı yorma sen!! :D

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:50
yaw gürbüz hepimize yeter gibi geliyor zaten, mesela gürbüz olmasa bence serhat gelmez bile

doğan
10.Ağustos.2007, 14:51

Ya bıraaaaaaakkkk!! Bana anlatma bunları!!

Bu arada Doğan, biz cumartesi öğlen çıkıp 200 200 geliriz.. Sizden bikaç saat sonra varırız oraya, kafanı yorma sen!! :D
sen bilirsin kardeşim. bizden sonra gelince hani bana redbull kızı demeyesin sonra :P

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:55
Doğan, kanka sen saniyor musun ki Serhat redbull kizlari ile ilgili, sen Gürbüz de, akan sular dursun Serhat icin

moonchild
10.Ağustos.2007, 14:58
Doğan, kanka sen saniyor musun ki Serhat redbull kizlari ile ilgili, sen Gürbüz de, akan sular dursun Serhat icin

E yuh artık!!! :x

Doğanım sen erken gidicen de noolcak, hele bana onu bi anlat!!! :D Seda'yı da ne zamandır aramıyorum, dur bi konuşayım canım arkadaşımla!!!! :twisted:

cemcem
10.Ağustos.2007, 14:59
hayir yalansa yalan de, 5 tane sahidim var kendini nasil parcaladigina dair....

doğan
10.Ağustos.2007, 15:00
valla ben aralarındaki ilişkiyi bilmediğim için öyle ileri geri konuştum. çok kurcalamıyım en iyisi :mrgreen:

moonchild
10.Ağustos.2007, 15:01
hayir yalansa yalan de, 5 tane sahidim var kendini nasil parcaladigina dair....

Ya Gürbüz'ün yeri ayrı!! Ama redbull ablalarını da harcama lütfen! Ben çok seslilikten yana bi insanım! Nerde çokluk orda şenlik!

jashuaa
10.Ağustos.2007, 15:02
yaw arkadaşlar haber verseydiniz redbull efes tuborg kızlarından bizde yalnız gelirdik yahu :mrgreen: :mrgreen:

doğan
10.Ağustos.2007, 15:02

Doğanım sen erken gidicen de noolcak, hele bana onu bi anlat!!! :D Seda'yı da ne zamandır aramıyorum, dur bi konuşayım canım arkadaşımla!!!! :twisted:
yaw benimle ne alakası var. gecee(deniz) den, sana kalamz diye dedim. :P

moonchild
10.Ağustos.2007, 15:04
Ha şööööle yola gel bakıyım!!! :D Ah canım chopellim yaaaa!! Doğan'la aramızdaki buzları ne güzel eritiyo!! :D

doğan
10.Ağustos.2007, 15:06
ben seni bi eritecem. o olacak :mrgreen: sakın elime düşme tamammı canım kardeşim..

cemcem
10.Ağustos.2007, 15:07
tamam serhat gel senle anlasalim, cadir 3 kisilik sen ben gurbuz +2 redbull ablasi eder 5 kisi simdi ben diyorum ki hadi gel biz Gürbüzü daha genis bir zamana alalim 4 kisi olalim ha 3 ha 4 farketmez hepimizi alir bence nasil?

moonchild
10.Ağustos.2007, 15:12
tamam serhat gel senle anlasalim, cadir 3 kisilik sen ben gurbuz +2 redbull ablasi eder 5 kisi simdi ben diyorum ki hadi gel biz Gürbüzü daha genis bir zamana alalim 4 kisi olalim ha 3 ha 4 farketmez hepimizi alir bence nasil?

Abi Doğan da çadır getiricekti!! Gürbüz'ü Doğan'ın çadıra göndeririz :D Biz de işte dördümüz anca sığarız çadıra zaten!!! Bence Chopell de çok sever bu fikri!! :) Tamam o zaman gece düzeni tespit edilmiştir. Pişmiş aşa su katmasın artık kimse!! :D

Doğan bak bu kıyağı da kimseye yapmam!! Gürbüz'ü gönderdik senin çadıra!!

doğan
10.Ağustos.2007, 15:14

Abi Doğan da çadır getiricekti!! Gürbüz'ü Doğan'ın çadıra göndeririz :D Biz de işte dördümüz anca sığarız çadıra zaten!!! Bence Chopell de çok sever bu fikri!! :) Tamam o zaman gece düzeni tespit edilmiştir. Pişmiş aşa su katmasın artık kimse!! :D

Doğan bak bu kıyağı da kimseye yapmam!! Gürbüz'ü gönderdik senin çadıra!!
yemezler kardeşim. ben tanımam etmem. sizin aranızada hiç girmiyim. sonra kıskançlık falan olur. Allah sizi mesut etsin. Amin :mrgreen:

cemcem
10.Ağustos.2007, 15:15
bence gayet te uygun bir fikir, kanka hic merak etme sen de Gurbuzu cok seveceksin, nasil seker nasil pamuk gibi insan anlatamam onun da seni seveceginden eminim zaten

UnicornKnight
10.Ağustos.2007, 15:46
ahaliden özür dileyerek başlamak istiyorum sözlerime...2 gündür büyükçekmece emniyet müdürlüğü trafik şubesi ile kavga halindeyim...kızımın muayene süresinin 3 yıla uzatılması ile ilgili hususta başvuruda bulunduğum halde benim aracımın kapsam dışı olduğunu (2006 model,mayısta alındı temmuz gibi trafiğe çıkışı yapıldı) belirterek işlemimi yapmamaktalar...ayın 11'i (yarın) itibari ile ruhsat üzerindeki muayene sürem dolacağı için ve muhtemelen yolda çevirme olursa motorum bağlanacağı için üzülerek aranızda olamayacağımı bildiririm... :(

handojoe
10.Ağustos.2007, 15:51
mevsim sonbahar mı oldu yine, sarı sarı yapraklar görüyorum bir hafif rüzgarla düşüşen.

HANDO__________

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 15:54
Noluyo bakim burda yok redbul kızları yok gürbüz filan

inci
10.Ağustos.2007, 15:56
YA EVET bunlar heryerde bir kız muhabbeti yapıyorlar :D ,bişeyde diyemiyoz :P ...hemen kızıyorlar... :P

cemcem
10.Ağustos.2007, 15:58
ama hocam genciz ve saglikliyiz, yani bunlari konusmasak esas o zaman garip olur demi

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 15:58
Sadece kız olsa iyi bide GÜRBÜZ var hocam taş yağacak başımıza valla

inci
10.Ağustos.2007, 16:00
ama hocam genciz ve saglikliyiz, yani bunlari konusmasak esas o zaman garip olur demi

zaten size konuşmayın demiyorum 8) 8) .evet çok şükür genç ve sağlıklısınız :cheesy: :cheesy: :cheesy: ....ama bütün topiklerde de konuşulurmu yahuuuuu :P

bu gürbüz meselesi de ne olaki ?

gecee
10.Ağustos.2007, 16:01

HAAA HAAA at doğanım benim üstümeee salla gelsin :P
Siz varken ben top 10 a bile giremem bırakın bu işleri .... :cheesy:
Hepimiz cips yiyen insanlarız kandırmayalım birbirimizi :P :P :P :P

Sen akşam geliyomusun şimdi onu soyle ...

