Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürüş tekniğimi geliştirme konusunda yardım...

Kazım
01.September.2014, 15:43
Merhaba Arkadaşlar,

İstanbul içerisinde kendi motorum ile ileri sürüş teknikleri konusunda eğitim alabileceğim kişi veya kurumlar var mıdır acaba? Honda'nın kurslarına katılmayı isterdim fakat commuter tarzı motor kullanmak istemiyorum...

Bunun yanısıra internetten öğreneceğim denge, viraj, frenleme gibi konularda ufak tefek teknikleri rahatça uygulayabileceğim, motorun sınırlarını keşfedebilmek için pratik yapabileceğim boş alan veya parkurlar var mı bildiğiniz? Özellikle anadolu yakasında olabilirse çok iyi olur...Mahalle aralarında denemek hem tehlikeli hem de dikkat çekiyor...

ereneren
01.September.2014, 22:54
Merhaba Arkadaşlar,

İstanbul içerisinde kendi motorum ile ileri sürüş teknikleri konusunda eğitim alabileceğim kişi veya kurumlar var mıdır acaba? Honda'nın kurslarına katılmayı isterdim fakat commuter tarzı motor kullanmak istemiyorum...

Bunun yanısıra internetten öğreneceğim denge, viraj, frenleme gibi konularda ufak tefek teknikleri rahatça uygulayabileceğim, motorun sınırlarını keşfedebilmek için pratik yapabileceğim boş alan veya parkurlar var mı bildiğiniz? Özellikle anadolu yakasında olabilirse çok iyi olur...Mahalle aralarında denemek hem tehlikeli hem de dikkat çekiyor...

bol bol altın elbiseli adamın videolarını öneririm hayati bilgiler sürüş teknikleri bakıs oturus kontra fren herşeyin videosunu yaptı eğitim yeri hakkındada bilgiler veriyor kendi motorunuzla katılabiliyosnuz sanırım gis akademi falan

Erkan
02.September.2014, 00:11
Merhaba, motor türüne fazla takılamayınız bence, eğitimde öğrenilen davranışlar motorunuz ne olursa olsun sizin için çok faydalı olacaktır. Istanbulda bu işi ciddi yapan Gis Akademi diye biliyorum. Hondanim eğitim kursları da iyidir :)

CELİL
02.September.2014, 01:48
Kazım alttaki linkteki ücretsiz eğitim işine yarayabilir 8)
https://www.facebook.com/Adarat14/photos/a.574585862654359.1073741829.554019301377682/604216273024651/?type=1&theater