Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytone 250
Uguraydgr
27.Ağustos.2014, 21:37
Bu motor ıle ılgılı cok arastrma yaptm hatta gecen gun spayder kullanan bırıyle tanıstım motorum 145 bınde dedı ve sureklı ıst. Dan adapazarına gıdıyorum dedı hıc bı seklde sıkntı cıkarmadı dedı ama yınede ben bı turlu karar veremedım arkdaslar sızce nasıl motor almalımıym
atillaharun
27.Ağustos.2014, 21:48
Öncelikle hosgeldin... Şu an kullandığım motordur bahsettiğimiz alet ben memnunum memnun kalmayani da duymadım tipi desen süper motoru da çok şükür sorun cikartmiyor açık konuşmak gerekirse tek sorunu zincir vurması kronik sorun olarak çok uzun zincir olduğu için üst korumaya vuruyor bi süre sonra alisiyorsun o yüzden pekte dert degil.. güzel bir egzoz ile çok güzel bir ses veriyor... Güzel bakıldığında uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.. İnşallah allah gönlüne göre verir güzel ve başını agritmicak bi makina bulur aramıza katilirsin...
ufuk
27.Ağustos.2014, 21:48
İyi günler Uğur, Benim de henüz motorum yok ve ben de aynı şekilde Daytona 250 arıyorum. Uzun süredir araştırıyorum, baya insanla da konuştum şikayetçi olan birini duymadım. Kullanmadığım için çok da bir şey söyleyemeyeceğim lakin herhangi bir şikayet görmedim şu zamana kadar.
CELİL
27.Ağustos.2014, 22:27
Merhaba ugur aramıza hoş geldin :)
Tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
Regal Raptor kendi katağosinin en iyi makinasıdır Daytona ve Spyder aynı motor ve yürüre sahiptir sadece kasaları farklıdır kullanan herkes memnun forumları okursan kullanıcıların kendi yorumlarını bulabilirsin
inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
ereneren
27.Ağustos.2014, 23:51
Bu motor ıle ılgılı cok arastrma yaptm hatta gecen gun spayder kullanan bırıyle tanıstım motorum 145 bınde dedı ve sureklı ıst. Dan adapazarına gıdıyorum dedı hıc bı seklde sıkntı cıkarmadı dedı ama yınede ben bı turlu karar veremedım arkdaslar sızce nasıl motor almalımıym
merhabalar bence al bi yamaha v motor 250 virago dragstar kafan dahada rahat etsin :) parayı toplar toplamaz ilk yapıcam sey regali satıp virago almak
Bahadır
28.Ağustos.2014, 11:24
145.000 mi? 14.500 mü?:?
ereneren
28.Ağustos.2014, 12:21
145.000 mi? 14.500 mü?:?
aynen 3 haneli rakamı göstermiyo zaten 14.500 dür o sen dediğimi dinle bak forumu tamamen araştır illaki ufakta olsa büyükte olsa daytonamı su oldu spderimin surası söyle oldu falanlar cok yamaha kalitesine yürü kardeşim 250 virago v motor mis gibi şimdi bizim millette eski model takıntısı oluyo parça bulamayız takıntısı oluyo kactane yamaha virago dragstar kullnıcısıyla konustuysam hepside cok yakın tanıdıklarım hiçbirinde daha parça sıkıntısı olmadı 93 model 97bin km de virago 250si olan tanıdıgım 21 yıldır motora sadece normal bakımını yaptırıyo yağ hava filtresi falan filan yola devam birkere bile motorda arıza olmadı gecen sürdümde aleti mükemmel bişey
CELİL
28.Ağustos.2014, 12:35
aynen 3 haneli rakamı göstermiyo zaten 14.500 dür o sen dediğimi dinle bak forumu tamamen araştır illaki ufakta olsa büyükte olsa daytonamı su oldu spderimin surası söyle oldu falanlar cok yamaha kalitesine yürü kardeşim 250 virago v motor mis gibi şimdi bizim millette eski model takıntısı oluyo parça bulamayız takıntısı oluyo kactane yamaha virago dragstar kullnıcısıyla konustuysam hepside cok yakın tanıdıklarım hiçbirinde daha parça sıkıntısı olmadı 93 model 97bin km de virago 250si olan tanıdıgım 21 yıldır motora sadece normal bakımını yaptırıyo yağ hava filtresi falan filan yola devam birkere bile motorda arıza olmadı gecen sürdümde aleti mükemmel bişey