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 16:03
Valla bende anlamadım onu da bilen arkadaşlar anlatsın hocam (benden duymuş olmayın arkadaş yeni sanat güneşimiz olma aşamasında)

cemcem
10.Ağustos.2007, 16:03
deniiizzz olm ben gecerken mertere ugrayim ordan beraber gecelim mi

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 16:04

Sen bursada degilmiydin yaw

gecee
10.Ağustos.2007, 16:05

cem kardeşim ben karakoydeyim...işten cıkıp direk gideceğim ...
gelirsen beklerim ama ...

inci
10.Ağustos.2007, 16:07
Valla bende anlamadım onu da bilen arkadaşlar anlatsın hocam (benden duymuş olmayın arkadaş yeni sanat güneşimiz olma aşamasında)

nerdeymiş bu arkadaş bizim sitede mi :oops:

yenikoylu_ua
10.Ağustos.2007, 16:09
Yok hocam ya yalova sınırlarında

cemcem
10.Ağustos.2007, 16:11
Kibilay bey ben bursaya gidemedim cunku bu gun baya bi gec uyandim ordaki islerim kaldi

(deniz) Ozaman ben bi bakayim erken cikmazsam karakoye gelirim beraber geceriz

Gurbuz dedigimiz arkadas yalovanin ve guney marmaranin san'at gunesidir, onu gorme ve tanima serefine
ben, serhat, sipidi ve selcuk nail olduk, umarim sizler de bu serefe nail olursunuz...

inci
10.Ağustos.2007, 16:11
Yok hocam ya yalova sınırlarında

HEEE ANLADIM...NE ZAMAN GÜNEŞ OLUYO ,BİZ KENDİSİ İLE TEŞRİF OLUCAZ MI Kİ?

gecee
10.Ağustos.2007, 16:28
Bugün akşam yola cıkacak arkadaşlarım ....
Yolu bilmiyorum ve az gecikme yaşayabilirim ....
Olurda cıkarsanız haber verir emi ....
ben peşinizden bıhhh diye sıkar yetirşirim size ......

inci
10.Ağustos.2007, 16:30

e be denizz ben de dün akşamdan beri kendi kendime bu "bıhhhhh" ta neymiş diye düşünüp duruyodum :)

UnicornKnight
10.Ağustos.2007, 16:32
mevsim sonbahar mı oldu yine, sarı sarı yapraklar görüyorum bir hafif rüzgarla düşüşen.

HANDO__________
sizin kadar özgür ve otorite tanımaz değiliz maalesef gün batımında güneşe karşı tek başına yürüyen & süslü sözleri seven spagetti western ekollü sayın üye...motor bağlatma ve sonrasındaki sancılı süreci yaşama gibi bir lüksüm yok maalef,üzgün olduğumu da zaten belirttim...ayrıca böylesi keyifli bir organizasyonu kaçırmayı kim ister ki,buradan sebep olan emniyet teşkilatımıza sevgilerimi ve en iyi dileklerimi yolluyorum sizin vesilenizle...

doğan
10.Ağustos.2007, 16:39

HAAA HAAA at doğanım benim üstümeee salla gelsin :P
Siz varken ben top 10 a bile giremem bırakın bu işleri .... :cheesy:
Hepimiz cips yiyen insanlarız kandırmayalım birbirimizi :P :P :P :P

Sen akşam geliyomusun şimdi onu soyle ...
geliyorum geliyorum. bide yolu bulursam(carrefouru )tamamdır. aynı saatlerde yola çıkacaksak m.köyde buluşalım derim nedersin.

inci

HANDO__________
sizin kadar özgür ve otorite tanımaz değiliz maalesef gün batımında güneşe karşı tek başına yürüyen & süslü sözleri seven spagetti western ekollü sayın üye...motor bağlatma ve sonrasındaki sancılı süreci yaşama gibi bir lüksüm yok maalef,üzgün olduğumu da zaten belirttim...ayrıca böylesi keyifli bir organizasyonu kaçırmayı kim ister ki,buradan sebep olan emniyet teşkilatımıza sevgilerimi ve en iyi dileklerimi yolluyorum sizin vesilenizle...

seni de aramızda görmek isteriz ,üzüldük gelemeyişine :( ,hando da zaten bunun için söyledi ,senin sıkıntını paylaşmak adına ,sen de üzülmüşsün belli ,başka güzel organizasyonlarda görüşürüz ,yada artçı olarak biriyle gelebilirisn olmazmı ?

gecee

e be denizz ben de dün akşamdan beri kendi kendime bu "bıhhhhh" ta neymiş diye düşünüp duruyodum :)

litfen amaaaa litfenn bilmiyin mi sennn ...
niye boyle yapıyısssinnn üzüyosssun benii amaaaa
nasıl motorcusunnn kiii
offff anammm

:P :P :P :P :P :P :P

inci
10.Ağustos.2007, 16:41

nasıl motorcusunnn kiii
offff anammm

ama deniiiiiizzz yığrımmmmmm :oops: ben nerden bilimmkiiiiii

gecee
10.Ağustos.2007, 16:53

nasıl motorcusunnn kiii
offff anammm

ama deniiiiiizzz yığrımmmmmm :oops: ben nerden bilimmkiiiiii

bilmiyim diye bişey varmııı.. ben üniversite okudum acık öğretimmm hemde evde çercevelettim duruyiii
ben nerden biliyimm heee..biliyim işteee :P
Baaaa bak koylü çocuğu... çarıhlı...
seninle uğraşırım üstüme gelme..
ağzını burnunu kırarım senin haa .. :P :P (aha burda yarılıyorum işte adam başka bi boyuta geciyo sanki)
panik atahh başladı yine yaaa bahhh yaa....
pabucumun motorcusuuuuu..

moonchild
10.Ağustos.2007, 17:05

HANDO__________

İşte benim bu ülke hakkında en uyuz olduğum şey bu! Benim de aynı derdim vardı ve dün 10 dakika gibi bir sürede hallettim! O 10 dakika da soğuk kaplamayı beklemem yüzündendi. 5 kuruş para vermedim, hatta bir dilekçe bile yazmadım! Üzerine 2009 tarihini yapıştırıverdiler ve üzerini mühürlü kaplamayla kapladılar! Bitti gitti!! Öte yandan UnicornKnight arkadaşımın burnundan getiriyolar! Nasıl bir uygulamadır anlamadım! Ha bu arada sevgili arkadaşım, benim muayene sürem 19.06.2007 tarihinde bitti ve daha dün değiştirdim. Çevrilme olasılığı hakkında bir fikrin olsun diye söylüyorum, yaptığımın doğru olduğu anlamında değil!

handojoe
10.Ağustos.2007, 18:06

HANDO__________

SEVGİLİ UNİCORN ÜYEMİZ...

haklısın dostum ama yanıldığın birşey var ÖZGÜR DEĞİLİM VE OTORİTEYİ BENİM KADAR TANIYAN BİRİNİ GÖREMEZSİN. ÇÜNKÜ OTORİTEYLE EN UFAK BİR MESELEM OLMADI BUNA MEYDAN VERMEDİM. (BU YAŞIMA KADAR HAYATIMDA BİR BOŞANMA DURUŞMASI ŞAHİTLİĞİ DIŞINDA DEVLETİN HİÇBİR MAKAMININ EVRAK-I MATBUSUNDA İSMİM GEÇMEMEKTEDİR.

diğerlerini söylemekte serbestsin. BENİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KÜMESE KAZ DİYE KAPAR.

