Orijinalini görmek için tıklayınız : marşa basıyorum ama
ereneren
30.August.2014, 21:36
merhaba motorum normalde tek marşda rahatca calısıyor sogukken ama sehir tafiğinde biyerlere gidiyorum dur kalk falan sıcak hava ısınıyo tabi ondan sanırım stop etmiyo ama mesela ben kapattım motoru tekrar calıstırcam hemen ozaman marşa basıyorum ama olmuyo boşa alıyorum aleti tek elimle marşa basıyorum tek elimlede aynı zamanda gaz veriyorum hava şartları cok ısındıgındanmıdır acaba bujileri bugün değiştirdim daha onda deneme sansım olmadı yağınında değişme zamanı az kaldı bakımını yaptırıyorum
Tanju Mayda
31.August.2014, 03:32
Sol elcik önünde iki tane üstü yumuşak plastik kaplı şase girişleri tam yerine oturmamış olabilir.Onları yerine tam oturt, bir de öyle denemeni tavsiye ederim
CELİL
01.September.2014, 00:05
Eren Bujileri denedikten sonra düzelmezse sıcak havalarda trafik içinde dur kalklarda makina çok ısınırsa şişme yapabilir o zaman biraz zor çalışabilir trafik olmadan motor bol rüzgar alarak yol yaptıktan sonra stop ettiğinde normal çalışıyorsa dur kalklarda motor rüzgar yemeği için şişiyor olabilir 8)
ereneren
01.September.2014, 00:35
Eren Bujileri denedikten sonra düzelmezse sıcak havalarda trafik içinde dur kalklarda makina çok ısınırsa şişme yapabilir o zaman biraz zor çalışabilir trafik olmadan motor bol rüzgar alarak yol yaptıktan sonra stop ettiğinde normal çalışıyorsa dur kalklarda motor rüzgar yemeği için şişiyor olabilir 8)
aynen abi dur kalk trafik hava cok sıcak ondan yapıyo tarifk olmayan uzun süre ferah ferah gittiğim zaman sıkıntı yok o çok ısınmayı nasıl azaltabiliriz ek hava filtresi falanmı yada fan desek o maraflı olur biliyosun değiştirmeyi düşünüyorum aleti kısın falan
CELİL
01.September.2014, 00:48
aynen abi dur kalk trafik hava cok sıcak ondan yapıyo tarifk olmayan uzun süre ferah ferah gittiğim zaman sıkıntı yok o çok ısınmayı nasıl azaltabiliriz ek hava filtresi falanmı yada fan desek o maraflı olur biliyosun değiştirmeyi düşünüyorum aleti kısın falan
Malesef 150 cc lerin sistemi hava soğutmalı olduğundan birşey yapmak mümkün değil RR üst cc ler su soğutmalı olduğundan onlarda bu sorun yok inşallah kısa sürede gönlündeki makinayı alırsın 8)
ereneren
01.September.2014, 00:49
Malesef 150 cc lerin sistemi hava soğutmalı olduğundan birşey yapmak mümkün değil RR üst cc ler su soğutmalı olduğundan onlarda bu sorun yok inşallah kısa sürede gönlündeki makinayı alırsın 8)
hava filtresi falan kurtarmaz yani :) sağolasın abi :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.