Eren burdaki herkesin regal raptor kullandığını unutuyorsun galiba herkes kendi fikrini düşüncesini bilğisini paylaştıkça forumumuz zenginleşiyor güzelleşiyor ama her başlığa bu kadar ısrarcı yönlendirmeye yönelik çaba veren yorumları doğru bulmuyorum
ben diğer modelleri çok eskimiş 10-15 yıllık makinalar hakkında senle aynı fikirde değilim ama tartışmak ve aksini ispatlamaya çalışmama gerek yok sadece bilğimi ve fikrimi paylaşırım kararı kişi kendi verir
modelleri tartışamak istersen ayrı bir başlık açarsın herkes fikrini bilğisini orada paylaşır 8)
ereneren
28.Ağustos.2014, 12:44
Eren burdaki herkesin regal raptor kullandığını unutuyorsun galiba herkes kendi fikrini düşüncesini bilğisini paylaştıkça forumumuz zenginleşiyor güzelleşiyor ama her başlığa bu kadar ısrarcı yönlendirmeye yönelik çaba veren yorumları doğru bulmuyorum
ben diğer modelleri çok eskimiş 10-15 yıllık makinalar hakkında senle aynı fikirde değilim ama tartışmak ve aksini ispatlamaya çalışmama gerek yok sadece bilğimi ve fikrimi paylaşırım kararı kişi kendi verir
modelleri tartışamak istersen ayrı bir başlık açarsın herkes fikrini bilğisini orada paylaşır 8)
haklısın abi kusura bakma :) ben çok beğendim gaza geldim bi an kendim alsam bile aranızda olurum yani :)
Uguraydgr
28.Ağustos.2014, 23:42
1 incisi o konustugm cocuk motoru 92 binde gostergenin rengini degstiriyo ve km sifirlanio onun uzerine 54 bin yapio cocugun anlattigi bu bende cok arastirdim motoru fakat cogu insan japon al dio kymco al dio kimse bakmio mu ist. Da kactane var kymco kactane eski model japon chopper var 97 model yok 100 binde ben o motoru alipta parami cope atamam ben regal la ilgili bseyler duymak istiyorum
Uguraydgr
28.Ağustos.2014, 23:47
Bu arada cevaplariniz icin tesekkur ederm arkdaslar kendmi tanitiym adim ugur yeni uye oldum ist. Da yasiyorum
Ferhat BASTEM
29.Ağustos.2014, 00:10
Hos geldin Uğur. Ben az da olsa gozlemlerimle sana yardimci olayim. Ben de yeni aldim sayilir, daha rodajdayim. Bu aksam 500 km bakimina goturdum. Motordan teknik olarak anlamiyorsan sifir motor alman mantikli olacaktir. Ve sifir olarak da bu fiyatin hakkini veren bir motor. Oturdugun zaman ve virajlarda guven veriyor. Cusseli oldugundan dolayi trafikte fark ediliyor. Arka ve on frenler disk oldugu icin fren mesafesi de balatali olanlara gore daha iyi. Ve bir iyi yani da su sogutmali olmasi, ozellikle yogun sehir trafiginde cok yardimci olacaktir. Malzeme kalitesi cok cok iyi diyemem. Ancak hor kullanmadigin surece herhangi bir sikinti da yasatmiyor. İnsallah bir nebze yardimci olabilmisimdir ;)
Uguraydgr
29.Ağustos.2014, 00:36
H.b tesekkur ederm sanirim regal alicam herkeze cok tesekkurler
Zafer
02.Eylül.2014, 18:38
Bu arada cevaplariniz icin tesekkur ederm arkdaslar kendmi tanitiym adim ugur yeni uye oldum ist. Da yasiyorum
ugur RR Ailesine hos geldin Ben üçüncü rr mi aldım gerisini sen düşün memmun olmasam alırmıydım.?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.