SANA SAYGI DUYUYORUM DOSTUM...

YAZDIĞIM O MESAJ SANA AİTTİ EVET AMA DİREK ŞAHSINI KASTEDMEMİŞTİM.

BENİM MESAJLARIMI OKURSAN HEP GENEL ANLAMDA KONUŞTUĞUMU GÖRÜRSÜN.

hando_________

iakyurek
10.Ağustos.2007, 18:43
.... topic üste çıkmalı.. bu akşam çıkacaklar planı tamamlamalı....yarın tüm camia bir araya gelmeli ve eğlenmelii....

dimi dostlar...

Sipidiyyyyyyyyy ne alemde ortamlar haber et hele bakem...

jashuaa
10.Ağustos.2007, 18:50
yarım saat kırk beş dakkaya kadar bende eskişehirden yola çıkar. orda olan arkadaşlarla yer içer eğlenir. sanah gelecekleri bekler. :P :P

iakyurek
10.Ağustos.2007, 18:52
yarım saat kırk beş dakkaya kadar bende eskişehirden yola çıkar. orda olan arkadaşlarla yer içer eğlenir. sanah gelecekleri bekler. :P :P

iyi yolculuklar kardeşim. tekerine taş değmesin. yalnız çıkıyosun dimi yola aman diiiim. çok tikkat lütfen... :!:

moonchild
10.Ağustos.2007, 18:53
Yok baba artçısıyla çıkıyo!!! :) Çadırları, şezlongları beğenmediler ya? Şimdi uzaktan bakar Redbull kızlarına!! :D :D

jashuaa
10.Ağustos.2007, 18:54
çok saol abi. ne yazıkki eskişehirden gelecek başka kimse olmadığından kız arkadaşımla tek motor çıkıyoruz. emraj komutan tatilde olmasa beraber gelirdik ama yok.

iakyurek
10.Ağustos.2007, 18:56
çok saol abi. ne yazıkki eskişehirden gelecek başka kimse olmadığından kız arkadaşımla tek motor çıkıyoruz. emraj komutan tatilde olmasa beraber gelirdik ama yok.

Eywallah ... :cheesy: :cheesy:

jashuaa
10.Ağustos.2007, 18:57
Yok baba artçısıyla çıkıyo!!! :) Çadırları, şezlongları beğenmediler ya? Şimdi uzaktan bakar Redbull kızlarına!! :D :D

ya ben bilsem o redbull kızlarını takarmıydım hatunu peşime uğraşırmıydım oda ayarlamakla filan :P :P

moonchild
10.Ağustos.2007, 18:58

ya ben bilsem o redbull kızlarını takarmıydım hatunu peşime uğraşırmıydım oda ayarlamakla filan :P :P

Neyse artık!! Kısmet bi dahaki geziye :P

jashuaa
10.Ağustos.2007, 19:00
kısmet artık :mrgreen:

polo
10.Ağustos.2007, 23:56
arkadaşlar cumartesi bende geliyom adres gösterin. 8)

yenikoylu_ua
11.Ağustos.2007, 01:54
Kaçta çıkmayı planlıyosun abi öğlenmi akşam mı

jashuaa
12.Ağustos.2007, 18:04
ben döndüm bile :P :P

sihirli_eller
12.Ağustos.2007, 18:33
bende dondum arkadaslar ama radyator iyice tırtladı

ozzymania
12.Ağustos.2007, 19:13
oo biz daha ordan cıktık karamürsele gittik gezdik tozduk daha yeni döndük.
Kendime bir geleyim atıcam resimleri patlatıcam burayı :D

cuneyt
12.Ağustos.2007, 20:03
Sen dur ben anca kopyaladım makineye. 112 tane resim var. Bakmaktan sıkılacaksınız.

Ama şu dansçı kızlar için ayrı bir başlık mı açsak ki? Araya kaynamasın dimi yazık...

inci
12.Ağustos.2007, 20:09
yavaş yavaş geliyorsunuz ne güzel...
ne derler bilirsiniz "yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ...bize gördüklerinizi anlatın " hadiiiii bekliyoruzzz

ozzymania
12.Ağustos.2007, 20:10
ak bu piller ah cok kısa kamera kaydı yapabildim ama gönül isterdi uzun uzun doya doya zoom'lu zoom'Lu çekebilmek.Umarım benim yapamadığımı biri yapmıştır.

cuneyt
12.Ağustos.2007, 20:16
Ben de çok kamera kaydı yapamadım ama o harley'lerden birinin sesini dinleyip mavi alev patlatan egsozunu görebileceksiniz :) Az sonnraaa... Ama önceee ne çektiysem gönderiyorum hiç ayıklama yapmadan. Nasıl eğlendik ,nasıl süründük, kim cozuttu, kim yamuldu herşey meydanda. iyi seyirler...

Cuma akşamki buluşma noktamız - Kozyatağı Carrefour

http://img405.imageshack.us/img405/6188/image3an7.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/8517/image4kg5.jpg

Zavallı aletler. Deli gibi yükledik çadırları. Bi artçımız eksik :P
http://img504.imageshack.us/img504/8150/image5yr1.jpg

Dans Pisti ve Latin çalarken halay çeken bir çift.
http://img249.imageshack.us/img249/813/image10rf7.jpg

Motorları park ettikten sonra...
http://img264.imageshack.us/img264/2187/image6ow7.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/8291/image7an7.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/1174/image8uj7.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/9328/image9wy2.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/1708/image11ps6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/9717/image12km8.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/420/image13fl7.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/3132/image14lo2.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/8075/image15yt9.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/5900/image16pj2.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/7774/image17vi8.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/3079/image19ei7.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/6115/image20qo0.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/9317/image21ga8.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/9852/image22ls8.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/3534/image23xf7.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/5355/image24fy3.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/3271/image25np3.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/7973/image26gp7.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/9273/image27jl2.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/8336/image28so6.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/1732/image29ma5.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/7274/image30vn6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/5637/image31de9.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/6905/image32hi5.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/8752/image33an8.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/2693/image34be3.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2646/image35fe5.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/6476/image36xa5.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/6320/image37vx9.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/2305/image38rq5.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/920/image40hg4.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/1159/image41tx0.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/7742/image42hd4.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/1092/image43wz3.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/8245/image45yd8.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/3514/image46ns1.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/7012/image47nv7.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/2348/image48eq6.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/1770/image49hn9.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/8049/image50an6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/5567/image51az7.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/4760/image52bi0.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/4816/image53gq5.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/7935/image55ih0.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/9286/image56yh7.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/2370/image57sc8.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/9894/image58ha4.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/3200/image61rz3.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/183/image62dc4.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/8529/image64ly0.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/9085/image63zt2.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/5080/image66zr2.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/825/image67xq7.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/5809/image68xt9.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/1816/image69mx1.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/9858/image70yg0.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/6080/image71qf1.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/5681/image72mj9.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/6247/image73yp3.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/9144/image74ej3.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2402/image75id9.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/1946/image76fq6.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/4341/image77ka3.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/2645/image78pe1.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/3720/image79df8.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/7757/image80we5.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/4544/image81qw4.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/9177/image89ml7.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/5898/image90vu0.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/2112/image84xq3.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2824/image85gb4.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/9900/image86nd9.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/6431/image87ts3.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/6022/image88wl8.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/7748/image91me9.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/3481/image92jq2.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/643/image94ph7.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/3396/image97tx3.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/9159/image98zw7.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/4315/image100dc3.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/1834/image102nn6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/9441/image104ua1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/4115/image105ds0.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/4170/image107ze8.jpg

