PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 250e-6c vites problemi

pastahead
06.September.2014, 01:41
Arkadaşlar herkese merhaba ben rr ımla aranıza yeni katıldım. Motosikletim 1-2-3. viteslerde yüksek devirde giderken birden boşa atıyor vites ayaklığını yukarı çektiğimde tekrar kaldığı vitesten devam ediyor sizce problem nedir büyük sorun yaşar mıyım ?

caglar
06.September.2014, 02:00
bütün modellerinde şanzıman problemleri yaşanabiliyor. viteslere çok yük bindirmeden ,çok yüksek devir çevirtmeden bir üst vitese geçirirseniz bu problemi ekarte edebilirsiniz .yoksa size bıyıklarını burarak tebessüm eden motor ustalarının (?) yolu görünebilir:mrgreen:

özgürr
06.September.2014, 02:09
Motosikleti sıfır mı aldınız ?? İkinci el mi ??

pastahead
06.September.2014, 17:24
Motosikleti sıfır mı aldınız ?? İkinci el mi ??

Ikinci el aldım.

faruknergiz06
06.September.2014, 21:48
şanzuman sorunu var vitesten atıyor dediniz.. debriyaj sız vites zorlanmış dişli sorunu

crasher
06.September.2014, 22:14
Kardesim bende ayni sorunu yasiyorum malesef deli edici bir sey , vites degisimlerinde degisirken ayni anda hafif gaz ver bi sure sonra azaliyor bosa atmasi ama tam cozum degil para yok goturemiyorum gostermeye bu sekilde idare ediyorum baya bi azaldi

CELİL
08.September.2014, 22:27
Arkadaşlar sadece 2 veya 3 üncü viteste atma yapıyorsa şanzumanda sıkıntı olabilir garantideki makinalar yetkili servislerde ücretsiz yapılıyor
Fakat daha fazla viteste boşa düşüyorsa bu durum büyük olasılıkla vites ayar çubuğunun ayarsızlığından kaynaklanıyor vites pedalından şanzumana giden aktarma çubuğu yeterince dişliyi itmediğinden dişli yerine oturmayıp atıyor servisin çubuğun üzerindeki ayar yerlerinden ayarlaması lazım kolay gelsin 8)