Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ Lambası Sorunsalı
centaur
27.August.2014, 01:42
Abiler,kardeşler; iki ay önce yağını değiştirmeme rağmen dün yağ lambası yandı. Biraz gittkten sonra söndü sonra yine yandı sonra yine söndü.. Anlam veremedim devamlı yansa yağ ile ilgili bir sıkıntı var diyeceğim fakat yanıp sönmesi sadece lamba ile ilgili bir sorunsal olduğunu mu gösterir?
ercankarşı
27.August.2014, 03:13
Abiler,kardeşler; iki ay önce yağını değiştirmeme rağmen dün yağ lambası yandı. Biraz gittkten sonra söndü sonra yine yandı sonra yine söndü.. Anlam veremedim devamlı yansa yağ ile ilgili bir sıkıntı var diyeceğim fakat yanıp sönmesi sadece lamba ile ilgili bir sorunsal olduğunu mu gösterir?
yanan hararet lambası olabilir mi? benimde spyder var hararet lambası kırmızı yanan?
CELİL
27.August.2014, 10:46
Merhaba ilker yanan kırmızı lamba hararet lambası bizim motorlarda yağ lambası yok
Yanma sebebi motoru yeni yıkadıysan yada yağmura girdiysen yani hararet müşürüne çok fazla su geldiyse kuruyuncaya kadar yanar söner ama öyle bir durum yoksa
Makina hararet yaptığında o lamba yanar yandığında radyatörün fanı çalışyormu radyatörden duman çıkıyormu bak herşey normalse sıkıntı yok lambanın fişi temassızlık yapmış olabilir eğer ters bir durum varsa servise göster kolay gelsin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.