Resim olarak benden bu kadar. Diğerleri de göndersin albüm yapalım bir tane :P

cuneyt
12.Ağustos.2007, 21:21
Görüntü biraz karanlık ve motorun başındaki kalabalık yüzünden pek seçilebilir olmasa da egsoza bakmanız yeter sanırım ;)

[flash width=424 height=338:3c052c216f]http://img532.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Tmov00098qh5[/flash:3c052c216f]

okan
12.Ağustos.2007, 22:24
çok güzel yaaa......ne eğlenceli olmuştur kimbilir.... 8) 8)

raptorada lastik yaktırmışsınız..

o eski raptor kiminde yaa.. yangındanmı çıkmış ne öle darmadağın...

cuneyt
12.Ağustos.2007, 23:12
Speedy'nin bir arkadaşın raptoru. öğrendiğim kadarıyla kuryeliye varan işler yapmış. Gene de ayakta olması ilginç:)

doğan
12.Ağustos.2007, 23:53
evet... sonunda yalova macerasınıda tamamlayıp eve döndük. gerçekten harika bir festivaldi. çok eğlendik. harika yerler gördük. motor showları, konserler... eğlence süperdi. her yerde olduğu gibi en kalabalık motorcu grubu gene bizdik. gerçekten çok uyumlu ve heryere beraber gidip beraber eğlenen bir akip olduk. Gönül isterdiki gelemeyen arkadaşlarda yanımızda olsaydı. Rahat etmemiz için elinden geleni yapan speedygonzales e teşekkürler.
Cüneyta zaten neredeyse hepimizde aynı olan resimleri göndermiş . Bende olmayanları göndereyimm

http://upload2.postimage.org/239642/S6001870.jpg (http://upload2.postimage.org/239642/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239663/S6001881.jpg (http://upload2.postimage.org/239663/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239674/S6001886.jpg (http://upload2.postimage.org/239674/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239683/S6001888.jpg (http://upload2.postimage.org/239683/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239700/S6001913.jpg (http://upload2.postimage.org/239700/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239713/S6001916.jpg (http://upload2.postimage.org/239713/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239734/S6001936.jpg (http://upload2.postimage.org/239734/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239744/S6001939.jpg (http://upload2.postimage.org/239744/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239755/S6001946.jpg (http://upload2.postimage.org/239755/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239770/S6001964.jpg (http://upload2.postimage.org/239770/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239793/S6001975.jpg (http://upload2.postimage.org/239793/photo_hosting.html)
bu bahçe sevgili fırstlady'nın anne-babasının bahçesi. dönüş yolunda karamürsele uğrayarak onlarıda ziyaret ettik. bize göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ederiz.
http://upload2.postimage.org/239812/S6001983.jpg (http://upload2.postimage.org/239812/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239852/S6001987.jpg (http://upload2.postimage.org/239852/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239861/S6001988.jpg (http://upload2.postimage.org/239861/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239872/S6001991.jpg (http://upload2.postimage.org/239872/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239883/S6001996.jpg (http://upload2.postimage.org/239883/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/239904/S6002003.jpg (http://upload2.postimage.org/239904/photo_hosting.html)

ozzymania
12.Ağustos.2007, 23:57
abi hiçmi yorulmadınız dinlenmediniz, bütün resimler koymuşsunuz ben daha pc'ye atamadım ya bu ne hız.

doğan
13.Ağustos.2007, 00:10
yaa bi de sen bana sor o resimleri nasıl yükledin diye. ama bu akşamdan başka şansım yok. yarın itibariyle izne çıkıyorum ve bilgisayardan uzak olacağım. sadece bende olan bazı resimler vardı. 1 hafta sonra koymamak için bu gece yükledim hepsini. bu arada ozzy abi sen ne bulduysan yemeye çalışmışsın yaww. yeşil domatesten ne istedin :D

ozzymania
13.Ağustos.2007, 00:14
güneş tansiyonumu yükseltti ya yeşil domates tansiyona iyi gelir tabi dalından yersen.. :)
Yada yerseniz :P :P :P

ÇeLeBi MuRaT
13.Ağustos.2007, 00:46
HURDA HALDE BİR REGAL VARDI O KİMİN MOTORUYDU YAWW HİÇMİ İÇİ ACIMAMIŞ ZATI MUHTEREMİN...

doğan
13.Ağustos.2007, 00:54
HURDA HALDE BİR REGAL VARDI O KİMİN MOTORUYDU YAWW HİÇMİ İÇİ ACIMAMIŞ ZATI MUHTEREMİN...
işte bu regalle lastik yakan arkadaşın motoruydu. çok ilginç bi tekniği var. benzin deposunun üstüne uçarak oturuyor ve başlıyor lastik yakmaya :D

ozzymania
13.Ağustos.2007, 00:54

O sanırsam kurye bir arkadaşınmış İstanbuldan.Hani resimlerde sipidinin benzin deposunun üzerine oturup arka tekeri yakmaya çalışan şahıs.
Motorun hakkını vermiş diyecem ama o günkü regale yaptıklarından sonra hak verilmez alınır demek daha doğru olur diye düşünüyorum. :D

cuneyt
13.Ağustos.2007, 01:11
Resimleri eklemekte çok fazla bir şey yok. www.imageshack.us sayfasına girin. Tools bölümünden Imageshack toolbar'ini indirin(her ne kadar toolbarları sevmesem de) sonra upload düğmesine basıp açılan pencerede istediğiniz resim dosyalarını gösterin. Hepsini tek tek upload edip linklerini çıkartacaktır. Ardından direct linkleri tagleri arasına yerleştirip gönderin. 90 tane copy paste yaptım ama değdi sanırım. Umarım fotoları sevmişsinizdir. :)

Bambam'ı kullanamadık ya tek üzüldüğüm nokta o bu festivalde :(

doğan
13.Ağustos.2007, 01:29
raptorriders'lar jamaikalıları üstün gayretleriyle yalovaya getirdiler!!! bu çekimi yapmamda hiçbir desteğini esirgemeye deniz kardeşime teşekkürü bir borç bilirim :P :x :mrgreen: :cheesy:

http://www.youtube.com/watch?v=9xe6hE3vc5E

cuneyt
13.Ağustos.2007, 01:37
Başarılı bir çalışma olmuş. Kutluyorum. Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde jamaika katılımcılarını belirlemeye başlayalım derim.

handojoe
13.Ağustos.2007, 02:01
YİNE MACERA ÜSTELİKTE YİNE BURGAZDA...

YARIN YAZACAĞIM GAZETEYE...

hando________

gecee
13.Ağustos.2007, 10:07
raptorriders'lar jamaikalıları üstün gayretleriyle yalovaya getirdiler!!! bu çekimi yapmamda hiçbir desteğini esirgemeye deniz kardeşime teşekkürü bir borç bilirim :P :x :mrgreen: :cheesy:

http://www.youtube.com/watch?v=9xe6hE3vc5E

doğan ne demek kardeşim ....
yine olsa yine cekim yaparız ...
aslında bi ara seninde güzel showunu cekmek lazım diye düşündüm de alkolün etkisi unuttum gitti :) :P

Ben de çok kamera kaydı yapamadım ama o harley'lerden birinin sesini dinleyip mavi alev patlatan egsozunu görebileceksiniz :) Az sonnraaa... Ama önceee ne çektiysem gönderiyorum hiç ayıklama yapmadan. Nasıl eğlendik ,nasıl süründük, kim cozuttu, kim yamuldu herşey meydanda. iyi seyirler...

Cuma akşamki buluşma noktamız - Kozyatağı Carrefour

Resim olarak benden bu kadar. Diğerleri de göndersin albüm yapalım bir tane :P

Cüneyt kardeşim ellerine sağlık yaww ...
Çok güzel resimler walaa...
ŞŞŞŞŞŞ kıyıda köşede gizli gizli özel kareler yakalayan arkadaşlar dökülün resimleri :P :P

jashuaa
13.Ağustos.2007, 10:29
allahtan beni çeken olmamış :P :P

iakyurek
13.Ağustos.2007, 10:32
çetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kardeşim o son birayı içmeyecektik :P :P
sen şimdi hangisi diye de sorarsın :cheesy: :cheesy:

gecee
13.Ağustos.2007, 10:39

Sen oyle zanned :P cıplak resimlerin varmış :oops:

ozzymania
13.Ağustos.2007, 11:06
scooter hangi numaraya çıktı.Yoksa bir scooterim varda benimmi haberim yok :)

jashuaa
13.Ağustos.2007, 11:10

deniz aman diyim bak sakın haa :shock:
bu arada senin yolculuk nasıldı? otomatik vites motorun sorun çıkardımı??

gecee
13.Ağustos.2007, 11:28

yaw bu danscı kızların giyindiği kuliste görmüşler seni oyle diyim .... :P :P
yaw benim pampam deli çinayet bıhh diye bi sıktım bide baktım evdeyim ....

jashuaa
13.Ağustos.2007, 11:57

yaw bu danscı kızların giyindiği kuliste görmüşler seni oyle diyim .... :P :P
yaw benim pampam deli çinayet bıhh diye bi sıktım bide baktım evdeyim ....

yahu nasıl görürler anlamadı. bende benim hatunu yatırmaya gidiyom bahanesiyle sizi atlattım sandım ama yememişsiniz :P :P
bence sen bu motoru yaptırma deniz. süper işte vites derdi yok debriyaj derdi yok. yalovadan istanbula bu halde giden motor heryere gider :cheesy: :cheesy:

ozzymania
13.Ağustos.2007, 12:23
Ah be deniz sende öyle teker yakanların gazına gelip hem zıplayıp hemde teker yakmaya çalışmasaydın kırmazdın fites dişlisini hep beraber dönebilirdik bıhh der karamürsel bıhh der birşeyhisar (adını unuttum yine) bıhh der istanbul.Neyse moturunu hallet de bıhh bıhh diyelim bakalım nereye ışınlanıcaz.

gecee
13.Ağustos.2007, 13:17
Ah be deniz sende öyle teker yakanların gazına gelip hem zıplayıp hemde teker yakmaya çalışmasaydın kırmazdın fites dişlisini hep beraber dönebilirdik bıhh der karamürsel bıhh der birşeyhisar (adını unuttum yine) bıhh der istanbul.Neyse moturunu hallet de bıhh bıhh diyelim bakalım nereye ışınlanıcaz.

o değilde siz olayı bilmiyonuz .... (aklıma geldi yine koptum yaa :P :P )
şelaleden dönerken hani ben en önde gidiyodum ya ilk ışıklarda biri geldi yanıma gıri suzukiydi galiba ...
sıkalım mı dedi ...
durdum şole biii
olur ama 3 de sıkalım bıhh diye dedim adam bi baktı ne diyo lan bu der gibi..
nasıl yani ya dedi ...
cok sıktım tüm dişlileri kırdım gardaş dedimmm.
sadece 3 var istiyosan sıkalım 3 de bıhhh diye dedimmmm ...
eywallah gardaş yok sıkmayalım o zaman dedi.... :oops:
o durumda bile hala akıllı durmuyom walla ben ıslah olmam .... :P :P :cheesy: :P :lol: :twisted: :oops:

gidikurt
13.Ağustos.2007, 13:20
SAĞ SALİM GELDİĞİNİZE SEVİNDİK BİZDE GELDİK RESİMLERİDE NE ZAMAN DİNLENİRSEK ATICAZ İNŞALLAH :)

ozzymania
13.Ağustos.2007, 13:20
Evet cuma günü kararlaştırdığımız üzere akşam kozyatagı carrefourda buluştuk.
Aha buyrun bakın kozyatagı carrefour.
http://img72.imageshack.us/img72/961/s4030511xt3.jpg

Akabilinde yine adını unuttuğum hisarlı bi yerden vapurumuza bindik karşıya geçiyoruz.İşte ekip
http://img89.imageshack.us/img89/8099/s4030523of8.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/4303/s4030524va1.jpg

Bir ara karnım acıktı denize olta attım ve bir balık yakaladım.Ama cinsini bilmiyorum.
http://img150.imageshack.us/img150/4198/s4030526gy6.jpg

İndik ve kamp alanına gelip motorlarımızı parkettik.
http://img132.imageshack.us/img132/3607/s4030527fv5.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/5655/s4030528lc5.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/7694/s4030529xh3.jpg

Sonra başladı şovlar.
http://img204.imageshack.us/img204/1046/s4030535ez5.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/1091/s4030536pt3.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/6807/s4030537ei0.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/1285/s4030544ri9.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/2797/s4030545of4.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/7921/s4030546mu2.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/5710/s4030547of4.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/638/s4030549kt3.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/8104/s4030552sd3.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/9280/s4030553ua1.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/5066/s4030554td0.jpg

Raptor fatihleri RR'lerin üzerinde her zamanki gibi.
http://img72.imageshack.us/img72/3902/s4030555jw6.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/3218/s4030556cx0.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/1750/s4030557iw2.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/2570/s4030558kr8.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/8071/s4030560xi3.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/6269/s4030562df8.jpg

http://img132.imageshack.us/img132/1750/s4030564lg1.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/6159/s4030566sp9.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/221/s4030573di7.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/9417/s4030576jr1.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/9049/s4030577mg0.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/7962/s4030578mi9.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/738/s4030579az3.jpg

Ben bir ara düden şelalesine giderken gruptan koptum sonrada kayboldum.
Ahanda bu yollarda.
http://img89.imageshack.us/img89/1852/s4030583tx7.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/4200/s4030600qx1.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/4968/s4030601lm7.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/7578/s4030602or6.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/6024/s4030603nz2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/289/s4030609nq7.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/7972/s4030610cu7.jpg

Ahanda sipidi beni ararken.Sonra buluyor tabi ve bir güzel fırçamı yiyiyorum :P
http://img204.imageshack.us/img204/2267/s4030584ax2.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/1425/s4030585mz6.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/425/s4030586nc4.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/9241/s4030587mp9.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/7527/s4030588rc9.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/2562/s4030589ln5.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/1162/s4030590kb8.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/7012/s4030591wb9.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/2899/s4030592rc3.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/6465/s4030593ey0.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/9991/s4030595of9.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/1073/s4030596ej0.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/254/s4030598be5.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/7182/s4030599cz4.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/1560/s4030611ro8.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/2443/s4030614rh2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/4014/s4030615hq6.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/6021/s4030616eo4.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/5554/s4030617hx2.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/9167/s4030618vq9.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/6731/s4030619js5.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/8311/s4030620dg5.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/8696/s4030621ff9.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/3888/s4030623uf6.jpg

Şelale sonrası sahilde keyif yaparken.
http://img150.imageshack.us/img150/9258/s4030626fw8.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/74/s4030627kr5.jpg

Bunlarda jamaikadan getirdiğimiz dansçı kızlarımız.
Pilin azizliğine uğradım tek bir görüntü çekebildim :(
http://img204.imageshack.us/img204/4589/s4030631xm9.jpg

http://img147.imageshack.us/img147/7331/dsc02618dv9.jpg
http://img79.imageshack.us/img79/8392/dsc02624su8.jpg

moonchild
13.Ağustos.2007, 13:39
Gelmeyi çok istemiştim ama işte malum nedenden ötürü gelemedim. Çok eğlenmişe benziyorsunuz ve organizasyon da oldukça güzele benziyor! Başta Zipidi olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkesin ellerine sağlık!!! Sizlerin de gaz açan ellerinize sağlık! En kötü gününüz böyle olsun!!!

ÇeLeBi MuRaT
13.Ağustos.2007, 14:12
Arkadaşlar haftayada Gemlik kumla gezisi var..İştirak ederseniz seviniriz..Alper sen yoksun abi hayret ediyorum her gezide varsın bunda yoksun yengeyi alıp gelsene yaww...

jashuaa
13.Ağustos.2007, 18:30
yaw arkadaşlar bu kadarmı yoruldunuz?? kimsecikler yok ortalıkta :?: :?:

gidikurt
13.Ağustos.2007, 19:36
resim atmayan arkadaşlar en kısa zaman da atalım resimleri lütfen

ozzymania
13.Ağustos.2007, 19:38
resim atmayan arkadaşlar en kısa zaman da atalım resimleri lütfen

evet atalım en kısa zamanda mümkünse firstlady sizden başlayalım.:)
sizdekileride bekliyoruz.

gidikurt
13.Ağustos.2007, 19:47
alper gelsin atıcak ben malesef beceremiyorum henüz resim atma olayını

yenikoylu_ua
13.Ağustos.2007, 21:03
http://upload2.postimage.org/253820/resim100.jpg (http://upload2.postimage.org/253820/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253836/resim101.jpg (http://upload2.postimage.org/253836/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253867/resim114.jpg (http://upload2.postimage.org/253867/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253879/resim115.jpg (http://upload2.postimage.org/253879/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253890/resim116.jpg (http://upload2.postimage.org/253890/photo_hosting.html)

yenikoylu_ua
13.Ağustos.2007, 21:09
http://upload2.postimage.org/253908/resim117.jpg (http://upload2.postimage.org/253908/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253917/resim118.jpg (http://upload2.postimage.org/253917/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253930/resim119.jpg (http://upload2.postimage.org/253930/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253950/resim120.jpg (http://upload2.postimage.org/253950/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253961/resim121.jpg (http://upload2.postimage.org/253961/photo_hosting.html)

yenikoylu_ua
13.Ağustos.2007, 21:13
http://upload2.postimage.org/253987/resim122.jpg (http://upload2.postimage.org/253987/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/253996/resim123.jpg (http://upload2.postimage.org/253996/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254007/resim124.jpg (http://upload2.postimage.org/254007/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254021/resim125.jpg (http://upload2.postimage.org/254021/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254038/resim126.jpg (http://upload2.postimage.org/254038/photo_hosting.html)

yenikoylu_ua
13.Ağustos.2007, 21:20
http://upload2.postimage.org/254074/resim132.jpg (http://upload2.postimage.org/254074/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254094/resim149.jpg (http://upload2.postimage.org/254094/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254107/resim152.jpg (http://upload2.postimage.org/254107/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254119/resim139.jpg (http://upload2.postimage.org/254119/photo_hosting.html)

http://upload2.postimage.org/254129/resim137.jpg (http://upload2.postimage.org/254129/photo_hosting.html)

gidikurt
14.Ağustos.2007, 02:53
ozan resimleri birileri sakın görmesin yandın yandın benden söylemesi :) :) :)

cuneyt
14.Ağustos.2007, 03:11
iki post üstte, sondaki resimde Ozan nereye bakıyor acaba? Pek iyi bir yer olmadığı belli ki yüzü kızarmış :)

Bir üstteki resme ise yorum yapmıyorum. Bir sonraki gezide Ozanlar'a uzak bir yerde çadır kuracağım. :)

gidikurt
14.Ağustos.2007, 09:58
sen farklı resimlere takılmışsın cüneyt arkadaşım benim takıldıklarım onlar değil biraz daha dikkatli bakarsan tuhaf olan resimleri görürsün sen ve diğer arkadaşlar hadi bakalım kim bulacak :)

ozzymania
14.Ağustos.2007, 11:01
Pantolonun havalandırmalarını kapamadan gelmişim.Tüh madara olduk şimdi.
Hangi bakışları diyorsunuz abi Sütlacı yedikten sonraki bakıslarımı önceki bakışlarımı bence ikisi arasında hiç bir fark yok.Ama siz yinede 7 farkı arayın bulun :P :P
Diğer resimler hakkında da söyleyecek yalanlar düşünüyorum ama hala bulamadım bulduğumda başlarım yazmaya :D

gidikurt
14.Ağustos.2007, 11:07
valla sen biliyon hangi resimler sütlaçlı olan olmadığı kesin keşke o olsaydıda bugün fırça yemek zorunda kalmazdın üzgünüm senin adına kılıcını ve kalkanını kuşan öyle git yanına benden söylemesi :) :)

ozzymania
14.Ağustos.2007, 11:16
Pardon da bu resimler nerede çekildi ben hatırlamıyorumki.

gidikurt
14.Ağustos.2007, 11:17
hatırlarsın bugün bi buluşunda hehehehehehehehehehehehehe

cuneyt
14.Ağustos.2007, 15:06
Yukardan aşağıya 4. iletinin sonundaki resimler olmasın? Ben orada yoktum. Bilsem tutardım. Gerçi dedim ben o kadar ama dinletemedim.

Kazan mübarek olsun Ozzz...

yeaks
14.Ağustos.2007, 15:14
yaa ben nie gelmedim yalovaya yaa :(:(:(:(

gidikurt
14.Ağustos.2007, 17:21
Yukardan aşağıya 4. iletinin sonundaki resimler olmasın? Ben orada yoktum. Bilsem tutardım. Gerçi dedim ben o kadar ama dinletemedim.

Kazan mübarek olsun Ozzz...

kafası okadar iyiki bütün kolları dolmuş allah sonunu hayır eylesin napalım :)

ozzzzy yardıma ihtiyacın olursa biz burdayız ona göre arkadaşım :) gerçi karı koca arasına girilmez ama :)

jashuaa
14.Ağustos.2007, 18:01
ya ben o dakikaları hep kaçırdım yaaa :cry: :cry: :cry:
bir daha artçı getirirsem iki olsun :P :P

gidikurt
14.Ağustos.2007, 18:03
ilknur duymasın valla ozzzyyyy gibi kaçacak delik ararsın :) :) :)

jashuaa
14.Ağustos.2007, 18:18
ilknur duymasın valla ozzzyyyy gibi kaçacak delik ararsın :) :) :)

amam aman duymaz inşallah. o siteye filan girmez tabi biri ihbar etmedikce :mrgreen: :mrgreen:

gidikurt
14.Ağustos.2007, 18:21
ehhhhhh yerin kulağı vardır derler inşallah duymazzzzzz :)

jashuaa
14.Ağustos.2007, 18:23
aman diyim gidikurtum firstleydim aman diyim yakma beni :mrgreen:

gidikurt
14.Ağustos.2007, 18:24
:) :) :) düşüneyim bakalım ne çıkarım olabilir bu konudan :)

jashuaa
14.Ağustos.2007, 18:42
:oops: :oops: yaw dur hallederiz olur elbet bi çıkarın :P
sende sipidii gibi ilk organizasyonda ceza kesersin bana :P

cuneyt
14.Ağustos.2007, 19:01
Artçıya son...
Acıya son...
Cezaya son...

Artçısız gayet rahat oluyormuş:D Kimse de ceza kesemiyor. Aklınızı kullanın arkadaşlar:D

Şaka bir yana,

-Artçı olmayınca sırtınızı ısıtacak kimse olmuyor...
-Erkek erkeğe de dans edilmez ki...
-Çadırda yalnız yatınca canınız sıkılabilir...
-Hayata anlam katacak biri lazım... :( :(

jashuaa
14.Ağustos.2007, 19:10
Artçıya son...
Acıya son...
Cezaya son...

Artçısız gayet rahat oluyormuş:D Kimse de ceza kesemiyor. Aklınızı kullanın arkadaşlar:D

Şaka bir yana,

-Artçı olmayınca sırtınızı ısıtacak kimse olmuyor...
-Erkek erkeğe de dans edilmez ki...
-Çadırda yalnız yatınca canınız sıkılabilir...
-Hayata anlam katacak biri lazım... :( :(

bakyaa cüneyt sende amma damardan girdin şimdi :?

gecee
14.Ağustos.2007, 19:22
yaw kubilay abi sana ben ne diyim...
bu resimler konmazki amaaaa
herkez yarı cıbıldak amaaaaa
ayıppp değilmiiii...
ben senin resimleri koymazmıyım modoretorüm dur sen

cuneyt
14.Ağustos.2007, 19:32
Ama öyle. Siz anlamazsınız benim hislerimi,
düşüncelerimi,
rüzgarın soğunu... :(

Yaw neyse Hando gibi olmaya başladım. Biri beni durdursun... :P

Takılıyorum ben öylesine...

yenikoylu_ua
14.Ağustos.2007, 19:37
Resimleri kendinizemi çekiyonuz koyun tabi :cheesy:

ozzymania
14.Ağustos.2007, 21:57

Eh be yunus emre, hatunun gazabından korktum gelemedim demiyorsunda :P :P :P
Neyse bir dahaki sefere artık.

Bu arada adminin bostanda çekilmiş bir resmi var ben o resmin özellikle litfeeennn konulmasını istiyorum.

CapiTan QusDo
15.Ağustos.2007, 00:34
Ve Orda olup yetİşE bilDiğim kadarına o güSel anLara eŞLik eTTim ya Ha bi Resimlerinizde Yokum o aYRı ama YA orda olup festival bi yana doğa biyana regaLciLer Se bamBaŞka Bi yana... sizleriii orada göre bildim ya Yettimi diye sorsanız YetMedi anca cumartesi akşamı saat 8 de anca orDa oLabiLdim SizlerLe fazLa taNıŞamasamda gördüğüMe seVindiM, DoğRuSu 8)
DönüşTe fesTivaLde ve REsimlerinizdede BelirTiğiNiz gİbi o aTmosFerdeki eğLenceLi maCerayı YakaLaya biLmişsiniz Ya Bir güseL oLmuş kİ gerÇEkten :mrgreen: Tebrik EDerim sizleRi Gene BazıLarın gözDeSi oLduğuNuzu unutmaYın GENEDE ŞÜKÜR ALLAHA, KAZASIZ BELASIZ EVİNE DÖNEN OLMUŞTUR İNŞ BAŞKA MOTORCULARDA DAHİL UMARIM SAĞ SAĞLİM EVİNE DÖNEN OLMUŞTUR.. Bende zaTen FazLa eğLenemeSemde
o kadar moTor buluşup böyle bi FEsTivaLi aYakTa tuTTu ya he:LaL olSun doĞsRuSu... SArı şoRtLu abimiz vardı orada yaşıyormuş onada ayrı bir tşk lerimi sunarım kendisi tanışmaya fırsatım oldu ;)
Ozzyy abimm ya senLede sohbet makara sarar hea :D sizlerLe nekadar fazla beraber olamasamda Sizi görüdğüme tanışa bildiğime sevindim... Bende dönüşTe kara yolunu kullandım hemen hemen iyi geldim sayılır 6 saat gibi filan sürsede şükür sağ sağlim arkadaşımla gele bildim 8) Birdahaki GörüşmemizDe Görüşmek üzere arkadaşlar :mrgreen: HeRŞeY ÇoK GüsELdİ.!!!! :D :P

gidikurt
15.Ağustos.2007, 01:16

Bu arada adminin bostanda çekilmiş bir resmi var ben o resmin özellikle litfeeennn konulmasını istiyorum.

ozzzy öğretemedik oğlum bostan değil tarla yada bahçe diye söyleyeceksin haydaaaaaa

yenikoylu_ua
15.Ağustos.2007, 01:18
Yaw arkadaşım geldinde niye bir kısmımızla tanıştın üzüldüm valla yoksa tanıştıkta benmi hatırlamıyom gerçi kafamda 1000000 değildi ama

yenikoylu_ua
15.Ağustos.2007, 01:19

SANSÜRDEN GEÇMEDİ KARDEŞİM KUSURA BAKMA

gidikurt
15.Ağustos.2007, 01:31
Hertürlü geyik muhabbette atar tutarsınız konu gerçek gezi etkinliklerine gelince vay efendim niye izin alamadım vay niye gelemedim yaaa bumudur yani ........... siz biyere gidemezsiniz :) gidinde göreyimmmmmmmmm :)

ozzymania
15.Ağustos.2007, 13:15
Sevgi Pıtırcıkları.
google araştırması :D

http://img150.imageshack.us/img150/3882/pic0153xf2.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=pic0153xf2.jpg)

jashuaa
15.Ağustos.2007, 14:36
süper poz olmuş walla ergun abim ne kadar masum çıkmış :mrgreen: :mrgreen:

speedygonzales
15.Ağustos.2007, 14:53
niye be, zaten masum diil miyim?

jashuaa
15.Ağustos.2007, 15:01

masum olmazsın abim melektir benim melekk :P

gidikurt
15.Ağustos.2007, 17:49

masum olmazsın abim melektir benim melekk :P

bi tek kanatları eksik..............:)

yenikoylu_ua
15.Ağustos.2007, 17:51
Yok yok o kanatsızda uçuyo

ÇeLeBi MuRaT
15.Ağustos.2007, 19:35
Abi sana insan diyenin gözü çıksın sen insan değilsin :P Sen bir meleksin :P:P

CapiTan QusDo
15.Ağustos.2007, 22:53
8) Yeniköylü abim hatta cumartesi akşamı dam kambın önüne geldiğimde sizi akşama doğru hani geziye çıkıyodunuz ya kalabalık bi şekilde anadınmı : :mrgreen: HANİ DEMİŞTİM YAHUUU İŞtE BUNLAR REGALCİİİİİİ Cİİ GARDEŞİM DEMİŞTİM 1oo BİŞEYLE GELMİŞTİM HANİ :cheesy: İŞTE O BENDİM ABİ :D

jashuaa
15.Ağustos.2007, 23:08
8) Yeniköylü abim hatta cumartesi akşamı dam kambın önüne geldiğimde sizi akşama doğru hani geziye çıkıyodunuz ya kalabalık bi şekilde anadınmı : :mrgreen: HANİ DEMİŞTİM YAHUUU İŞtE BUNLAR REGALCİİİİİİ Cİİ GARDEŞİM DEMİŞTİM 1oo BİŞEYLE GELMİŞTİM HANİ :cheesy: İŞTE O BENDİM ABİ :D

be gözüm gördünde bizi niye takılmadın peşimize :?: :?:

yeaks
15.Ağustos.2007, 23:17
ya napim speedy abimde öle bi ayarlamışkı tam hatunun doğum gününe denk geliodu ona hediyemi aliyim yoksa doğum gününede gitmiyim yalovaya mı geliyim diye çok düşündüm hediye alsam yalova için benzin parası kalmicak :D malum öğrenciyiz maddi durumlar çok iyi deil :mrgreen:

jashuaa
15.Ağustos.2007, 23:53
ya arkadaşlar hani festival fotoları bu kadarmı? başka çeken olmadımı :?:

yenikoylu_ua
16.Ağustos.2007, 01:58

Yaw jashuaa doğru diyo hadi gelmedin dönüşte hep pistin orlardaydık gelseydin ya ben kaptan kusto demen yeterli olurdu inşallah birdahaki sefere böle olmaz bari bu cuma gel görüşelim

sihirli_eller
17.Ağustos.2007, 20:27
çetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kardeşim o son birayı içmeyecektik :P :P
sen şimdi hangisi diye de sorarsın :cheesy: :cheesy:

kardeşim sorarım tabe gece gece yol yorgunu adama içirip duruyon biraları nereye kadar dimi

jashuaa gelicem yakında oraya ayarla ortamı akalım alemmlere

ozzymania
18.Ağustos.2007, 01:58
çetin otur oturduğun yerde.Bekle bizi mekan ortam hazırla belki bakarsın çanakkeleye geliriz. :)

ozzymania
18.Ağustos.2007, 12:57
http://img145.imageshack.us/img145/6985/dsc00153xc4.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/103/dsc00079qi5.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/5596/dsc00080ug2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/1959/dsc00081bu9.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/7747/dsc00111fb6.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/9210/dsc00115hz7.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/5295/dsc00116rc2.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/8876/dsc00117kh4.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/2781/dsc00118nf0.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/4155/dsc00119ht1.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/1929/dsc00120qa1.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/7550/dsc00121og2.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/8881/dsc00122ga4.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/7593/dsc00123nb2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/9097/dsc00124rd0.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/8930/dsc00125yt6.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/5397/dsc00126pk1.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/662/dsc00127vm5.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/6753/dsc00128qz3.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/9039/dsc00129jd3.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/8037/dsc00132vg4.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/880/dsc00135zc7.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/7899/dsc00136ip4.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/8479/dsc00137jm3.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/1752/dsc00138gb2.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/1278/dsc00142ll3.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/9239/dsc00144rc2.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/274/dsc00145bz3.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/3050/dsc00146vi0.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/4442/dsc00147jx3.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/2538/dsc00148tw3.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/4650/dsc00149xf6.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/3857/dsc00151se9.jpg

sihirli_eller
25.Ağustos.2007, 01:02
kardeşim oturuyom valla oturdugum yerde canakaleye inşallah 18 martta hep birlikte geliriz o zamana ayarlayalım kendimizi aziz şehitlerimizi analım

fotolarda süper olmuş ellerine sağlık

ozzymania
25.Ağustos.2007, 01:07
kardeşim oturuyom valla oturdugum yerde canakaleye inşallah 18 martta hep birlikte geliriz o zamana ayarlayalım kendimizi aziz şehitlerimizi analım

fotolarda süper olmuş ellerine sağlık

Dur hele çetinim 18 Marta çok var ben şahsen bekleyemem okadar.Hiç olmadı bir sürpriz yaparım sana.

sihirli_eller
27.Ağustos.2007, 01:29
kardeşim her zaman beklerim ama ben şu an erdekteyim bilesin gideceğin zaman banada söyle erdekten gelirim bende hatta dahada aşağılarada ineriz

jashuaa
27.Ağustos.2007, 10:45
bende varım beni unutmayın.

gecee
27.Ağustos.2007, 12:09
da ben ne soylüyom ole kendimden gecmişim .... kesin ferdiden patlamışımdır hehe
ula ozyy ola tırtıl adayı biraz kendini müziğe ver hemen resim triplerine girmişsin sanki hiç cekinmedin ...